FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Basarab Panduru după fotografia postată de Rapid: „Nu e ceva obișnuit” + MM Stoica: „La Gigi nu există așa ceva”

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2023 14:13 / Actualizat sambata, 30 decembrie 2023 15:26

Mihai Stoica și Basarab Panduru au comentat fotografia postată de conducătorii Rapidului după ce i-au transferat pe Borsilav Burmaz și Ermal Krasniqi.

Președintele Daniel Niculae a postat o fotografie, distribuită ulterior și pe contul de Facebook al Rapidului, în care mai apar Dan Șucu, cei doi fii ai săi, juniori la Rapid, Victor Angelescu, Daniel Sandu, șeful scouterilor de la club, cei doi noi jucători, Borisav Burmaz și Ermal Krasniqi, și reprezentații acestora.

Gigi Becali e gata să-l dea afară de la FCSB: „Să-l ia gratis, nu vrea bani!” » TREI rivale stau la pândă!
FCSB
Gigi Becali e gata să-l dea afară de la FCSB: „Să-l ia gratis, nu vrea bani!” » TREI rivale stau la pândă!

Ce au spus Mihai Stoica și Basarab Panduru după fotografia postată de Rapid: „Nu e ceva obișnuit”

Basarab Panduru a criticat decizia lui Dan Șucu și Victor Angelescu de a dezvălui că au petrecut alături de cei doi jucători.

„Poza asta nu e ceva obișnuit. Ce să fie obişnuit? Să chemi la tine acasă oamenii și să-i pui la masă ca sa facă poză? Nu e OK poza asta. Vii la mine acasă şi te pun în poză? Ce-i asta? Vii la mine acasă ca să stai la mine acasă.

Ei ştiu ce fac, e treaba lor, dar eu am altă opinie. Nu aş pune niciodată o poză din asta. E treaba mea ce fac eu la mine în familie. De ce să pun poză să vadă lumea?”, a spus Panduru la Orange Sport.

În timp ce Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a declarat că Gigi Becali nu ar fi de acord cu o asemenea petrecere, dând exemplu ce s-a întâmplat la aniversarea de 60 de ani a omului de afaceri.

„Becali nu face mese cu oameni din afara familiei. A fost obligat de familie să facă o masă în oraş când a împlinit 60 de ani. Și, în afara, familiei au venit un prieten apropiat, finii şi eu. Şi atât. Nu există aşa ceva! La Gigi nu merge nimeni acasă!”, a spus MM Stoica.

VIDEO Ermal Krasniqi, primul interviu după ce a semnat cu Rapid: „Vreau să căștigăm titlul"

Citește și:

Horațiu Moldovan și Rapid s-au înțeles în privința plecării » Decizia luată în Giulești
RAPID
Horațiu Moldovan și Rapid s-au înțeles în privința plecării » Decizia luată în Giulești
Plecare de la Rapid! Clubul a anunțat rezilierea contractului
RAPID
Plecare de la Rapid! Clubul a anunțat rezilierea contractului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (42)
Yuri_macel
Yuri_macel  •  01 Ianuarie 2024, 23:53
Postat de VanBasten1989 pe 01 Ianuarie 2024, 16:46

Vezi, fecesebistule, cum folosesti termeni pe care nici nu-i intelegi pe deplin si nici nu-i poti defini?! Un soi de Dancila al forumului gesepe.

Bai Baston, tu crezi ca toata lumea e proasta ca tine sa nu inteleaga limba romana? “Destin” e un cuvant banal.

Yuri_macel
Yuri_macel  •  01 Ianuarie 2024, 18:54
Postat de grigs1981 pe 01 Ianuarie 2024, 02:36

Romanii nu vor invata niciodata ca nu suntem si nu trebuie sa fim la fel...Ce a facut rau Sucu?Ca i-a invitat la el acasa?Ca s-au descaltat?Am fost in saloane de primire oaspeti de multe ori in viata,cu diverse ocazii...am insistat sa ma descalt,pentru ca ma simt mai bine,nu-mi miros picioarele si sosetele...si sunt mai...japonez,care se descalta pentru ca nu vor sa aduca in casa"tot"ce se ia pe talpa...E adevarat,am intalnit toata viata,destepti,care insistau sa ma invete"regulile"...inclusiv in casa mea...***!Hai RAPID!P.S.Totusi inteleg ca vreti sa atacati RAPIDUL si pe Sucu,indiferent cu ce...va dau o veste proasta...RAPID va castiga Campionatul 2023-2024!

Daa…e principala favorita rapidul. Si dupa joc si dupa pozitia in clasament. Si vezi ca aia cu (ne)descaltatul e in codul bunelor maniere.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  01 Ianuarie 2024, 16:46
Postat de Yuri_macel pe 30 Decembrie 2023, 22:27

Destinul e ala care a fost crud cu tine si te-a facut prost. Am un caine pe strada care e mai destept ca tine. Face si tumba.

Vezi, fecesebistule, cum folosesti termeni pe care nici nu-i intelegi pe deplin si nici nu-i poti defini?! Un soi de Dancila al forumului gesepe.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează