FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

update Rapid vrea un fotbalist de la CFR Cluj! Reacția campioanei

Ciprian Deac (35 de ani), mijlocașul campioanei CFR Cluj, deschide lista de transferuri din această vară a nou-promovatei Rapid.
Ciprian Deac (35 de ani), mijlocașul campioanei CFR Cluj, deschide lista de transferuri din această vară a nou-promovatei Rapid.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 14:42 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 20:41

Fanii rapidiști au anunțat că Ciprian Deac (35 de ani), mijlocașul campioanei CFR Cluj, ar putea deschide lista de transferuri din această vară a nou-promovatei Rapid.

UPDATE 20:30 Surse de la CFR Cluj au declarat pentru GSP că rapidiștii nu au nicio șansă să-l achiziționeze acum pe Ciprian Deac, în ciuda dorinței fanilor giuleșteni.

Știrea inițială:

Ciprian Deac a evoluat la Rapid în sezonul 2011/2012 și a rămas în sufletul suporterilor giuleșteni. Mijlocașul a declarat la rândul lui aprecierea pentru club, iar regăsirea s-ar putea petrece în această vară. 

Ciprian Deac ar avea pregătit un contract valabil pentru două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul, informează 1923.ro, un site al suporterilor Rapidului.

Victor Angelescu e cu ochii pe foștii rapidiști

Ciprian Deac nu este singurul fost rapidist pe care Victor Angelescu, principalul finanțator, vrea să îl aducă în Giulești. Pe listă se află și Alexandru Ioniță II, fotbalist într-o situație incertă, după scandalul de dopaj de la Astra. 

„Ne propunem să ajungem în play-off, dar vom vedea, e foarte strâns. Ar fi senzaţional să ajungem în play-off, dar nici la jumătatea clasamentului dacă am termina, nu ar fi un capăt de ţară. Dacă se va da drumul la suporteri, va fi foarte greu ca cineva să câștige la Rapid.

Noi nu vrem să vindem în ţară, mai ales către rivale. Nu există, poate să vină FCSB, dar va trebui să plătească de cinci ori mai mult. 100% e o ţintă Alex Ioniţă pentru noi, eu îl doresc foarte mult, mai are multe de demonstrat. Nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal”, declara Victor Angelescu, imediat după promovarea în Liga 1. 

13 trofeea câștigat Ciprian Deac în carieră, toate în țară, cu CFR: 6 campionate, 3 Cupe și 4 Supercupe

VIDEO Rapidiștii au sărbătorit în stradă promovarea

Citește și alte știri despre Rapid:

Anunț-surpriză la Rapid: „George Copos este lângă echipă”

Scandal teribil la Rapid după promovarea echipei » Înjurături și acuzații de rasism: „Niculae a făcut o gafă imensă, va fi taxat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
xxrapi
xxrapi  •  21 Mai 2021, 17:30

Semnatura articolului :"Articol GSP publucat..." rusinica GSP-ului!

cadu
cadu  •  21 Mai 2021, 16:57

Pe deac l ati intrebat daca vrea din champions league la retrogradere si pe un sfert din banii care ii ia momentan??

wearethechampions
wearethechampions  •  21 Mai 2021, 16:29
Postat de mos.gerila.48 pe 21 Mai 2021, 16:16

Posibil. Totuși, acesta nu se compară cu (mega)bancul “FCSB e Steaua”! Râzi de te prăpădești:)))!!!!

Bine, asta e bancul.suprem. Razi de el 24 de h din 24, 7 zile pe saptamana

Vezi toate comentariile (14)
Comentează