FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-1

VIDEO CFR Cluj prezintă 5 presupuse greșeli de arbitraj din meciul cu Rapid: „Pentru cei care au priceput mai greu”

CFR Cluj acuză că Marko Dugandzic a simulat la faza care a dus la al doilea penalty al alb-vișiniilor // foto: captură DigiSport +19   FOTO
CFR Cluj acuză că Marko Dugandzic a simulat la faza care a dus la al doilea penalty al alb-vișiniilor // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 19:46 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 20:27

CFR Cluj a publicat în această seară un videoclip cu faze litigioase din meciul cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu 2-1, în care ardelenii se consideră nedreptățiți de deciziile brigăzii de arbitri.

Deciziile luate de „centralul” Cătălin Popa în Rapid - CFR Cluj 2-1 continuă să aibă ecou.

În această seară, campioana a realizat un video-montaj care cuprinde mai multe faze controversate din partida din Giulești.

Cătălin Popa l-a sfidat pe Ovidiu Hațegan: arbitrul a refuzat intervenția VAR în Rapid - CFR Cluj!
RAPID - CFR 2-1
Cătălin Popa l-a sfidat pe Ovidiu Hațegan: arbitrul a refuzat intervenția VAR în Rapid - CFR Cluj!

CFR Cluj prezintă 5 situații controversate din meciul cu Rapid: „Profund dezamăgiți de arbitraj”

„Suntem profund dezamăgiți de modalitatea de arbitraj a brigăzii delegate la meciul Rapid - CFR Cluj. Pentru cei care intenționat sau nu au priceput mai greu, îi sprijinim cu acest montaj video care edifică în mod clar greșelile de arbitraj comise împotriva echipei noastre în meciul din ultima etapă”, este mesajul tăios care însoțește videoclipul.

GREȘELI DE ARBITRAJ RAPID - CFR CLUJ!

Suntem profund dezamăgiți de modalitatea de arbitraj a brigăzii delegate la meciul Rapid - CFR Cluj. Pentru cei care intenționat sau nu au priceput mai greu, îi sprijinim cu acest montaj video care edifică în mod clar greșelile de arbitraj comise împotriva echipei noastre în meciul din ultima etapă.

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ pe Luni, 31 octombrie 2022

Ce greșeli reclamă CFR Cluj și ce mențiuni aduce:

1. Anularea golului înscris de Cephas Malele pentru ofsaid.

CFR Cluj prezintă 5 presupuse greșeli de arbitraj din meciul cu Rapid: „Pentru cei care au priceput mai greu”

2. Faza care a dus la primul penalty pentru Rapid, după ce Simone Scuffet l-a lovit pe Kevin Luckassen

Portarul iese pe direcția mingii și a fundașului Yuri. Atacantul Luckassen, fără să joace mingea, îl împinge pe Yuri, care efectua o «foarfecă» regulamentară. Dacă atacantul nu îl împingea pe Yuri, Scuffet ar fi intrat în coechipierul lui. Yuri, din cauza împingerii, a avut o cădere necontrolată și s-a accidentat grav la umăr. Decizie corectă: fault în atac.

- Mențiune CFR Cluj

CFR Cluj prezintă 5 presupuse greșeli de arbitraj din meciul cu Rapid: „Pentru cei care au priceput mai greu”

3. Faza celui de-al doilea penalty, ținerea reciprocă dintre Andrei Burcă și Marko Dugandzic, sancționată de Cătălin Popa

Atacantul Dugandzic este primul care îl ține de tricou pe fundașul Burcă. Ținerea atacantului este evidentă și prelungită. Pentru o scurtă perioadă de timp ținerea este reciprocă. Atacantul se folosește de un contact ușor și simulează grosolan. Decizie corectă: lovitură liberă indirectă, cartonaș galben - simulare.

- Mențiune CFR Cluj

CFR Cluj prezintă 5 presupuse greșeli de arbitraj din meciul cu Rapid: „Pentru cei care au priceput mai greu”

4. În minutul 64, Kait îl ține pe Deac, care-i furase mingea și se îndrepta periculos, pe un culoar liber, spre poartă:

Decizie corectă: cartonaș roșu, oprirea unei situații evidente de gol.

- Mențiune CFR Cluj

CFR Cluj prezintă 5 presupuse greșeli de arbitraj din meciul cu Rapid: „Pentru cei care au priceput mai greu”

5. Timpul irosit de Rapid cu schimbări și cu trageri de timp nu a fost luat în calcul la minutele de prelungire din final.

Mai multe știri din Liga 1: 

Gică Hagi l-a sunat pe Adrian Mutu noaptea și i-a propus un jucător: „Dacă-l iei, câștigi campionatul!”

De partea cui e Gigi Becali în conflictul iscat la Rapid - CFR Cluj: „Omul ăsta are o problemă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
zetanu
zetanu  •  03 Noiembrie 2022, 11:11

La golul lui Manele e ofsaid, d-aia tragem liniile. D-aia avem VAR. Macar la ofsaid nu trebuie sa ne plangem. Mai ales ca si VAR-ul si tusierul au aratat ofsaidul clar. E ofsaid la centimetri, dar e. Primul penalty e penalty clar, greseala e ca portarul nu a fost eliminat. La scaparea lui Deac nu e niciodata de rosu, erau doi jucatori care ajungeau la Deac pana sa ajunga el la poarta. S-a facut o singura schimbare in prelungiri, d-aia cred ca s-a tinut un pic peste cele 96 de minute. Daca facea Rapidul 3 schimbari, intelegeam sa te plangi. Deci, pe scurt, ei se pot plange de al doilea penalty, unde AMANDOI jucatorii se tin, diferenta e ca Burca il tine pe Dugandzici cu AMBELE maini, stanga il trage de tricou clar, dar evident ca nu aratati din unghiul ala. Mai departe, CFR au zis ceva de faultul grosolan al lui Deac din primele minute? Cel nesanctionat de arbitru. De rosu pe care trebuia sa-l ia portarul pentru atacul criminal? De "faulturile" inchipuite si repetate acordate CFR-ului din preajma careului doar doar de-o iesi ceva? De tinerea lui Emmers in careu au zis ceva? De faptul ca jucatorii lor (Burca, in special) se cearta constant cu arbitrul si nu primesc nicio sanctiune pentru asta? Pozele din articol sunt date de cei de la CFR? Pentru ca fiecare poza avantajeaza situatia lor. La Deac, din alt unghi, se vede clar ca sunt doi jucatori de la Rapid care pot interveni. La penalty-ul al doilea, din alt unghi, se vede clar cum Burca il tine cu doua maini pe Dugan

Blitzard
Blitzard  •  02 Noiembrie 2022, 12:51
Postat de daniaania pe 01 Noiembrie 2022, 10:10

La cate prostii spui nu mă mir....habar nu ai de fotbal. Noroc că nu va baga nimeni in seama.

Daca faultul lui Deac din spate la Sefer din prima repriza nu e de galben atunci eu iti propun sa te limitezi la taraf si super one. Cred ca esti expert acolo

Blitzard
Blitzard  •  02 Noiembrie 2022, 12:47
Postat de catalincj pe 01 Noiembrie 2022, 11:00

Omule, mor cand aud asa ceva! Sa inteleg ca o greseala la un meci justifica ***

Clujene, sa ne zici de de cartonasul rosu de la meciul vostru cu Sepsi. Ala plin de sange si arbitrul nu se duce sa consulte var. Apropo, stii cine a avut cel mai rusinos penalty din istorie?...Cfr Cluj intr-un meci cu Vointa Sibiu. Arbitru era Radu Petrescu :)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează