FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Gică Hagi l-a sunat pe Adrian Mutu noaptea și i-a propus un jucător: „Dacă-l iei, câștigi campionatul!”

Gică Hagi și Adrian Mutu // foto: Imago Images
Gică Hagi și Adrian Mutu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 18:22 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 20:22

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, a dezvăluit că Gică Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul, l-a sunat noaptea, după meciul direct, și i l-a propus la echipă pe Denis Alibec (31), cel mai bun marcator al dobrogenilor în acest sezon.

Denis Alibec, nominalizat la premiul de „Jucătorul lunii octombrie” în Ancheta lunară a Gazetei Sporturilor, are un sezon impresionant. De la revenirea la Farul, a înscris 6 goluri și a pasat decisiv la alte două reușite în 11 apariții.

Adrian Mutu, antrenorul lui Rapid, a dezvăluit că după meciul direct cu Farul, scor 1-1, Gică Hagi, care îi este naș de cununie, l-a sunat și i-a transmis că „dacă-l iei pe Alibec, ai șanse mari la campionat”.

Ședință între patron și antrenor la un club de tradiție din Liga 1: „Antrenorul plătește, nu poți să dai afară 25 de jucători”
ȘEDINȚĂ
Ședință între patron și antrenor la un club de tradiție din Liga 1: „Antrenorul plătește, nu poți să dai afară 25 de jucători”

Adrian Mutu: „Gică Hagi m-a sunat la 1 jumătate noaptea. Mi-a spus că dacă-l iau pe Alibec, am șanse mari la campionat!”

„Am vorbit cu Gică Hagi imediat după meci, în secundele alea de după... ați văzut reacția. Îl știm cu toții pe Gică atunci când se enervează, că e puțin mai slobod la gură, dar asta nu înseamnă că nu ne respectăm sau nu m-a respectat.

Ba, din contră... După meci, acolo jos la vestiare, ne-am văzut și după conferință, ne-am îmbrățișat, am vorbit și despre meci. M-a sunat și după, la 1 jumătate noaptea, m-a felicitat pentru parcurs...

Am vorbit despre Denis Alibec și nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut în momentul de față de vreo echipă din România. Mi-a spus că la echipa pe care o am, dacă-l iau și pe Alibec, am șanse mari la campionat!”, a spus Mutu pentru Fanatik.

Adrian Mutu: „Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul lui Alibec”

Totuși, „Briliantul” consideră că este extrem de dificil ca un astfel de transfer să se realizeze.

„Eu am o relație foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui la Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la nașul mai trebuie să vorbesc cu Victor Angelescu și cu domnul Șucu (n.r. - acționarii de la Rapid).

Mă bucură faptul că Denis și-a revenit la forma lui, acum el trebuie să și continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când a fost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Și câți ani poate să ne ajute...

Denis Alibec a și declarat după meciul cu noi «Ce jucător nu și-ar dori să joace în acest moment în Giulești?», dar e greu de realizat transferul. Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e și în luptă directă cu noi pentru titlu”, a adăugat Mutu.

În prezent, Farul este liderul SuperLigii, cu 37 de puncte, 5 peste ocupanta locului secund, Rapid. Giuleștenii se bazează pe Marko Dugandzic și Kevin Luckassen pe poziția de vârf.

VIDEO » Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej

Mai multe știri din Liga 1: 

Născut la Paris, îl are idol pe Kante și e unul dintre cei mai constanți mijlocași din Superligă: „Rolul meu e să-i fac pe ceilalți să strălucească”

Un nou antrenor din Liga 1 riscă să fie demis! Laszlo Balint și Costel Gâlcă sunt pe lista scurtă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
luker
luker  •  06 Noiembrie 2022, 12:50

Mergeti *** in liga a 2a. Toti vreti bani publici sa faceti avere din *** asta de fotbal. Sunteti manageri de 2 lei, nu sunteti in stare de nimic. Vreti bani, atat. Faceti bani ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  01 Noiembrie 2022, 10:16

Doamne ajută!!!Să mai tepuiasca și pe alții, nu doar pe Steaua!!!!

dorelus
dorelus  •  01 Noiembrie 2022, 08:19

Adică și Rejili umblă doar după copeici? El nu performanta dorește? Eu nu știu câți fani are echipa lui dară este o palmă pentru fiecare, adică,, ba noi după bani umblam, stam pe locul unu până ies ghioceii și apoi, precum Bistrița când nu dorea să între în A, dam puncte la licitație... Vai de fundul tău,, salvatorul fotbalului romanesc,,. Ori poate că adevărul este că Gecuta s-a cam saturat de ifosele lui Albaiet și ar dori să se scape de el de o manieră cât mai curată posibil...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează