FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-0

De ce nu a jucat Carnat în Rapid - CFR Cluj » Ce s-ar fi întâmplat dacă Mihai Iosif îl folosea

Nicolae Carnat / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +32   FOTO
Nicolae Carnat / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 08:13 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 09:40

Rapid a obținut o victorie importantă în meciul cu CFR Cluj, 2-0, deși Mihai Iosif nu a mizat pe unul dintre cei mai buni jucători: Nicolae Carnat.

Rapid a decis să nu-l folosească în meciul jucat la Mioveni pe Nicolae Carnat (23 de ani), un fotbalist împrumutat de la CFR. Atacantul evoluase în 11 meciuri pentru giuleșteni în sezonul acesta și a avut evoluții apreciate.

Rapid trebuia să achite 100.000 de euro

Împrumutat de la Cluj, el nu a putut să fie folosit fiindcă exista o clauză conform căreia rapidiștii aveau de plătit 100.000 de euro dacă îl foloseau pe Carnat în meciul direct.

Astfel, vișiniii au considerat, previzibil, convenabil să nu îl utilizeze și să nu plătească această sumă către CFR Cluj.

400.000 de euroe cota lui Carnat, potrivit transfermarkt

Cât costă transferul lui Carnat

Rapid are șansa de a-l cumpăra definitiv pe Carnat. Giuleștenii ar trebui să achite 100.000 de euro ca să cumpere 85 la sută din drepturile asupra acestuia.

Carnat are 23 de ani și a crescut la Viitorul în generația lui Ianis Hagi. Era considerat un supertalent, doar că a regresat după ce a plecat la Wolverhampton, în Anglia. A parcurs acolo junioratul, pe urmă a fost împrumutat în Danemarca, la Esbjerg. La revenirea în România a jucat la Dunărea Călărași, la Sepsi, la CFR și la Rapid.

Parcă mi-era frică să se facă 2-0, îmi convenea mai mult să rămână 1-0. Când am avut 2-0, mi-au venit în cap meciurile cu UTA și Sepsi. Ne-am motivat foarte bine azi, iar în meciurile cu miză parcă ne supramotivăm.

Devine o obișnuință să pierd jucători, vom vedea cum îi vom înlocui. Vreau să îi felicit pe jucători, au fost admirabili. Am simțit lipsa galeriei, dar trăim niște momente grele în lume. Sper ca la meciul următor să avem mai mulți fani alături de noi. Dinamo nu e într-o poziție bună, dar leul rănit va da întotdeauna totul pentru a supraviețui.

- Mihai Iosif, antrenor Rapid

VIDEO Adrian Bălan: „Este o victorie venită după o perioadă grea. Sper să o ținem tot așa”

Citește și: 

EXCLUSIV Rapid - CFR Cluj 2-0. Remarcații lui Dumitru Dragomir: „Puștiul ăsta se face bun!” + pe cine mizează acum în lupta la titlu

Dan Petrescu, discurs sincer după eșecul cu Rapid: „Iei fix ce meriți! Trebuie să revenim la ce făceam în anii trecuți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează