FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-0

FOTO Ce gafă la golul Rapidului! Reluările TV arată ce s-a întâmplat în minutul 27 » Gabi Balint, uimit

Cristi Manea (24 de ani), fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, a comis o greșeală flagrantă în minutul 27 al partidei cu Rapid, la golul marcat de Adrian Bălan (31 de ani). +32   FOTO
Cristi Manea (24 de ani), fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, a comis o greșeală flagrantă în minutul 27 al partidei cu Rapid, la golul marcat de Adrian Bălan (31 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 21:45 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 22:34

Cristi Manea (24 de ani), fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, a comis o greșeală flagrantă în minutul 27 al partidei cu Rapid, la primul gol marcat de Adrian Bălan (31 de ani). 

Izgoniți la Mioveni și fără sprijinul fanilor, rapidiștii au făcut o repriză excelentă în fața campioanei CFR Cluj. Au fost cei care s-au apropiat mai periculos de poartă, iar în minutul 27 au marcat prin Adrian Bălan. 

Cristi Manea, gafă inexplicabilă în Rapid - CFR Cluj 

Alexandru Albu a câștigat un duel la centrul terenului, apoi a trimis o pasă pe culoar, către Bălan. Andrei Burcă și Mike Cestor, fundașii centrali „feroviari”, au ieșit în întâmpinarea mijlocașului rapidist, făcând în același timp și pasul la ofsaid. 

Ce gafă la golul Rapidului! Reluările TV arată ce s-a întâmplat în minutul 27 » Gabi Balint, uimit
Burcă și Cestor încearcă să îl lase pe Bălan în ofsaid / FOTO: Captură @Telekom Sport 1

Nici vorbă de ofsaid! Vârful Rapidului a fost ținut în joc de Cristi Manea. Deși avea o imagine de ansamblu asupra jocului, fundașul dreapta pare că stă tot timpul cu ochii pe minge și uită să iasă în linia coechipierilor din defensivă. 

Ce gafă la golul Rapidului! Reluările TV arată ce s-a întâmplat în minutul 27 » Gabi Balint, uimit
Cristi Manea rămâne în spatele colegilor / FOTO: Captură @Telekom Sport 1

Manea nu a reușit să îl mai ajungă pe Bălan, care a trimis simplu, pe lângă Hindrich, portarul de 19 ani trimis de Dan Petrescu în poartă.

Gabi Balint a remarcat, uimit, la pauză, în studioul TV Digi Sport, gafa comisă de apărătorul lui Dan Petrescu: „Manea, care vede toată lățimea terenului, nu își dă seama că îi scoate din ofsaid...”.

VIDEO Ionuț Rada a analizat golul marcat de Adrian Bălan 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gigi Becali e nemulțumit și îl avertizează pe Iordănescu: „Degeaba câștigi, nu e suficient!”

Gică Hagi consideră că a fost viciere de rezultat la Pitești: „Ofsaid clar la primul gol”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  17 Octombrie 2021, 22:31

Ehe cand se arbitreaza corect Rapid castiga si ia un singur galben. Da ce imi place asta cu FCSB se apropie....la cum joaca nici playofful nu-l prinde, cat sa te mai tina arbitrii ? Se satura lumea pana la urma :))

cirus11
cirus11  •  17 Octombrie 2021, 22:02

Si de-asta titular la nationala este Ratiu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează