FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 1-4

VIDEO Bergodi, după ce tot stadionul i-a cerut demisia: „Conducerea evaluează, nu-mi dau eu cu părerea”

Cristiano Bergodi +29   FOTO
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 23:13 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 00:06

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a comentat eșecul usturător cu CFR Cluj, 1-4, care o lasă pe Rapid la 10 puncte în spatele liderului.

Rapid are un început de coșmar în play-off, cu 3 înfrângeri la rând. Dacă FCSB o va învinge pe Universitatea Craiova duminică seara, atunci rapidiștii vor rămâne la 13 puncte în spatele liderului, o distanță extrem de dificil, dacă nu chiar imposibil de recuperat.

Astăzi, în timpul și la finalul meciului dintre Rapid și CFR Cluj, lui Cristiano Bergodi i-a fost cerută demisia. Cum a reacționat antrenorul italian la final?

Dan Șucu a răbufnit după umilința Rapidului cu CFR: „Prea mulți băieți de treabă în club” + Cum a răspuns dacă-l demite pe Bergodi
Rapid
Dan Șucu a răbufnit după umilința Rapidului cu CFR: „Prea mulți băieți de treabă în club” + Cum a răspuns dacă-l demite pe Bergodi

Concluziile lui Cristiano Bergodi după Rapid - CFR Cluj 1-4

„Nimic de spus. A fost o primă repriză de coșmar, nu putem spune nimic. Au dat 4 goluri pe greșelile noastre și asta a fost, meciul s-a terminat după prima repriză. Când iei două goluri în 7 minute, e normal ca jucătorii să cadă psihic.

La pauză ar fi trebuit să schimbăm tot. Nu doar jucătorii, dar și antrenorii, tot! După 0-4 la pauză ce se poate spune? Trebuia făcut ceva. Din păcate, toți suntem vinovați pentru acest rezultat.

Îmi pare foarte, foarte rău, echipa parcă a dispărut după meciul cu FCSB. Nu ne regăsim, avem 3 înfrângeri la rând. E păcat, echipa are jucători de valoare, foarte buni, dar ce putem spune? Nu e ușor după un meci cu acest scor, aveam toți încredere că puteam remedia înfrângerile și acum avem încă una”, a comentat Bergodi la PrimaSport.

Cristiano Bergodi, după ce i s-a cerut demisia

Referitor la faptul că suporterii i-au cerut să plece, Bergodi a lăsat totul în seama conducerii. Dan Șucu a plecat supărat de la stadion, opinând că în club nu există destulă fermitate.

„E normal ca suporterii să fie supărați pe toți. E normal să se ia de antrenor. Cum să percep? E normal, vin la stadion, ne-au sprijinit, apoi e normal. Au cântat tot meciul, și când era 4-0 pentru ei. Apoi normal că te iei de toată lumea, iar antrenorul e principalul vinovat.

Dacă voi fi demis? Nu pot spune eu. E un meci, am pierdut de o manieră în care nu ar trebui, dar conducătorii fac evaluări, nu îmi dau eu cu părerea”.

Ce îmi reproșez? Cer mult de la mine, sunt exigent în ceea ce mă privește, dar nu pot spune ceva la cald.

Patronul poate spune orice, e normal. Nu știu la ce se referă prin fermitate, nu pot da un răspuns.

- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri despre Rapid - CFR Cluj:

Săpunaru a găsit problema după 1-4 cu CFR Cluj: „La primul gol era aut de poartă, a dat corner!” + Ce spune despre demiterea lui Bergodi
RAPID - CFR CLUJ 1-4
Săpunaru a găsit problema după 1-4 cu CFR Cluj: „La primul gol era aut de poartă, a dat corner!” + Ce spune despre demiterea lui Bergodi
Concluziile lui Bîrligea după ce a distrus Rapidul în Giulești
RAPID - CFR CLUJ 1-4
Concluziile lui Bîrligea după ce a distrus Rapidul în Giulești

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
bozo76
bozo76  •  07 Aprilie 2024, 06:55

Credeam ca l.au chemat sa dea proba de urina. Unii mai iau crazywolf la pauza si la final.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  07 Aprilie 2024, 02:39

Unde ai sa găsești italian cu demnitate? Asa ceva nu exista. Āsta pleacă numai dupa ce face ceva jogging pe șine.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  07 Aprilie 2024, 01:25

OM FARA ONOARE!!! DEMISIA!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează