FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

video Un sac cu un „arsenal” pirotehnic a fost confiscat din Giulești » Unde l-au găsit polițiștii și ce conținea

Scenografia rapidiștilor la meciul cu Dinamo/ foto: Raed Krishan (GSP)
Scenografia rapidiștilor la meciul cu Dinamo/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 18:45 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 19:12

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anunțat că, la meciul Rapid - Dinamo 4-0, a fost găsit în incinta stadionului din Giulești un sac de materiale pirotehnice.

Cele 44 de articole pirotehnice au fost găsite într-un sac, într-o toaletă. Polițiștii continuă cercetările pentru a-i identifica pe cei care le-au introdus în stadion.

Nu s-a văzut la TV » Ce a făcut galeria lui Dinamo chiar înainte să părăsească stadionul
RAPID - DINAMO 4-0
Nu s-a văzut la TV » Ce a făcut galeria lui Dinamo chiar înainte să părăsească stadionul

Sac de materiale protehnice găsit pe Giulești

„La data de 1 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au fost sesizați de către jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, cu privire la faptul că, în contextul meciului de fotbal FC RAPID București - FC DINAMO 1948 București, a fost identificat un sac de plastic care conținea mai multe materiale pirotehnice. 

În fapt, colegii jandarmi, în urma desfășurării activității de verificare a arenei sportive, au identificat un sac din plastic, în interiorul căruia se aflau 44 de articole pirotehnice, ambalate în mai multe pachete, dar și un banner. 

În temeiul sesizării, la față locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, context în care s-a procedat la ridicarea bunurilor în cauză și efectuarea cercetării la față locului, în vederea identificării autorilor care au deținut în mod ilegal și au introdus în incinta stadionului articolele pirotehnice, cu intenția de a le utiliza pe parcursul partidei de fotbal. 

Din verificările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că accesul în zona în care au fost găsite produsele în cauză, s-a făcut printr-o toaletă. 

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Explozive, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept”, a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Ultrașii protestează din cauza dorinței Jandarmeriei

Jandarmeria Română a propus modoficarea legii privin torțele și materialele pirotehnice de pe stadione, astfel că suporterii care le folosesc să fie arestați 3 ani.

Din acest motiv, ultrașii echipelor din România au protestat în utlimele două săptămâni, scandând la fiecare meci: „Libertate pentru suporteri”. De altfel, la meciul Dinamo Petrolul 1-1, galeriile celor două echipe au făcut liniște totală în primele 5 minute, tot în semn de protest.

Citeșe și:

Mesaj afișat în miez de noapte la Stadionul Dinamo: „Am ajuns să fim abuzați și urmăriți asemeni unor infractori deosebit de periculoși”
dinamo
Mesaj afișat în miez de noapte la Stadionul Dinamo: „Am ajuns să fim abuzați și urmăriți asemeni unor infractori deosebit de periculoși”
Nicolescu, declarații controversate despre scenografia rasistă a galeriei lui Dinamo: „Arta, în orice formă a ei, are nevoie de metafore”
RAPID - DINAMO 4-0
Nicolescu, declarații controversate despre scenografia rasistă a galeriei lui Dinamo: „Arta, în orice formă a ei, are nevoie de metafore”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
andreidanielb
andreidanielb  •  04 Septembrie 2023, 16:53
Postat de DoarDiviziaB pe 02 Septembrie 2023, 23:52

Aoleu ... voi aveți și un top pentru huliganism și încălcarea legii? Bine de ținut minte.

Ultras world pe youtube si facebook. Ultrasareala din toata lumea. Pirotehnie la greu din toata Europa, inclusiv Germania, Franta, Polonia, Cehia etc etc.Ceva superb. Pentru mimozele virtuale si nu numai.

mafa
mafa  •  03 Septembrie 2023, 10:59

Ne-ai bagat in umbra !!...al carei echipe era sacul si ce scria pe banner ??...ne-am da seama si noi de ce vrea sa spuna articolul sau nu aveti voie sa publicati pentru ca este o ancheta in desfasurare !!...cred, totusi, că pe banner scria "La multi ani" iar in sac erau tortul si artificiile.

Custof
Custof  •  03 Septembrie 2023, 10:35

zeROZEce KARAGANDI

Vezi toate comentariile (14)
Comentează