FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 1-1

Iuliu Mureșan acuză arbitrajul lui Istvan Kovacs: „Am fost păgubiți și la propriu, și la figurat”

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2022 07:25 / Actualizat joi, 31 martie 2022 17:46

Rapid și Dinamo au remizat, scor 1-1, în derby-ul bucureștean al rundei cu numărul 28 din Liga 1. Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor” a comentat remiza de pe Arena Națională.

Mureșan este de părere că echipa sa merita să câștige confruntarea cu giuleștenii și că Dinamo a fost păgubită de un penalty la intrarea lui Moldovan asupra lui Patriche.

Zeci de torțe și petarde în careul lui Dinamo: un jucător ars pe picior! Kovacs a oprit derby-ul
Rapid - Dinamo
Zeci de torțe și petarde în careul lui Dinamo: un jucător ars pe picior! Kovacs a oprit derby-ul

„De câteva etape, echipa are atitudine, joacă mult mai bine. Azi am pierdut două puncte, am fi meritat cele trei puncte, nu Rapidul. Am fost păgubiţi şi la propriu, şi la figurat. Eu zic că am avut penalty la faza cu Patriche, Moldovan nu a avut nicio treabă cu mingea. 

Dar asta e. Când va veni VAR-ul se vor corecta asemenea faze. Atitudinea echipei a fost bună, jocul a fost bun. Ceea ce e îmbucurător e că facem puncte în deplasare, ceea ce arată altă soliditate a echipei. 

Şi faptul că am luat goluri puţine. Sunt lucruri care-mi dau speranţe că va fi bine şi vom rezolva problemele din punct de vedere al clasamentului”, a declarat Iuliu Mureșan potrivit LookSport.

Mureșan: „La Dinamo este liniște acum”

Oficialul alb-roșiilor a vorbit și despre situația echipei în Liga 1 și este de părere că lucrurile s-au calmat în vestiar odată cu rezultatele din ultima vreme.

„La Dinamo acum e linişte. Lucrurile sunt aşezate, băieţii formează în sfârşit un grup, a fost foarte greu să facem acest grup. Zic eu că suntem bine şi se vede acest lucru în atitudine şi în realizări. Vreau să vorbesc despre jocul echipei, care s-a schimbat de trei etape în care am făcut cinci puncte.

E presiune mare, vă daţi seama. E bine că ştim să gestionăm şi presiunea. Eu nu am vrut să-l dau afară pe Stoican, nici nu mi-a trecut prin cap. Oamenii care nu se pricep la fotbal şi-au dorit multe lucruri la Dinamo, dar eu nu am gândit aşa” a mai spus Mureșan.

Cum arată clasamentul Ligii 1, după Rapid - Dinamo 1-1

Rapid și-a luat gândul de la play-off în urma remizei de sâmbătă. Este pe locul 9, cu 37 de puncte. Dinamo ajunge la 3 meciuri consecutive fără eșec și are 17 puncte.

VIDEO Marius Șumudică, în tribune la Rapid - Dinamo

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FOTO Dan Petrescu, enervat de un jucător în timpul meciului cu Sepsi: „Uitați-vă, mă, ce face ăsta!”

Vești bune pentru FCSB » Când va putea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf” » Anunțul făcut de ministrul Eduard Novak

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Februarie 2022, 20:10
Postat de sdoru pe 27 Februarie 2022, 12:54

Cetățene bre.... REDNIC A FĂCUT DOAR 6 PUNCTE AVÂND UN LOT DE DESCULȚI!!!!! ȘI TOT ACEI DESCULȚI AU SABOTAT CLUBUL DINAMO!!!!! STOICAN ERA ANTRENOR DACĂ RĂMÂNEA CU ACELAȘI LOT CA ȘI REDNIC ȘI FĂCEA MAI MULTE PUNCTE!!!!! deci cetățene bre.... Nu se pot compara antrenorii deoarece au avut doua loturi diferite!!!! PS. Încă ceva cetățene bre, cu Rednic antrenor nu am luat 6 goluri într-un meci!!!!

cetatene, Rednic nu a avut niciun adversar redutabil, n-a dat de Craiova , de FCSB., de Botosani samd. el nu a luat 6 de la Craiova,e adevarat , dar a luat 4 de la Sepsi care nu ma batusera pe nimeni de 3 luni, pasemite la scor! de bun ce e Rednic, nu l-a solicitat nimeni dupa ce a fost demis. am vazut la Viitorul ce rezultate a obtinut, o victorie in 17 meciuri . poti sa te dai cu fundul de pamant cat vrei, Rednic e terminat de mult. il apreciez, il stimez pt ce a facut pt noi la un momentdat, dar acum e gata. apropo de lotul slab pe care-l avea. crezi ca Patriche e peste Pinto de exemplu ? nu i-a dat nicio sansa nici lui Ehmann, nici lui Matei, jucatori care au dat un randament bun dupa pauza de iarna. el ne-a omorat cu Rici Grigore. hai s-o lasam asa.

endeavour
endeavour  •  27 Februarie 2022, 16:45

Dinamo sa se inscrie in campionatul Ungariei sau al Serbiei!! Sa ramana gigistii singuri cu comunele gigiste sa-si faca ciobanul cooperativa din toata liga 1, poate asa mai fura un campionat minjit!! Huooo!

zizu
zizu  •  27 Februarie 2022, 15:22
Postat de valyomanyd pe 27 Februarie 2022, 14:42

Bre , " odata" = candva, " o data" e corect ! Ai folosit cuvantul corect pe la jumatatea postarii ! Extraordinar, de aceea nu poti dormi , nu stii de ce nu spune clar Muresan de ce l-a matrasit pe ramolitul Rednic !? Asa ca, bre, stai lin !

Și apropo ,bre ăsta din redacție....de diacritice ai auzit ,dacă tot îmi moderezi cuvântul " ***"? Cel care scrie t în loc de ț sau i în loc de î etc. nu e ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close