FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”

Claudiu Micovschi a semnat cu Rapid // sursă foto: fcrapid.ro
Claudiu Micovschi a semnat cu Rapid // sursă foto: fcrapid.ro

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 13:41 / Actualizat joi, 03 august 2023 14:55

Rapid l-a transferat pe Claudiu Micovschi (24 de ani), mijlocaș de bandă care a petrecut ultimii 8 ani și jumătate ai carierei în Italia.

Claudiu Micovschi este, începând de astăzi, rapidist. Fostul internațional român la nivel U18 și U19 a semnat un contract valabil două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Micovschi a fost transferat de la Avellino, formație din Serie C, al treilea eșalon italian.

Micovschi a început sezonul trecut la Avellino, iar în iarnă a fost împrumutat la Fidelis Andria, tot în Serie C. În total, a înscris un gol și a pasat decisiv la alte două reușite în 23 de meciuri.

Dinamo, fără Lamine Ghezali și cu U Cluj: „Am decis să-l oprim”
u cluj - dinamo
Dinamo, fără Lamine Ghezali și cu U Cluj: „Am decis să-l oprim”

Claudiu Micovschi a semnat cu Rapid: „Mi-am dorit de la bun început să vin aici”

„Mă simt foarte onorat și bucuros să îmbrac acest tricou. Mi-am dorit de foarte mult timp să joc pentru un club atât de important precum este Rapidul.

Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”
Micovschi va avea #8 la Rapid, purtat sezonul trecut de Andrei Ciobanu

Îmi doresc să contribui cu reușitele mele la îndeplinirea obiectivelor pe care clubul și le-a propus și să ne luptăm pentru câștigarea campionatului.

Pot spune că reprezintă un avantaj pentru mine faptul că voi fi antrenat de către un antrenor italian, fiind obișnuit cu stilul italienilor.

Am urmărit în toți acești ani campionatul din România, în mod special în ultima perioada. Am urmărit toate meciurile. Bineînțeles, am urmărit și Rapidul.

S-a tot discutat despre transferul meu la Rapid. De la bun început am spus că îmi doresc să vin aici. Sunt foarte bucuros că s-a concretizat transferul meu la Rapid.

Galeria și tot ceea ce se întâmplă în Giulești au contribuit foarte mult la decizia mea de a veni aici. 

Au fost mai multe cluburi care mi-au făcut oferte și care mă doreau, dar nu se poate compara nimic cu Rapidul, este cea mai iubită echipă din România”, a transmis Claudiu, conform site-ului oficial al Rapidului.

Claudiu Micovschi, din 2015 în Italia

Crescut de Luceafărul Oradea, Claudiu Micovschi a făcut pasul în străinătate la începutul lui 2015, când a fost împrumutat de Chievo. În vara lui 2015 a fost transferat de Genoa, pentru care a jucat la echipele U17 și U19.

În 2019, Genoa l-a împrumutat pe Claudiu la Avellino, care a decis să nu-l achiziționeze definitiv un an mai târziu. A făcut-o ulterior, în august 2021, după o jumătate de an petrecută de Micovschi sub formă de împrumut la Reggina.

Micovschi a mai jucat un an și jumătate la Avellino, apoi, în ianuarie 2023, a fost cedat la Fidelis Andria. Acum, după 8 ani și jumătate în Italia, a semnat cu Rapid.

6 goluriși 9 pase decisive a reușit Micovschi în total la Avellino, în 71 de meciuri

Tot din SuperLigă: 

Pițurcă l-a ajutat pe Becali să primească o ofertă de 2 mil. €: „Asta am învățat de la el”

Marea problemă pe care a descoperit-o Reghecampf: „Mai avem de lucru” + O revenire importantă pentru meciul cu Hermannstadt

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
atthur
atthur  •  04 August 2023, 07:11
Postat de bunicu pe 03 August 2023, 18:14

Tu ai dreptate că proștii nu știu pe ce lume trăiesc ,povești de a lui Becali sunt zero, este hotărâre judecătorească definitivă că Steaua este CSA a voastră cu mulți fani este o echipă formată din consoane cu bani mulți de la naivi, fără stadion. Așa este Rapidul este cea mai iubită cu cea mai frumoasă galerie și bate fcsb ca la fasole ultimul rezultat5-2.Să auzim și de bine.

Nu e mimic definitiv,doar PROSTIA ta și a lu' prostalaul de guimaraes.Aseara a fost "conferință " !!! Orataniile mult iubite au jucat???? Aaaaaa,s-au uitat la TV????? Atunci,bine...!!!...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 August 2023, 00:57

ca sa fii cea mai iubita echipa trebuie sa te iubeasca aproape o tara intreaga :)) adica cum este iubita adevarata steaua -fcsb din liga 1,restul e cancan! noi an de an .locul 1 la media de spectatori restul doar vorbe,plus ca sa nu uitam,daca jucam in ghencea multe meciuri,va fi show!

atthur
atthur  •  04 August 2023, 00:03
Postat de guimaraes1.0 pe 03 August 2023, 19:30

Toti cei mentionati de tine i-au dat examen nescris lui lica stiau ca nu-l pica.

Toți cei menționați de mine,in frunte cu tine,prostul proștilor ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează