FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BOTOȘANI 2-2

FOTO Un fost arbitru a analizat faza în care Rapid a cerut penalty » Verdict categoric

foto: Captură OrangeSport +9   FOTO
foto: Captură OrangeSport

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 07:34 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 08:55

Constantin Zotta, fost arbitru și oficial la Rapid, a analizat faza din minutul 65 al meciului dintre Rapid și FC Botoșani (2-2) în care gazdele au cerut penalty.

După o centrare din partea dreaptă, Marko Dugandzic a căzut în careu în timp ce urmărea mingea, după un duel cu fundașul stânga Kupo, dar arbitrul Antonie Andrei a lăsat jocul să continue. În acel moment, scorul era 2-1 pentru FC Botoșani.

+5 FOTO

Concluzia lui Constantin Zotta după ce Rapid a cerut penalty cu FC Botoșani

„Dugandzic ia prim-planul. Este în faţă. Poate juca mingea şi este foarte aproape să o facă.  Este evident că este tras cu mâna stâng  de umăr. Acum, intensitatea nu ştiu cât de mare este, dar cert este că umărul lui Dugandzic se duce în jos şi se dezechilibrează.

Mie mi se pare mai mult penalty. Se vede că este un arbitru fără prea multă experienţă. El nu controlează jocul. Într-o astfel de fază, arbitrul trebuie să sprinteze și să vadă cât mai aproape. Este departe şi se opreşte. Trebuia să sprinteze în lateral, să-şi mărească unghiul, ca să vadă faza. Este mascat. Nu controlează faza. Poate că Dugandzic cade cu uşurinţă, dar este dezechilibrat. Este o fază în zona gri, dar mai mult penalty.

Dacă e penalty, este şi cartonaş roşu, pentru că fundaşul nu are nicio intenţie să joace mingea. Singura intenţie este să împiedice adversarul. Mie mi se pare o greşeală gravă a arbitrului”, a declarat Zotta la OrangeSport.

+5 FOTO

VIDEO Cătălin Cîrjan, declarații după Rapid - FC Botoșani: „Am luat gol din cauza mea. Îmi cer scuze”

Citește și: 

Daniel Niculae a anunțat un transfer la miezul nopții: „Va fi jucătorul Rapidului”

Obsesia lui Bergodi după remiza cu Botoșani: „Trebuie lucrat mult la aspectul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
atthur
atthur  •  31 Iulie 2023, 13:19
Postat de balderis pe 31 Iulie 2023, 12:33

***

Ce-i ,prostul lumii,nu "e" pastă de dinți in giulesti??? Nici o surpriză....surpriză ar fi fost să ai bun simț...!!!...

balderis
balderis  •  31 Iulie 2023, 12:33
Postat de atthur pe 30 Iulie 2023, 07:36

Vezi că-n meciul cu Sepsi "albitlul" le-a scos alora minea din poartă!!! Nici ăla nu are ce căuta să "albitleze",dar atunci nu te-am auzit(văzut)elucubrand cu grația unui elefant în grădina in trandafiri,lefter de creier...!!!...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  30 Iulie 2023, 07:36
Postat de lefter_popescu pe 29 Iulie 2023, 16:20

Atacantul Rapidului era singur cu portarul ...mingea ii era pe piciorul stâng, piciorul de baza și nu avea decât sa-l execute pe portar. Însă apărătorul de culoare din spate îl trage de umăr și ii lovește piciorul ( drept) de sprijin ,ceea ce a dus la căderea atacantului. Prin urmare , atacantul nu avea niciun motiv sa simuleze când avea golul în picior. PS- evident ,dacă ești de rea credință, te prefaci ca nu vezi sau poate chiar nu vezi din neștiință.

Vezi că-n meciul cu Sepsi "albitlul" le-a scos alora minea din poartă!!! Nici ăla nu are ce căuta să "albitleze",dar atunci nu te-am auzit(văzut)elucubrand cu grația unui elefant în grădina in trandafiri,lefter de creier...!!!...

Vezi toate comentariile (53)
Comentează