FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

În 2021, noul rapidist se declara fan FCSB: „E echipa mea de suflet!”

Claudiu Micovschi
Claudiu Micovschi

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 15:35 / Actualizat joi, 03 august 2023 15:49

Claudiu Micovschi (24 de ani) a semnat cu Rapid și a precizat în momentul prezentării că „m-au dorit mai multe cluburi, dar nu se poate compara nimic cu Rapidul, este cea mai iubită echipă din România”. În urmă cu 2 ani, în 2021, mijlocașul de bandă avea un discurs diferit: „Echipa mea de suflet este Steaua București”.

Rapid a anunțat astăzi al optulea transfer al verii. În Giulești a ajuns Claudiu Micovschi, fost internațional român de tineret, care a petrecut ultimii 8 ani și jumătate în fotbalul din Italia.

La prezentare, Micovschi a avut un discurs care i-a încântat pe fanii rapidiști: „Mă simt foarte onorat și bucuros să îmbrac acest tricou. Au fost mai multe cluburi care mi-au făcut oferte și care mă doreau, dar nu se poate compara nimic cu Rapidul, este cea mai iubită echipă din România”.

Pițurcă l-a ajutat pe Becali să primească o ofertă de 2 mil. €: „Asta am învățat de la el”
FCSB
Pițurcă l-a ajutat pe Becali să primească o ofertă de 2 mil. €: „Asta am învățat de la el”

Ce spunea Claudiu Micovschi în 2021: „Echipa mea de suflet e Steaua București”

Cu ceva timp în urmă, în decembrie 2021, Micovschi spunea altceva. Anume că echipa lui „de suflet” este Steaua București, cu referire la clubul din prima ligă, FCSB.

Nu am o echipă de suflet în Italia, în România e Steaua București. De când eram mic urmăream echipa, îmi plăcea foarte mult. Are culorile roșu și albastru, iar când am venit în Italia, la Genoa, era tot rossoblu.

Cât am jucat la Genoa m-am atașat de echipă, de fani. Mergeam la toate meciurile, am fost și în galerie la un 3-2 cu Torino, n-am văzut nimic din meci, dar a fost senzațional. Peluza era plină, cânta tot timpul”, spunea Micovschi pentru canalul de televiziune Prima Tivvù.

Claudiu va purta numărul 8 la Rapid. El a semnat un contract valabil doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Toate mutările făcute de Rapid în această vară:

  • Antrenor: Cristiano Bergodi (nou)
  • Veniri: Omar El Sawy (Csikszereda), Christopher Braun (CFR Cluj), Iulian Cristea (FCSB), Răzvan Oaidă (FCSB), Borja Valle (FC Cartagena), Cătălin Cîrjan (Arsenal U21), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Claudiu Micovschi (Avellino)
  • Reveniri: Albert Stahl (UTA Arad), Alexandru Despa (Progresul Spartac)
  • Plecări: Antonio Sefer (H. Beer Sheva), Damien Dussaut (Farul), Ljuban Crepulja (liber), Hervin Ongenda (liber), Kevin Luckassen (liber), Claudiu Belu (liber), Younes Bnou Marzouk (liber), Albert Stahl (UTA Arad), Andrei Ciobanu (Poli Iași)

Mai multe știri din SuperLigă:

Șumudică negociază cu echipa la care a avut cel mai negru mandat din carieră: „N-aveam ce mânca! Ne-am chinuit să dezosăm un pește”

„Porc bețiv” » Suporterii au reacționat inedit, după ce soția angajatului de la club i-a jignit fără menajamente: „Stați dracului acasă!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (21)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  03 August 2023, 20:41

Domnilor, iar nu ati găsit alta rima ? Nu va mai gândiți la fcsb pt. ca la Rapid și Steaua făcea și face referire.

Normal
Normal  •  03 August 2023, 20:03

Era mic si fara minte si intre timp sa desteptat si nu mai vrea sa manance branza stricata !

boerbist
boerbist  •  03 August 2023, 20:00
Postat de VardyParty pe 03 August 2023, 19:30

Știu, știu, glumeam. Nimic altceva. Ma bucur ca ții la glume, ca ai înțeles. Respect.

Same here!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează