FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA

Foto Roșu în derby » Claudiu Belu, eliminat în finalul primei reprize + nervi întinși la maximum pe Arena Națională

Belu Iordache și Nicușor Bnacu +15   FOTO
Belu Iordache și Nicușor Bnacu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2021 21:48 / Actualizat sambata, 28 august 2021 22:24

Rapid - CSU Craiova | Claudiu Belu a fost eliminat în minutul 45 al meciului cu CSU Craiova, după o intrare dură asupra lui Bancu.

Toate detaliile despre Rapid - CSU Craiova, AICI!

În finalul primei reprize, între jucătorii Rapidului și cei ai Craiovei s-a iscat un conflict după intrarea lui Belu-Iordache asupra lui Bancu.

Fundașul giuleștenilor, avertizat deja, a intrat cu talpa pe tibia lui Bancu și a văzut al doilea „galben”, fiind astfel eliminat de către centralul Radu Petrescu. Spiritele s-au încins însă, după ce Bancu a reacționat. 

Jucătorii au format un „meleu” în care s-au împins. Cristi Săpunaru s-a certat cu un oficial al Craiovei și a fost și el avertizat, în timp ce, de la olteni, Gustavo a primit și el cartonașul galben.

Foto: Momentul când Belu îl faultează pe Bancu + scandalul dintre jucători

+11 FOTO

Rapid are cel mai bun start de sezon din istorie în ceea ce privește defensiva. Nu a încasat niciun gol în primele 6 runde. Giuleștenii au început meciul cu CSU Craiova de pe locul secund, cu 16 puncte, două sub liderul CFR Cluj. Runda trecută, formația antrenată de Mihai Iosif s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0. 

CS Universitatea Craiova stă mult mai prost. A strâns doar 9 în 6 etape și este pentru moment în afara locurilor de play-off, pe 7. Oltenii vin după o victorie pe teren propriu, 1-0 contra lui Gaz Metan Mediaș.

+38 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Reacție oficială a celor de la CFR Cluj despre Șumudică: „Ambițiile conducerii erau altele!” » De ce n-a intrat Șumi în direct la TV

Sorescu, prima reacție despre transferul la FCSB: „M-aș sacrifica”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează