FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS MIOVENI 2-1

video Fotbalistul remarcat de Răducioiu în Rapid - Mioveni: „E interesant”

Fotbalistul remarcat de Răducioiu în Rapid - Mioveni: „E interesant” +17   FOTO
Fotbalistul remarcat de Răducioiu în Rapid - Mioveni: „E interesant”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 00:30 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 00:37

Rapid a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-1. Florin Răducioiu a analizat partida și l-a remarcat pe Antonio Sefer, marcatorul primului gol al giuleștenilor.

Ce scenografie au pregătit fanii Rapidului, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova: „Săpunaru, mândria noastră!”
Rapid - CS Mioveni
Ce scenografie au pregătit fanii Rapidului, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova: „Săpunaru, mândria noastră!”

Florin Răducioiu, după Rapid - CS Mioveni 2-1

„În primul rând, lucrul cel mai important pentru un atacant este să dea gol. Deci, când dă gol, el deja este un jucător important, care îşi face datoria de a înscrie. După aia, prestaţia lui nu a fost la superlativ, dar e totuşi un jucător interesant, e un jucător mobil, care încearcă întotdeauna spaţiile. Încearcă să se demarce foarte bine. 

Când are mingea la picior, încearcă să joace cât mai repede. Este, într-adevăr, un jucător interesant, dă gol, ceea ce e cel mai important. E foarte tânăr, are foarte multe de învăţat, e interesant”, a declarat Florin Răducioiu, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1, moderată de jurnalistul GSP Costin Ştucan.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV // VIDEO „I-am zis să nu meargă la Steaua, vă dau cuvântul meu de onoare” » Becali, tras la răspundere: „De ce ai luat doi jucători de același calibru?”

Măldărășanu nu vrea să se oprească aici: „Nebunie! E normal să visăm”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează