FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

VIDEO Adi Mutu îi provoacă pe cei de la Farul: „Noi suntem Rapid. Îi așteptăm să vedem care pe care” + Ce avantaj crede că are Hagi

Articol de , - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 14:16 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 16:16

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a susținut azi o conferință de presă, înainte de meciul cu Farul. 

  • Rapid - Farul se joacă vineri, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și va fi în direct pe Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport 

Farul și Rapid sunt primele clasate, iar Adrian Mutu spune că se așteaptă la un meci încins. În plus, „Briliantul” e sigur că fanii din Giulești vor juca un rol important. 

VIDEO Adrian Mutu, înainte de Rapid - Farul: „Îi așteptăm în Giulești să vedem care pe care”

„Jucăm cu echipa de pe primul loc. Ne așteaptă un meci complicat. Suntem extrem de motivați și dornici de a juca acest meci. Abia așteptăm să fie vineri. Nu are rost să vorbim despre nivelul de dificultate. 

E echipa de pe primul loc. Suntem extrem de motivați și dornici să vină acest meci. Această partidă este extrem de importantă pentru că vrem să rămânem acolo sus și să micșorăm distanța. E bine că ne putem măsura forțele cu echipe puternice. Sunt meciuri tari, abia le aștept. De aceea m-am apucat de antrenorat. 

Hagi face de mulți ani o treabă foarte bună. A câștigat trofee, a format mulți jucători. E un antrenor foarte bun. Are un avantaj față de noi toți. Are un confort psihologic pe care nu-l are niciun antrenor din lume. E antrenor și patron, deci nu are presiune. Presiunea e pe mine.

Vom încerca să câștigăm acest meci. Suntem foarte motivați. Îi așteptăm pe cei de la Farul pe Giulești, să vedem care pe care. În acest moment e un derby. Suntem echipele de pe primele două locuri. Vrem să scurtăm distanța. 

Pe cei de la Farul îi va aștepta un meci foarte dificil. Farul va încerca să controleze meciul, dar noi suntem Rapid și vrem să vedem dacă poate”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă. 

Citește și:

Decizie de neînțeles în Dumbrăvița - Rapid » Divizionara secundă nu a primit un penalty clar și a luat gol imediat! Giuleștenii recunosc: „A fost, vreți să vă mint?!”

Provocare fără precedent în Liga 1! Apare o situație incredibilă în duelul indirect al echipelor care se află în lupta pentru titlu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
sorinfansrapid
sorinfansrapid  •  23 Octombrie 2022, 11:03
Postat de argus pe 19 Octombrie 2022, 20:16

"Farul va încerca să controleze meciul, dar noi suntem Rapid și vrem să vedem dacă poate”?! Fotbalul se joaca pe goluri, dar dl Mutu pare sa aiba un alt reper, criteriu! Farul joaca cursiv, jucatorii dribleaza, trag la poarta in timp ce rapidul se-trece in pase de-a latul terenului (Moris si Sefer ce mai "indraznesc" sa traga la poarta, aducand puncte echipei, restul "nati-o tie, da-mi-o mie"!) Meciul cu Dumbravita ar trebui sa-i dea de gandit! Sa revada fazele ca sa inteleaga ca dupa un ASA joc, rezultatul la "care pe care", poate avea doar un singur catigator, Farul! Optimism, optimism numai ca o astfel de declaratie, nu face altceva decat sa mobilizeze, sa creasca ambitiile echipei adverse! Dan Petrescu este luat in deradere pentru ca inaintea fiecarui meci lauda echipa adversa, desi (cel putin asa cred) este mai curand un fel de a-si "adormi" adversarul. Reiau "oful", dl Mutu nu are inca o echipa de baza (7-8 jucatori, asa zisul "schelet" al oricarei echipe, de ex., cea formata de Valentin Stanescu, cu care a si castigat campionatul).

Realitatea de dupa meci arata ca Mutu a facut ce a vrut din Farul lui Hagi...doar norocul (pt Farul) a facut ca meciul sa se termine la egaliate.

dobrin
dobrin  •  19 Octombrie 2022, 21:45
Postat de gimiskutze pe 19 Octombrie 2022, 16:38

This is Spartaaa! pardon, am vrut sa zic Rapidul!!!!

Rapidu' original de firma sa moara...

Silviuzaharia77777777
Silviuzaharia77777777  •  19 Octombrie 2022, 20:22

FAINA LA NAS AI GRIJA CUM TE ANGAJEZI IN FAȚA UNEI LEGENDE!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează