FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„V-a trecut prin cap să aduceți un alt conducător la Rapid în locul lui Daniel Niculae?” » Răspunsul „la cald” al lui Dan Șucu

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 13:40 / Actualizat joi, 14 martie 2024 13:46

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, spune că pentru moment nu ia în calcul să-l demită pe președintele Rapidului, ca urmare a scandalului în care e implicat.

  • INFORMAȚIILE-CHEIE: Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;

  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi fost complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;

  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților;

  • Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale # La audieri au fost aduși până acum mai mulți lideri de galerie de la Rapid.

La scurt timp după ce chiar el a anunțat în direct că „Daniel Niculae a fost săltat de mascați”, Dan Șucu a fost întrebat de moderator dacă se gândește să-l demită pe președintele giuleștenilor. Și spune că are încredere în continuare în oficialul echipei sale.

Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”
RAPID
Surse judiciare, pentru GSP: Daniel Niculae, urmărit penal în calitate de suspect! Are același statut în dosar precum „Bocciu”

„V-a trecut prin cap să aduceți alt conducător la Rapid în locul lui Daniel Niculae?” » Ce spune Dan Șucu

„Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare. Din câte știu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid. Viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a spus Dan Șucu în timpul emisiunii de la as.ro.

De ce sunt acuzați șeful galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, și Daniel Niculae

Surse GSP apropiate de caz dezvăluie ce acuzații li se aduc ultrașilor giuleșteni. Liviu Ungurean, cunoscut ca „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, e acuzat că a inițiat alături de alte trei persoane un grup infracțional organizat, la care ulterior au aderat alte 13 persoane din galerie.

Scopul ar fi fost de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea liniștii publice, prelucrarea, deținerea, folosirea și transportul de materiale pirotehnice pe care să le folosească la meciurile Rapidului și pe care să le arunce în teren.

Mai mult, anchetatorii au informații că gruparea ar fi avut sprijin din partea unor angajați ai Rapidului, dar și a mai multor suporteri din orașe precum Ploiești sau Iași. Aceștia i-ar fi ajutat pe ultrașii giuleșteni să introducă pe stadion acele materiale pirotehnice.

VIDEO. Imagini șocante: puști și pistoale ridicate de Jandarmerie de la liderii de galerie

Citește și:

Gigi Becali, reacție categorică în „cazul Daniel Niculae”: „Cum să faci așa ceva ca președinte?!”
RAPID
Gigi Becali, reacție categorică în „cazul Daniel Niculae”: „Cum să faci așa ceva ca președinte?!”
Ce riscă Daniel Niculae, în baza legii „Dumitru Dragomir”
RAPID
Ce riscă Daniel Niculae, în baza legii „Dumitru Dragomir”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  14 Martie 2024, 20:56
Postat de bacy pe 14 Martie 2024, 20:29

AFARĂ CU TOȚI GOLANII, INTERLOPII ȘI INFRACTORII DE PE STADIOANE! VREAU SĂ VINĂ, ÎN SIGURANȚĂ, ȘI COPIII LA MECIURI !!!

Amice, e corect ce spui...dar adaugă , te rog, petardele și lozincile jignitoare .

lefter_popescu
lefter_popescu  •  14 Martie 2024, 20:46
Postat de ThomasVorbe pe 14 Martie 2024, 20:01

Procurorii au reținut pentru 24 de ore 16 dintre cei 17 suspecți.

Asa este dar i-au reținut după comentariul tău. Apoi pana nu se da o decizie definitiva au statutul de nevinovat. 24 de ore nu spune mare lucru. Dacă sunt vinovați ( în afara petardelor), legat de acțiuni penale cu arme sau droguri etc, judecătorul va prelungi retinerea lor la 30 de zile. Dar asa cum am spus , nu trebuie sa ne grăbim și sa vorbim sub impulsul "iubirii" unei echipe sau alta.

bacy
bacy  •  14 Martie 2024, 20:29

AFARĂ CU TOȚI GOLANII, INTERLOPII ȘI INFRACTORII DE PE STADIOANE! VREAU SĂ VINĂ, ÎN SIGURANȚĂ, ȘI COPIII LA MECIURI !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează