FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu, pregătit să investească alte 5 milioane de euro: „Nu suntem minister, dar sunt dispus să fac asta”

Dan Șucu // foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Dan Șucu // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 13:21 / Actualizat sambata, 06 august 2022 13:34

Dan Șucu, unul dintre acționarii principali de la Rapid, a dezvăluit că este dispus să investească până la 5 milioane de euro în școlile de fotbal din țară, care să îi devină partenere clubului din Giulești.

Într-o conferință de presă în care s-a punctat insistent pe planurile asupra Academiei clubului, Dan Șucu a dezvăluit că este dispus să susțină financiar anumite școli de fotbal din România.

Ce se întâmplă cu FCU Craiova - CSU Craiova? Anunțul făcut azi de Mititelu în privința televizării
FCU CRAIOVA - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ce se întâmplă cu FCU Craiova - CSU Craiova? Anunțul făcut azi de Mititelu în privința televizării

Rapid plănuiește să încheie parteneriate sustenabile cu acestea, în vederea preluării în propria Academie a tinerilor fotbaliști de perspectivă.

Dan Șucu: „Sunt dispus să investesc în limita a 5 milioane de euro”

„Nu suntem minister, dar suntem dispuși, eu sunt dispus să investesc în continuare acolo unde există o școală de fotbal puternică, la care sunt mulți copii. O școală de fotbal care are o situație cât de cât rezonabilă din punct de vedere juridic pentru spațiul în care-și desfășoară activitatea.

Sunt dispus să investesc în limita a 5 milioane de euro în următorii 5 ani pentru a ne putea crea acest parteneriat cu fiecare școală puternică din România”, a precizat Șucu.

10 milioane de euroa investit Dan Șucu la bazele „Constructorul”, și la „Coresi”, unde vor fi în total 10 terenuri, 3 de dimensiuni mari și 7 pentru diverse categorii de copii și juniori. Și echipa mare se va antrena aici.

Aici se va pregăti Rapid din septembrie » Investiția de 10 milioane de euro a lui Dan Șucu la bazele „Constructorul” și „Coresi” capătă tot mai mult contur
RAPID
Aici se va pregăti Rapid din septembrie » Investiția de 10 milioane de euro a lui Dan Șucu la bazele „Constructorul” și „Coresi” capătă tot mai mult contur

În cadrul aceleiași conferințe, Șucu afirmase că Academia Rapidului, la care s-a referit drept „fundația clubului”, „va deveni în scurt timp cea mai puterică din țară”. Omul de afaceri și-a asumat investiții importante în infrastructura clubului și construiește în prezent două baze de pregătire ultramoderne.

Facem o ofertă clară pentru toate cluburile de juniori din România. Avem și noi clubul nostru de juniori, dar talentele se pot naște oriunde. Dacă există un talent pe care dânșii doresc să-l promoveze, este binevenit la noi.

- Dan Șucu

VIDEO: Adrian Mutu, antrenorul etapei 3 din Liga 1 

Mai multe știri din Liga 1: 

Balint, în pericol? Meciul cu rivala FCU Craiova ar putea fi ultimul la Universitatea + 3 nume care i-ar putea lua locul

Laude pentru Cristiano Bergodi de la Ilie Dumitrescu: „Echipa asta are identitate de joc, e o echipă lucrată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ucluj2011
ucluj2011  •  06 August 2022, 18:50
Postat de Ceferinho pe 06 August 2022, 18:13

Marketing la greu. Dar cand oamenii se vor prinde e doar un rechin care incearca sa vanda ceva ieftin la suprapret, precum mobila sa din placi de aschii incleiate, se vor calma.

Ei da , că tu știi... ești dăhștept.... tu "te-ai prins"!!! De oameni ca TINE avem nevoie!!!... sigur că da...

vandnamol
vandnamol  •  06 August 2022, 18:43
Postat de ucluj2011 pe 06 August 2022, 17:23

Mult respect Dle. Dam Șucu! Un om care întradevăr încearcă să facă ceva PALPABIL... ceva REAL!!! Spre deosebire de toți bișnțarii aciuați în fotbal și toți incompetenții din Guvern care nu numai că nu fac nimic , dar parcă tot ce fac fac împotrivă! Împotriva sportului , împotriva României și a românilor!!! Ah!!! Uitasem de postacii de serviciu... acei neica nimeni care nu fac și nu știu ce să facă cu viața LOR , dar îl mușcă de fu** pe unul din Top 5 oameni de afaceri din România , Dl Dan Șucu.!!! Da , dar ăștia din urmă chiar nu contează.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ceferinho
Ceferinho  •  06 August 2022, 18:13
Postat de fairplayromania pe 06 August 2022, 16:14

E mai tare nea Şucu decit nea Becali. Deja apare in mai multe articole decit nea Gigi. Rapid Campioană !!!!

Marketing la greu. Dar cand oamenii se vor prinde e doar un rechin care incearca sa vanda ceva ieftin la suprapret, precum mobila sa din placi de aschii incleiate, se vor calma.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează