FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 3-1

EXCLUSIV Fotbalistul din Rapid - Dinamo care l-a „vrăjit” pe Dragomir: „Datorită familiei mele a ajuns la echipă. Nu sunt mulți așa în Europa!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 22:35 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 23:09

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost „vrăjit” de Rareș Ilie (18 ani) în meciul dintre Rapid și Dinamo, scor 3-1.

Dragomir, care și-a declarat admirația față de tânărul mijlocaș ofensiv al Rapidului în repetate rânduri, spune că Rareș Ilie este cel mai bun tânăr fotbalist român, alături de Octavian Popescu, „perla” de la FCSB.

În direct la GSP Live, Dragomir a povestit cum a ajuns Ilie în circuitul reprezentativelor de juniori ale României.

Dumitru Dragomir, „vrăjit” de Rareș Ilie în Rapid - Dinamo: „Nu sunt mulți așa în Europa!”

„Mi-a plăcut un fotbalist, care datorită familiei Dragomir a ajuns la Rapid. Va fi unul dintre cei mai buni fotbaliști din echipa națională. E vorba de Rareș.

Era cu nepotul meu la echipa Juniorul, care are un patron prieten cu noi. Ducându-mă mereu la meciurile nepotului, l-am văzut. Mi-a sărit în ochi, și i-am spus prima oară lui Stoichiță de el, când avea 14 ani: «se face un jucător trăsnet!»

Stoichiță l-a chemat la echipa națională când avea vreo 16 ani. Când l-au văzut ăștia, au zis că e de pe altă planetă. A crescut formidabil, e dintr-o familie foarte bună, cu părinți deștepți. Are o educație deosebită și calități fenomenale: are și fizic, peste 1,86 metri înălțime. Și cum manevrează mingea la picior... nu sunt mulți așa în Europa!

Ăsta și Octavian Popescu sunt cei mai buni fotbaliști! Hai, să zic și Ianis Stoica, dar nu-l bagă. E mai mic cu un an decât Octavian Popescu. Știți cât contează, la vârsta asta, un an?”, a spus Dragomir la GSP Live.

Ruptură totală » Motivele pentru care Iuliu Mureșan n-a venit la Rapid - Dinamo
RAPID - DINAMO
Ruptură totală » Motivele pentru care Iuliu Mureșan n-a venit la Rapid - Dinamo

Dumitru Dragomir: „Dinamo, vai de mama ei”

Despre joc, Dragomir a tras următoarele concluzii:

„Felicitări lui Mutu, l-am pus antrenorul etapei. Dinamo e vai de mama ei! Au venit americanii la noi în țară, s-ar putea să-i salveze aviația americană. Îi salvează, sunt două echipe căzute, deși Clinceniul a început să miște.

Între atâția speriați câți are Dinamo, Torje nu poate să joace bine. Greșeala lui Dinamo a fost că a ieșit la joc. Dacă o lăsa pe Rapid să vină peste ea, se termina altfel.

Echipa n-ar arăta chiar așa rău, numai e că e haos mare. Mă, ce Dumnezeu faci la antrenamente? Nu ține unul de minge! Torje a mai încercat el, săracul, dar restul... n-au un pic de inteligență de joc! Au alergat, dar aleargă într-un haos total”.

Dinamo cade cu U Cluj la baraj, poate să o bată? Eu zic că nu!

Dacă rămânea Rednic, echipa nu retrograda. Săracul, Mureșan, s-a săturat și el. Indiferent cât ai câștiga, în atmosfera de la Dinamo nu poți trăi. Te mănâncă și suporterii, e atmosferă de cimitir.

- Dumitru Dragomir 

CITEȘTE ȘI:

Șumudică n-a avut milă de Dinamo: „Nu-mi explic cum au ajuns astfel de jucători la această echipă”

Ruptură totală » Motivele pentru care Iuliu Mureșan n-a venit la Rapid - Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 Martie 2022, 10:35

Are dreptate Dl. Dragomir care , orice ar spune orice băgător de seamă și postac de profesie , dacă rămânea la Ligă (ca și Mircea Sandu dealtfel) , fotbalul nostru nu ar fi ajuns în halul în care este acum NICIODATĂ. NI-CIO-DA-TĂ!!! Și da , și mie Tavi Popescu și Rareș Ilie mi se par cei mai talentați și de viitor fotbaliști români. Dacă vor crește ca până acum și își vor vedea de treabă și vor ajunge mari fotbaliști nu șine decât de ei (și de soartă)!!!! Asta nu are de unde să știe nimeni. Dar ACUM , la vârsta lor chiar sunt scule!!!

radu876
radu876  •  14 Martie 2022, 07:36

top 5 fotbalisti romani din ultimii 50 de ani: 1. hagi, zis regele; 2- dumitrache zis mopsul; 3- tavi popescu zis nico si gavi; 4- dumitru moraru zis tzetze; 5- dorin mateut zis tata lu nathalie. mentiuni onorabile- marcel coras zis dulapul, vasile iordache zis..? nu stiu cum; rares ilie zis...? iar nu stiu; florin andone zis flocea falcosul. si ar mai fi.

783880071733419
Virgil Maniti  •  14 Martie 2022, 07:35

Dragomir este un penal, unul dintre groparii fotbalului românesc. Un om care se laudă că a retrogradat propria echipă( Stegul Roșu Brașov), a fost implicat în măgăriile Scornicești, Victoria, etc., nu trebuie mediatizat, este un exemplu negativ. El vorbește numai pentru bani și vorbind, face numei rău fotbalului. Gazeta se compromite cu acest personaj.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close