FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA 2-0

FOTO Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”

FOTO: Captură @Orange Sport 1 +17   FOTO
FOTO: Captură @Orange Sport 1

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2023 22:27 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 23:22

Rapid a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în runda cu numărul 27 din SuperLigă. Mihai Stoica, managerul rivalei FCSB, și fostul internațional Florin Răducioiu consideră că penalty-ul care a deblocat tabela a fost dictat mult prea ușor. 

Meciul din Giulești a fost deblocat de un penalty obținut și transformat de Marko Dugandzic în minutul 65. Decizia lui Andrei Chivulete a fost contestată.

Dugandzic a lovit mingea, apoi Corinus, apărătorul Chindiei, a venit cu întârziere. Unghiurile prezentate de televiziuni nu lămuresc clar locul și intensitatea contactului.

Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”
FOTO: Captură @Orange Sport 1

Mihai Stoica, după golul de 1-0 din Rapid - Chindia: „Eu nu înțeleg nimic!”

„Sunt foarte curios să văd dacă va fi și după meciul ăsta vreun comentariu din partea CCA sau dacă vor fi urmări. Efectiv, eu nu înțeleg nimic din faza asta. 

Terenul se cam aplecase, părea că Rapid va marca. Dar de ce să dai penalty la faza aia? Băiatul ăla s-a întors cu spatele la minge...

Eu zic că Rapid își merită cu prisosință locul în clasament, dar rămâne întrebarea: marca fără penalty sau Căbuz făcea meciul vieții?”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Florin Răducioiu: „E simulare!”

„Jucătorul Chindiei se întoarce, nici nu lovește. Nu sunt de acord cu decizia arbitrului. E o decizie total greșită. E influențat de căderea teatrală a lui Dugandzic. Se aruncă. E simulare. 

Hai să fim serioși. Nu vreau să nu acordăm credite Rapidului, dar nu poți să deschizi scorul după o fază extrem de discutabilă”, a spus și Florin Răducioiu, la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Verdictul lui Marius Avram: „Penalty soft”

Vedem clar că Dugandzic lovește mingea, pot să spun asta 100%. Fundașul celor de la Chindia se aruncă cu piciorul stâng înspre minge, dar nu o lovește. Pare că se vede un contact între cele două picioare. Eu spun că-l lovește pe Dugandzic în călcâi. 

E un penalty soft, dar are argumente, este contact. Până la urmă, înclin să-i dau dreptate lui Chivulete, dar e greu să-mi dau seama din reluările acestea. Mi-ar fi plăcut să văd din unghiul în care vede el faza
- Marius Avram, fost arbitru, la „Digi Sport Special”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCU Craiova chiar are o nouă mare rivală » Atac dezlănțuit: „Ţipa până şi retina! Chiar trebuie VAR pentru o banală problemă oftalmologică? Cum naiba să nu te iei de ei?”

Mihai Stoica prevede un posibil „cutremur” în Liga 1: „Ar fi corect!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (115)
mariusfzr
mariusfzr  •  28 Februarie 2023, 11:03
Postat de Orangegoblin pe 27 Februarie 2023, 12:21

De asta nu vin finantatorii la Dinamo, din cauza lui MM.Buna asta hahahaha!

se pare ca nu intelegi cuvantul toxic, e vorba de media care promoveaza indivizi ca mm si gigi ca e zis dupa COLECTIV ca "erau satanisti acolo si de aia au ars" iar acum e nonstop in presa, tu crezi ca cineva serios vrea sa apara intr-un asemenea mediu? , poate intelegi mai simplist cu un proverb "Dacă te bagi în troacă, te mănâncă porcii". Borcea era *** ***, nu-i pasa de prestanta, renume si eticheta, cam dispar "patronii" astia ca nu mai e nimic de furat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Orangegoblin
Orangegoblin  •  27 Februarie 2023, 12:21
Postat de mariusfzr pe 27 Februarie 2023, 03:34

degeaba produci content daca este unul toxic, asta aduce doar public ignorant si partinitor, dar va indeparta publicul echilibrat si cu ceva mine. De asta a ajuns fotbalul aici , pt ca FINANTATORII POTENTIALI SI ADVERTISERII FUG DE UN MEDIU TOXIC. m.m .are interesul sa tina acest mediu pt a nu aparea alti finantatori si astfel sa aiba concurenta gigi.

De asta nu vin finantatorii la Dinamo, din cauza lui MM.Buna asta hahahaha!

mariusfzr
mariusfzr  •  27 Februarie 2023, 03:34
Postat de Orangegoblin pe 26 Februarie 2023, 16:50

MM vinde, face audienta,genereaza click,are fler, stie sa intretina o conversatie, sa incite iar faptul ca atat de multi il displac si il injura iar contribuie la sporirea audientei. Omul produce content deci e vandabil. Tu ce produci uita-te in oglinda si fii sincer.

degeaba produci content daca este unul toxic, asta aduce doar public ignorant si partinitor, dar va indeparta publicul echilibrat si cu ceva mine. De asta a ajuns fotbalul aici , pt ca FINANTATORII POTENTIALI SI ADVERTISERII FUG DE UN MEDIU TOXIC. m.m .are interesul sa tina acest mediu pt a nu aparea alti finantatori si astfel sa aiba concurenta gigi.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează