FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

O legendă a Rapidului, izbucnire nervoasă la adresa conducerii: „Vina voastră când este? Tic-tac, domnilor”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 10:44 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 11:38

Cristi Săpunaru (36 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a Rapidului a avut un mesaj dur pentru conducerea clubului.

După ce Rapid a pierdut clar cu CS Mioveni, 0-3, fostul fundaș a avut o izbucnire nervoasă la adresa conducerii giuleștenilor, criticându-i pe conducători pentru deciziile luate și pentru îndepărtarea mai multor nume importante din club.

„A, mi-am dat seama. Este vina lui D. Niculae. A, și mai e unul, C. Scumacher. A, și mai e unul, D. Pancu. A, și mai e unul, D. Alexa. A, și mai e unul, A. Iencsi. A, și ce crezi? Mai e unul, M, Iosif.

Alo, cât de cât, ăștia au făcut ceva pentru Rapid! Voi?! Vina voastră când este? Sau e numai vina suporterilor și a foștilor rapidiști? Că mie îmi dă cu virgulă. Ne cerem scuze dacă vă deranjează, domnilor! Tic-tac!!”, a scris Săpunaru pe Facebook.

VIDEO Mihai Iosif, declarații după înfrângerea suferită de Rapid: „E un dezastru”

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Imaginile serii! Antrenorul Rapidului, plecăciuni și citat din Eminescu: „Să nu mă înjurați de morți”

EXCLUSIV Adrian Mititelu a oferit un răspuns uluitor la întrebarea: „Ce avere aveți?”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
standart
standart  •  30 Octombrie 2020, 12:32

Ce conducători? A pierdut tudorache, și nu mă bucur fiindcă locuiesc în S1 și a fost primar ok, s-a dus și clubul psd. E gata, stop joc. Mortul de la groapă nu se întoarce. Ăsta e alt club, susținut politic o vreme. Acum e și ăsta pe făraș.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează