FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Prima plecare de la Rapid, după sărbătoarea promovării: „Mulțumim pentru tot”

Marian Drăghiceanu, #10 // foto: Imago
Marian Drăghiceanu, #10 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 14:18 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 14:47

Mijlocașul Marian Drăghiceanu (21 de ani) nu va face parte din lotul Rapidului pentru Liga 1.

Odată cu promovarea în Liga 1, „alb-vișiniii” au început curățenia în lot. Prima plecare anunțată oficial este cea a mijlocașului ofensiv Marian Drăghiceanu, al cărui contract, scadent la finalul acestui sezon, nu va fi prelungit.

Marian Drăghiceanu a plecat de la Rapid

„Marian Drăghiceanu nu va mai continua cu Rapid, contractul său urmând a expira la finalul lunii viitoare. Mulțumim pentru tot, Marian, și mult succes în continuare!”, au anunțat giuleștenii într-un comunicat.

Drăghiceanu este primul jucător care părăsește oficial Rapidul după promovarea în Liga 1, exceptându-l pe Ionuț Voicu, care s-a retras la finalul sezonului.

În sezonul recent încheiat, Marian Drăghiceanu a adunat 20 de meciuri, în care a înscris 3 goluri și a oferit 4 pase decisive. Marian a jucat fie ca mijlocaș ofensiv, fie în banda dreaptă a atacului.

Cotat la 175.000 euro de transfermarkt.com, Drăghiceanu are 4 selecții la „naționala” U17 a României și mai are două echipe în CV: Ceahlăul și Dunărea Călărași, de la care a sosit la Rapid în 2019. 

Prima plecare de la Rapid, după sărbătoarea promovării: „Mulțumim pentru tot”
Marian Drăghiceanu, Rapid // foto: Imago

Rapid a rezolvat transferul lui Stefan Ashkovski

Rapid punctează și la capitolul sosiri. Primul transfer rezolvat de nou-promovată este acela al nord-macedoneanului Stefan Ashkovski, aripă dreapta de meserie. Mutarea a fost dezvăluită ieri de Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, ultima echipă a lui Ashkovski.

Mai multe știri din Liga 1:

MM Stoica a făcut azi un anunț categoric: „Am decis să revin!” » A dezvăluit ce i-ar fi promis Becali pentru noul sezon

TOP 5 cei mai buni fotbaliști U23 din „B” » 3 dintre ei au făcut deja pasul spre Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  26 Mai 2021, 17:56

Greșeală mare.

argus
argus  •  26 Mai 2021, 16:48

Poza cu Al. Ionita purtand bamderola de Capitan, demonstreaza ca la Rapid, nu exista criteriul valorii ci doar cel al "pohtei" antrenorului! Succes si cu "Dzeu Inainte", dle Iosif si Angelescu!

argus
argus  •  26 Mai 2021, 16:43

"Nu-i echipa ca Rapid 1923" - CFR Cluj, schimba antrenorul cu care a acstigat 2 trofee; - FC U Caiova, l-a schimbat dupa ce a promovat de pe primul loc; Dece oare dle Victor Angelescu, patronii respectivi nu stiu ca "Există un Dumnezeu sus, cum l-aș putea schimba acum? Rezultatele lui sunt fabuloase..."?; Nu-i echipa ca Rapid 1923", care nu prelungeste contractul unui jucator de 21 de ani, dar se gandeste sa-l "pastreze" pe unul de 32 de ani, fara gol, transferat de la UTA unde a avut acleasi "relizari" (inaintas,fara gol!). Ideea este ca in viata, sa fii prgamatic (sa iei decizii in funcție de utilitatea practică), nu inseamna ca esti "rupt de Dumnezeu", esti doar cu "picioarele pe pamant". Si "Nu-i echipa ca Rapid 1923 ", a carui stadion sa nu parte numele unuia dintre jucatorii ce au facut istorie (Valentin Stanescu, Filoti, Bazil Marian sau Culae Lupescu, Puiu Ionescu, Niki Dumitriu s.a. (de nu s-o supara Tamango, care se autopropunea, fara pic de jena). Rusinos dle Virgil Angelescu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează