FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-0

Angelescu anunță ce obiectiv are Rapid după victoria cu CFR Cluj: „E clar!” » Ce spune de MihaI Iosif

Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +32   FOTO
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 11:20 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 12:51

Victoria Rapidului cu CFR Cluj, 2-0, nu a schimbat obiectivul clubului. Patronul Victor Angelescu anunță că planul giuleștenilor e același: salvarea de la retrogradare.

Victor Angelescu s-a declarat încântat de atitudinea jucătorilor lui Mihai Iosif și a spus că antrenorul nu are postul amenințat, chiar dacă giuleștenii au trecut printr-o serie de meciuri mai slabe.

Victor Angelescu, mesaj pentru jucători după Rapid - CFR Cluj 2-0: „Să se motiveze la fel și cu alte echipe”

„A fost o surpriză. Nu mă așteptam la victorie. Speram asta și aveam încredere în băieți. Au făcut un meci foarte bun. Mi-a plăcut dăruirea lor. S-a văzut că la meciurile importante se motivează mai bine. Dar trebuie să începem să ne motivăm la fel și cu echipele cu care nu avem derby-uri. Au avut și o primă, da. La fiecare derby avem prime speciale.

Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Am câștigat cu echipe bune, dar am pierdut cu altele. Când ne merge bine, lumea spune că trebuie să ne batem la play-off. Când ne merge rău, lumea zice că vom retrograda. Noi avem un obiectiv clar: rămânerea în Liga 1.

Eu și Daniel Niculae avem încredere în Mihai Iosif și nu se pune problema înlocuirii lui ”, a declarat Victor Angelescu la Pro X.

Parcă mi-era frică să se facă 2-0, îmi convenea mai mult să rămână 1-0. Când am avut 2-0, mi-au venit în cap meciurile cu UTA și Sepsi. Ne-am motivat foarte bine azi, iar în meciurile cu miză parcă ne supramotivăm. 

Trăim într-o lume capitalistă, unde moralitatea nu-și prea mai are locul. Încerc să rămân cu picioarele pe pământ și să respect pe toată lumea.

Devine o obișnuință să pierd jucători, vom vedea cum îi vom înlocui. Vreau să îi felicit pe jucători, au fost admirabili. Am simțit lipsa galeriei, dar trăim niște momente grele în lume. Sper ca la meciul următor să avem mai mulți fani alături de noi. Dinamo nu e într-o poziție bună, dar leul rănit va da întotdeauna
- Mihai Iosif, antrenor Rapid

VIDEO  Daniel Niculae: „Este o seară frumoasă, am bătut echipa care a dominat campionatul în ultimii ani”

Citește și: 

EXCLUSIV Rapid - CFR Cluj 2-0. Remarcații lui Dumitru Dragomir: „Puștiul ăsta se face bun!” + pe cine mizează acum în lupta la titlu

Dan Petrescu, discurs sincer după eșecul cu Rapid: „Iei fix ce meriți! Trebuie să revenim la ce făceam în anii trecuți”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
marius_r
marius_r  •  18 Octombrie 2021, 13:42

Mesajele astea ofera linistea pe care alte echipe nu o au. E stabilitate, psihic nu e stress. Cu cat mai sus cu atat mai bine! Pacat ca nivelul campionatului e atat de slab, Rapid are echipa buna, dar de 5 ani in coace, jucatorii trecuti bine de 30 de ani au mai multe rezultate ca tinerii. Vezi exemplu apararea Rapidului sau echipele de start la CRF :(

the.king
the.king  •  18 Octombrie 2021, 13:30

La ce jucatori are Rapid, la ce suporteri si la ce nivel e in Liga 1 ar trebui sa se bata la campionat sincer, nu la play-off , mai ales ca s-au distrat cu echipa care a dominat autoritar campionatul , nu au fost norocosi ca impotriva Botosaniului, pur si simplu au dominat campioana tot meciul . Mesajele astea nu cred ca-s bune pemtru motivarea jucatorilor, dar stiu ei mai bine! Mult succes!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează