FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 1-1

Daniel Niculae, despre soarta lui Mihai Iosif: „Atunci vom discuta cu altcineva”

Rapid și Dinamo au remizat, scor 1-1, în derby-ul bucureștean al rundei cu numărul 28 din Liga 1. Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, spune că echipa este într-o criză și a oferit detalii despre viitorul antrenorului Mihai Iosif. +36   FOTO
Rapid și Dinamo au remizat, scor 1-1, în derby-ul bucureștean al rundei cu numărul 28 din Liga 1. Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, spune că echipa este într-o criză și a oferit detalii despre viitorul antrenorului Mihai Iosif.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 23:31 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 23:37

Rapid și Dinamo au remizat, scor 1-1, în derby-ul bucureștean al rundei cu numărul 28 din Liga 1. Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, spune că echipa este într-o criză și a oferit detalii despre viitorul antrenorului Mihai Iosif. 

Zeci de torțe și petarde în careul lui Dinamo: un jucător ars pe picior! Kovacs a oprit derby-ul
Rapid - Dinamo
Zeci de torțe și petarde în careul lui Dinamo: un jucător ars pe picior! Kovacs a oprit derby-ul

Daniel Niculae, după Rapid - Dinamo 1-1

„Dacă am fi avut ocazii și s-ar fi încheiat la egalitate, am fi rămas cu o impresie bună. Dinamo a crescut mult față de turul campionatului, dar noi trebuia să jucăm mai bine. Nu știu de nicio ședință, nu am participat, dacă a fost. 

Când îi avertizam pe jucători că lucrurile se pot schimba repede și poți intra în hora retrogradării, s-au lăsat duși de val. Suporterii au voie să își facă iluzii, ei vor ca Rapid să redevină o forță, dar lucrurile trebuie luate pas cu pas. Să revenim cu picioarele pe pământ. Traversăm o perioadă modestă. Cu niciun adversar nu este ușor să jucăm. 

De marți, la Craiova, trebuie să încercăm să câștigăm, altfel vom intra într-o criză. Nu găsesc nicio explicație, probabil sunt mai multe lucruri care au dus la această formă slabă. Nu putem să facem o partidă bună de la cap la coadă”, a spus Daniel Niculae, la „Digi Sport Special”. 

Daniel Niculae: „Atunci vom discuta cu alt antrenor”

Întrebat dacă Rapid a demarat negocierile cu alt antrenor, în contextul în care lui Mihai Iosif i s-a cerut demisia, Daniel Nicolae a declarat: „Negocierile cu alt antrenor vor începe după ce vom avea o ședință, eu cu Victor. Acea presiune din exterior s-a resimțit asupra jocului. Sunt fotbaliști care nu sunt obișnuiți să joace sub presiune, în tricoul Rapidului. Mulți sunt tineri, trebuie să se obișnuiască cu aceste lucruri. Ține doar de ei să iasă din această perioadă neagră.

Conducerea clubului nu a discutat cu absolut niciun antrenor. Când vom discuta, înseamnă că antrenorul de acum trebuie înștiințat. Când vom lua decizia ca el să plece, atunci vom discuta și cu altcineva. Sigur, timpul nu ne ajută, este inamicul nostru, însă vom vedea ce vom face”, a spus Nicuale. 

Cum arată clasamentul Ligii 1, după Rapid - Dinamo 1-1

Rapid și-a luat gândul de la play-off în urma remizei de astăzi. Este pe locul 9, cu 37 de puncte. Dinamo ajunge la 3 meciuri consecutive fără eșec și are 17 puncte.

VIDEO Marius Șumudică, în tribune la Rapid - Dinamo

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FOTO Dan Petrescu, enervat de un jucător în timpul meciului cu Sepsi: „Uitați-vă, mă, ce face ăsta!”

Vești bune pentru FCSB » Când va putea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” » Anunțul făcut de ministrul Eduard Novak

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează