FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA

Neagoe, după victoria cu om în minus din Giulești: „Ăsta e spiritul Craiovei!” + „I-am felicitat pe Hagi și Popescu”

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 22:56 / Actualizat luni, 22 mai 2023 23:09

Rapid - Universitatea Craiova 2-3. Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, a comentat victoria echipei sale, obținută cu om în minus din minutul 47.

Căpățînă a fost eliminat la scorul de 1-1, în startul reprizei secunde. Craiova a câștigat oricum și încă mai speră la locul 3, ocupat în acest moment de CFR Cluj. Ardelenii au două puncte în plus.

„Hoțule, hoțule!” » Două penalty-uri și o eliminare contestate puternic în Rapid - CSU Craiova
RAPID - CSU CRAIOVA
„Hoțule, hoțule!” » Două penalty-uri și o eliminare contestate puternic în Rapid - CSU Craiova

Eugen Neagoe: „Ăsta e spiritul Craiovei”

„A fost un joc frumos, s-au marcat 5 goluri, chiar dacă 3 au fost din penalty. Nu am revăzut fazele, nu pot spune dacă au fost sau nu. Băieții noștri au meritat victoria, au dat dovadă de maturitate, au făcut un efort foarte mare, am știut să sufere în multe momente. 

E o victorie importantă și frumoasă pentru noi. L-am trecut pe Crețu fundaș dreapta, în locul lui Căpățînă, și pe Mateiu în locul lui Bairam. Au făcut un efort mare și Mateiu și Screciu. Crețu a făcut un joc bun, toți au făcut un meci bun. 

Ăsta este spiritul Craiovei, să ne batem până în ultimul moment, indiferent de numărul jucătorilor pe care îi avem pe teren”, a declarat Neagoe, la Orange Sport.

Neagoe: „I-am felicitat pe Hagi și Popescu”

Eugen Neagoe a vorbit și despre lupta indirectă cu CFR Cluj pentru locul 3. CSU craiova e pe 4, cu două puncte în minus, iar în ultima etapă joacă acasă cu Sepsi. CFR va primi vizita Farului, care e deja campioană.

„Este foarte greu să prindem locul 3. Dacă CFR nu bătea Sepsi, poate da, dar nu cred că se pot încurca. Nu vreau să fiu acuzat de ceva, nu insinuez nimic. E normal ca jucătorii Farului să intre în vacanță, mai au un meci care nu contează. Și Poli Iași a jucat cu Dinamo în ultima etapă (n.r. - scor 4-1), sunt sigur că și cei de la Farul se vor respecta. 

Le-am trimis mesaje lui Hagi și Gică Popescu, i-am felicitat pentru anul pe care l-au făcut. Voi fi fanul lor cu CFR Cluj. Dar important e să câștigăm noi cu Sepsi, sunt sigur că cei de acolo vor veni hotărâți să câștige, chiar dacă au meci de Cupă (n.r. - finala Cupei României, Sepsi - U Cluj, are loc miercuri). 

Nu cred că este un an ratat. Meritam să ne batem la titlu, dacă ne uităm la meciurile din play-off. Cred că Universitatea merita să se bată la titlu. Am făcut un an 2023 bun”, a mai declarat Neagoe..

VIDEO Andrei Ivan transformă impecabil un penalty controversat, obținut tot de el

Citește și:

Doar două cluburi din SuperLigă au felicitat-o public pe Farul pentru titlu
FARUL, CAMPIOANĂ
Doar două cluburi din SuperLigă au felicitat-o public pe Farul pentru titlu
După ratarea titlului, Becali îi dă șanse jucătorului trecut pe linie moartă: „Gata, o să joace și el”
FCSB
După ratarea titlului, Becali îi dă șanse jucătorului trecut pe linie moartă: „Gata, o să joace și el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Mai 2023, 13:54

Neagoe lasa felicitarile ...hai sa ne vedem de echipa noastra ...cum sa feliciti doi mediocrii care o sa fie invinsi de kfr cu 1-0 ...

ipsilante
ipsilante  •  23 Mai 2023, 12:45

Asta e spiritul Craiovei, Neagoe? Ce gluma proasta! Dar cel dim meciul DECISIV, pierdut cu FCSB, pe Oblemenco, in fata a 30.000 de suporteri UMILITI si care pecetluia RATAREA sezonului, ala ce SPIRIT era? Dar acel din meciul incheiat egal cu CFR, tot pe Oblemeco? Dar cel incheiat tot egal, si tot pe Oblemenco, cu Farul, prin care ne-am sapat groapa singuri, in fata propriilor suporteri, DISPERATI de neputinta, de mediocritatea voastra? Atunci unde era SPIRITUL de care vorbesti, Neagoe? Daca nu as fi extrem de trist, as rade. Nu ai adus NIMIC bun la Stiinta! Echipa asta NU JOACA NIMIC! A fost INCAPABILA sa castige macar un singur meci important, DECISIV, pentru salvarea sezonului. Si tu, Neagoe, ai fost adus tocmai pentru asta: sa salvezi ce se mai putea salva. Ai realizat: ZERO! Esti baiat bun, amabil, politicos, NOROCOS pe alocuri, dar extrem de modest ca tehnician in ale fotbalului. Cu tine antrenor si cu acest lot de jucatori, Stiinta NU VA FACE PERFORMANTA nici in 30 de ani. Ca vechi fan al Stiintei sunt extrem de dezamagit. Petru RATAREA cu succes a TUTUROR OBIECTIVELOR din acest sezon, meritati un concediu prelungit! Poate chiar definitiv...

brera30
brera30  •  23 Mai 2023, 10:52
Postat de mirker pe 23 Mai 2023, 07:39

Am vazut spiritul vostru la cat de fair play ati fost ! meritati premiu pentru asta dar roata se intoarce! Asa ca ***! sila de voi si de natia voastra , beah!

Lasa-ne cu fair-play-ul tău, jucătorul vostru a pierdut mingea și s-a prefăcut. Nu a avut absolut nimic, doar a simulat. Primul penalty și eliminarea su fost cadouri pentru voi. Ca tot vorbești da fair-play, ai văzut cu l-a călcat Dugandzic pe Ndong pe mana? A fost intenționat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează