FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu a oferit un răspuns uluitor la întrebarea: „Ce avere aveți?”

Adrian Mititelu a fost invitat la GSP Live
Adrian Mititelu a fost invitat la GSP Live

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 11:36 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 16:42

Adrian Mititelu (52 de ani), patronul celor de la FC U Craiova, a fost invitat la GSP Live, unde a vorbit despre puterea sa financiară din prezent. 

La întrebarea „Ce avere aveți?”, Mititelu a oferit un răspuns inedit. I-a invocat pe Mihai Rotaru (finanțatorul echipei rivale din oraș, CS U Craiova), Dumitru Dragomir (fostul șef LPF) și Mircea Sandu (fostul conducător al FRF), cei doi din urmă fiind actorii principali în dezafilierea U Craiova. 

Adrian Mititelu: „Sunt sărac lipit!”

„Eu nu mai am nicio avere, sunt sărac lipit. M-a distrus Rotaru. Copiii mei au ceva bani, eu nici nu am vreo legătură oficială cu actualul club. Copiii au apelat la mine să duc mai departe munca asta, dar eu din punct de vedere juridic sunt străin de orice chestiune a clubului. Banii mei au fost mâncați de Sandu, Dragomir și Rotaru. Clubul la care am fost acționar e în faliment, a fost distrus. Alte două societăți le-am pierdut tot din cauza acestei chestiuni”, a comentat Mititelu la GSP Live. 

Totodată, a răspuns afirmațiilor făcute de Mihai Rotaru ieri, când finanțatorul liderului din Liga 1 a avertizat că pentru supraviețuirea în primul eșalon e nevoie de minimum 7 milioane de euro și a spus că în Liga 2 poți rezista chiar și cu mai puțin de 1 milion.

„Nu vă luați după ce bate Rotaru câmpii. Zicea că la Liga 2 e buget de 1 milion. Nu vreau să mă umflu, dar cheltuielile la noi sunt de 3 ori mai mari. Uitați-vă când era el în Liga 2 și spunea că a cheltuit 6 milioane. Atunci, când a promovat cu 15 bătăi atunci, avea adversari de baie. El a cheltuit 6 milioane, dar acum se cheltuie 1 milion. La ora asta este pe 0, dar se vaită ca să pozeze în erou”. 

Istoricul dezafilierii U Craiova

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență.

Pe 13 iunie 2016, Tribunalul București, prima instanță, a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universității Craiova.

DNA a făcut recurs imediat după aflarea sentinței. La fel au procedat și cei doi condamnați. Conform sentinței care nu e executorie, Sandu și Dragomir  trebuie să plătească o amendă de 80.000 de lei și trebuie să presteze 3 luni de muncă în folosul comunității. Atât LPF, cât și FRF trebuie să plătească amenzi penale, în valoare totală de 370 de mii de lei. 

Ceilalți membri CEx sunt absolviți de orice vină. În plus, instanța a dispus că Adrian Mititelu trebuie să primească 1 miliard de lei, adică peste 220 de milioane de euro. Suma ar trebui plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF.

Procurorii DNA au cerut câte 14 ani de închisoare pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, adică pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante.

Urmărește întreaga emisiune GSP Live cu Adrian Mititelu aici:

Mai multe știri despre FC U Craiova:

Adrian Mititelu, acuze incredibile în direct: „Rotaru a dat bani ca să ne încurce. El e mort fotbalistic dacă noi promovăm” + „D-aia am rupt-o cu Marcel Pușcaș”

Mititelu crede că ar fi „război civil” la un meci în prima ligă între cele două rivale din Craiova: „Steaua - Dinamo e nimic. Mi-e teamă de ce ar putea să fie pe străzi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
pittt
pittt  •  29 Octombrie 2020, 10:39

Declaratie Mititelu cu gura lui: "Clubul la care am fost acționar e în faliment, a fost distrus." Asta e, el stie mai bine !!!!

stefy29
stefy29  •  29 Octombrie 2020, 07:58
Postat de Fratila Vasile-emanoil pe 29 Octombrie 2020, 07:41

Dacă statul și cei pagubiti de mititelu si u craiova ar putea recupera datoriile provocate obligând persoana fizica și inclusiv rudele de gradul 1 ale acestuia sa plătească eu cred ca nici la TV când este fotbal nu se mai uita mititelu !

Ce frumos ar fi ca statul roman, prin institutiile abilitate, sa recupereze banii furati de anumiti infractori de la anrp.

3801223949922691
Fratila Vasile-emanoil  •  29 Octombrie 2020, 07:41

Dacă statul și cei pagubiti de mititelu si u craiova ar putea recupera datoriile provocate obligând persoana fizica și inclusiv rudele de gradul 1 ale acestuia sa plătească eu cred ca nici la TV când este fotbal nu se mai uita mititelu !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează