FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid caută în continuare antrenor! Probleme cu primele nume de pe listă + ce variantă a apărut

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 13:30 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 14:08

Rapid și CS Mioveni, au disputat restanţa din etapa a 8-a din Liga 2. Giuleștenii cu un antrenor interimar, Mihai Iosif, de la echipa a doua, au prestat un joc modest și au pierdut cu 3-0.

Conducerea giuleștenilor încearcă să găsească cât mai repede un antrenor. Dar nu există soluții rapide. Deocamdată, cel puțin până după meciul cu U Cluj, șansele sunt minime pentru o schimbare. În topul variantelor sunt Bogdan Andone și Nicolae Grigore, dar ambii sunt blocați, primul de litigiul cu Astra, celălalt de contractul cu naționala U21, dar și de o clauză de reziliere, susțin surse federale. Mai mult, se zvonește că această ultimă variantă ar fi căzut deja.

Mai nou, în Giulești se discută despre o soluție de avarie, o nouă revenire a lui Marian Rada (60 ani). Căruia, în vară, nu i s-a mai prelungit contractul cu Academia Rapid, unde conducea echipa a doua și pe cea de U19. Oricine ar veni însă, ar avea o misiune ce pare aproape imposibilă. Rapid nu doar că nu sperie pe nimeni, dar a devenit sparring partner pentru alții.

Eu sunt oricând la dispoziția Rapidului și aș veni, dacă e nevoie de mine. Dar deocamdată nu m-a contactat nimeni să-mi facă o propunere
- Marian Rada, fost antrenor Rapid

VIDEO Mihai Iosif, declarații după înfrângerea suferită de Rapid: „E un dezastru”

Citește mai multe știri din Liga 2: 

O legendă a Rapidului, izbucnire nervoasă la adresa conducerii: „Vina voastră când este? Tic-tac, domnilor”

Antrenorul Rapidului, plecăciuni și citat din Eminescu: „Să nu mă înjurați de morți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  30 Octombrie 2020, 18:35

Rada NU poate fi o soluție acum !!! Rada ar putea prelua Rapidul când se va afla pe primul loc la cel putin 10 puncte fata de a doua clasata !!!

dubluv
dubluv  •  30 Octombrie 2020, 16:35

Rapid, o echipa fara de care Liga 2 nu ar avea acelasi farmec..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează