FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 2-3

video Mutu, supărat pe toată lumea: „Băieții buni nu câștigă campionate” » Ce spune Niculae despre meciul cu FCSB

Adrian Mutu/ foto: Cristi Preda (GSP)
Adrian Mutu/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 22 mai 2023 23:16 / Actualizat marti, 23 mai 2023 00:21

Rapid - Universitatea Craiova 2-3. Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, a fost deranjat de atitudinea echipei sale de la golul 3 al oaspeților, marcat de Alexandru Crețu.

Ce s-a întâmplat? În minutul 65, Funcho a rămas întins pe gazon în careul Craiovei, după o contră la minge cu un adversar. Arbitrul Cojocaru a lăsat jocul să continue, iar oltenii au plecat pe contraatac. Jucătorii Rapidului s-au repliat cu greu, lent, iar Crețu a fost bine lansat în adâncime. L-a învins pe Moldovan cu un șut la colțul lung și a dus scorul la 3-2.

„Hoțule, hoțule!” » Două penalty-uri și o eliminare contestate puternic în Rapid - CSU Craiova
RAPID - CSU CRAIOVA
„Hoțule, hoțule!” » Două penalty-uri și o eliminare contestate puternic în Rapid - CSU Craiova

Mutu consideră că jucătorii săi s-au oprit și nu s-au repliat corespunzător, motiv pentru care a fost deranjat de ei. Adrian a fost nervos și pe faptul că oltenii au continuat faza, deși Funsho era întins pe gazon.

Adrian Mutu: „Băieții buni nu câștigă campionate”

„O seară ciudată, mi-a plăcut echipa în prima repriză. Nu știu de ce s-au oprit toți băieții după 2-2 cu om în plus. De fapt, știu de ce s-au oprit. Jucătorii Craiovei trebuiau să fie fair-play, că aveam om la pământ și nu s-au oprit. Primul gol din repriza a doua a fost o greșeală, la al doilea s-a oprit echipa. Echipa noastră era pe loc. 

E o greșeală colectivă, suntem pe final de sezon, vor fi schimbări la nivelul lotului. Facem o evaluare, e pe terminate. Știm unde trebuie să intervenim, să jucăm cum trebui la anul. Noi eram peste ei, când găsești o echipă care se apără ai nevoie de jucători care își asumă și joacă 1 la 1. Dacă erau net-superiori, nu mai ziceam nimic. 

Mă deranjează foarte tare că am luat gol când echipa s-a oprit. În primul rând ai mei, apoi și ceilalți, că nu au dat mingea afară. Am făcut o greșeală pe care nu mai trebuie să o facem, băieții buni nu câștigă campionate”, a declarat Mutu, la Orange Sport.

Normal că doare această înfrângere contra unei rivale. Nu ne-am creat foarte multe ocazii în repriza secundă, n-am fost inspirați, am ales mereu soluția care nu trebuia. Dovadă și scorul de la final. 

Așteptam mai mult după eliminarea de la ei, pentru că în prima repriză a fost un joc echilibrat. Nu aș vrea să vorbesc despre penalty-urile din prima repriză. Nu din cauza asta am pierdut noi. N-am avut inspirație. Nu știu dacă aș putea să remarc pe cineva de la noi, să pot spune că a făcut o partidă bună.

Cu siguranță suporterii ne-au făcut reproșuri la final, au și motive să fie supărați. Se întîmplă să pierzi meciuri, dar te bate Craiova într-un meci decisiv pentru locul 4, care probabil ne-ar fi dus în cupele europene... 

Mai avem un meci, contra unei alte rivale (n.r. FCSB), și trebuie să încheiem cu o victorie. Tot timpul când câștigi împotriva unei rivale atmosfera e bună. În seara asta am pierdut, deci vom avea o săptămână nu foarte bună. Sperăm să ne impunem pe Arena Națională și să terminăm campionatul cu o victorie!

Daniel Niculae la Digi Sport Special

Citește și:

Doar două cluburi din SuperLigă au felicitat-o public pe Farul pentru titlu
FARUL, CAMPIOANĂ
Doar două cluburi din SuperLigă au felicitat-o public pe Farul pentru titlu
După ratarea titlului, Becali îi dă șanse jucătorului trecut pe linie moartă: „Gata, o să joace și el”
FCSB
După ratarea titlului, Becali îi dă șanse jucătorului trecut pe linie moartă: „Gata, o să joace și el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 Mai 2023, 15:20
Postat de Carpath pe 23 Mai 2023, 10:12

Ii inveti cum sa ia cartonas rosu.

Nu trebuia sa între la rupere , daca Morais ( pe la 18 m. ) îl trăgea pe Crețu de tricou, primea galbenul cuvenit și Craiova o lovitura libera. Simplu ca bună ziua.

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  23 Mai 2023, 15:38
Postat de firaldo pe 23 Mai 2023, 09:45

Daca jucătorul Rapidului era accidentat de ce după ce a dat Crețu gol s-au ridicat și a fugit spre arbitru?De ce nu a primit îngrijiri medicale?

Pentru ca nu a fost accidentat ci doar a vrut ruperea jocului, mutu e penibil iar antrenor niciodată, iar la cateva minute cand a incercat crețu sa traga de timp nu lasat mingea afara ci a pornit spre poarta craiovei același jucător, asa ca mai ușor cu lipsa de fair-play. Cat despre mutu cred ca ar trebui să ramana mut toată viața la ce a facut ca jucator in afara terenului.

VanBasten
VanBasten  •  23 Mai 2023, 14:24

Baietii buni nu castiga campionate, nu cuceresc femei si nu caftesc ospatari.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează