FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae i-a răspuns lui Cristi Balaj, după ce acesta s-a luat de giuleșteni: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid? Sau are ceva cu noi?”

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 14:29 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 15:24

Daniel Niculae, președintele Rapidului, i-a dat azi replica lui Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj.

Aflate în lupta pentru primele locuri din Liga 1, Rapid și CFR Cluj se contrează și la nivel oficial.

După ce Cristi Balaj a declarat pe 5 februarie că nu i se pare corect că Rapid beneficiază de un stadion nou, construit din bani publici, în vreme ce campioana plănuiește să-și modernizeze arena din fonduri proprii, Daniel Niculae a venit azi cu replica.

Adrian Mititelu amenință înainte de Rapid - FCU Craiova: „Dacă fanii mă înjură, scot echipa de pe teren! Să joace Șucu și Angelescu”
RAPID - FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu amenință înainte de Rapid - FCU Craiova: „Dacă fanii mă înjură, scot echipa de pe teren! Să joace Șucu și Angelescu”

Daniel Niculae, replică pentru Cristi Balaj: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid? Sau are ceva cu Rapid?”

„De mai multă vreme am vrut să-i răspund domnului Balaj, după referirile sale repetate legate de Rapid, dar m-am abținut. Am vrut să cred că e o scăpare din partea dânsului și că de fapt nu se ia neapărat de Rapid. Dar când am văzut că se simte nedreptățit până și de faptul că Rapid joacă pe un stadion nou, am rămas pur și simplu mască!

Cum să fie dezavantajat CFR-ul că Rapid plătește chirie deloc mică, la fiecare meci pe care îl desfășoară pe teren propriu? Mă mir că nu spune că Giuleștiul e mereu plin pentru că sunt mai multe blocuri lângă stadion decât sunt în Cluj-Napoca.

OK, după meciul direct îl înțeleg că spune ce crede, inclusiv că susține că Luckassen a faultat în atac la faza la care s-a fluierat penalty. Dar chiar așa? Rapid, Rapid, Rapid? 

Chiar se teme CFR Cluj, echipa care a dominat categoric fotbalul românesc în ultimele 5 campionate, de Rapid? Mi-ar plăcea să știu că așa este, dar parcă nu-mi vine să cred! Sau poate are domnul Balaj ceva cu Rapid?”, a spus Daniel Niculae, într-un comunicat postat pe contul de Facebook al clubului.

VIDEO Ce îl ajută pe Dugandzic să fie în formă: „Nu pun presiune pe mine”

Citește și: 

Valentin Gheorghe a oferit o reacție pentru GSP, după cutremurul de 7,8 grade pe scara Richter produs în Turcia: „Astea sunt drame”

Un campion cu Dinamo în 2007 și fost jucător la FCSB dezvăluie cum a ajuns să lucreze la Autostrada Soarelui: „Erau seri în care plângeam” » A vrut să plece să lucreze în Anglia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
grigs1981
grigs1981  •  07 Februarie 2023, 14:54

Deja CFR si Viitorul critica pe nedrept RAPIDUL frecvent...urmeaza Clona din Craiova si fcsb ca sa avem complet"careul asilor"!Cand RAPID era in ligile inferioare toti acestia si multi altii spuneau"competitia este mai saraca fara RAPID"...trebuia sa veti grija ce va doriti...dar sunteti si fraieri...fara o competitie interna puternica nu veti realiza nimic afara...Bayern a imprumutat Borussia,tocmai in acest scop si a declarat-o public,pentru cei care nu intelegeau...Niculae da un raspuns elegant si intradevar a tacut prea mult timp...nu ar trebui sa rabde clubul RAPID acuzatii nefondate si manevre stupide si periculoase cum incearca in aceste zile acel Mititel..fara pic de onoare...cred ca a luat lectii de la acel individ de sub aripa Ciobanului!

ozymandiys
ozymandiys  •  06 Februarie 2023, 18:24
Postat de hristo33 pe 06 Februarie 2023, 18:10

alt cont, acelasi prost.rantzumu.

alt commentariu,acelasi prost care sustine vitan barzesti spre faliment.desfiintare placuta.

hristo33
hristo33  •  06 Februarie 2023, 18:10
Postat de ozymandiys pe 06 Februarie 2023, 16:08

rapid s-a desfiintat definitivi si irevocabil in 2016 iar mortul de la groapa nu se mai intoarce. unde a jucat rapid ins ezonul 2016-2017? exact. inca putin si castiga manoliu la iccj. a castigat in prima instanta o sa castige si in ultima instanta. clona fc r nu este si nu a fost niciodata rapid.

alt cont, acelasi prost.rantzumu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează