FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Ilie Dumitrescu, impresionat: „Nici pe Anfield n-am văzut așa ceva! Senzațional”

Rapid - FCSB 1-0 | Ilie Dumitrescu i-a lăudat la final pe suporterii alb-vișiniilor. +37   FOTO
Rapid - FCSB 1-0 | Ilie Dumitrescu i-a lăudat la final pe suporterii alb-vișiniilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 00:02 / Actualizat luni, 16 august 2021 08:34

Rapid - FCSB 1-0 | Ilie Dumitrescu i-a lăudat la final pe suporterii alb-vișiniilor.

Vocile Gazetei: Rapid - FCSB, comentat live de Țepelin, Geambașu și Gafiuc

Rapid - FCSB 1-0. Ilie Dumitrescu: „Nici pe Anfield n-am văzut așa ceva”

Nici pe Anfield nu am văzut așa ceva! Și-au susținut echipa tot meciul, chiar și în momentul în care echipa se apăra! Senzațională atmosfera! 

Adversarul punea presiune, iar ei au cântat non-stop! Dar și galeria oaspeților i-a acoperit în câteva momente”, a declarat Dumitrescu la „Digi Sport Special”.

+32 FOTO

Faptul că FCSB nu-și creează ocazie în repriza a doua trebuie să-i dea de gândit lui Gigi Becali. Echipa suferă 
Ilie Dumitrescu

Ne doream să câștigăm. Trebuia să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Nu reușim să facem ce ne propunem. Trecem printr-o perioadă foarte proastă. Nu ne iese jocul 
Iulian Cristea, fundaș central FCSB

Din informațiile GSP, pentru derby-ul Rapid - FCSB s-au vândut în jur de 35.000 de bilete. 5.000 în sectorul dedicat oaspeților. Giuleștenii aveau nevoie de cel puțin 21.500 de spectatori, la derby-ul cu FCSB, pentru a bifa cea mai mare asistență acasă din ultimele decenii, nivelul maxim fiind atins la disputa cu PSV, de acum 10 ani, în grupele Europa League

Rapid - FCSB 1-0. Autogolul lui Vinicius, decisiv

Puține ocazii importante în prima repriză. Pănoiu, de la 20 de metri, a vrut să-l testeze pe Vlad, dar mingea s-a dus pe lângă (21). În replică, Florinel Coman și-a încercat norocul de la marginea lui „16”. La fel de neinspirat (26). 

Prima șansă mai periculoasă le-a aparținut gazdelor. Săpunaru, pe respingere, n-a cadrat un „drop” din interiorul careului (29). Câteva secunde mai târziu, Vinicius le-a dat emoții giuleștenilor. Lovitura de cap a brazilianului a trecut la mică distanță de stâlpul din dreapta lui Moldovan.

Rapidul a intrat în avantaj grație unui autogol. Centrarea lui Belu din dreapta l-a încurcat pe Alex Crețu, care a ratat degajarea. Mingea s-a lovit ulterior de genunchiul lui Vinicius și a intrat în plasă (39). 

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

FCSB a alergat după egalare în partea secundă, dar a pus rareori poarta adversă în pericol. Coman, Tănase și Moruțan au încercat să desfacă apărarea Rapidului cu acțiuni individuale, în zadar însă. Nici puternicul Mamut nu a fost mai eficient, fiind anihilat perfect de veteranii Săpunaru și Dragoș Grigore.

Finalul a fost unul tensionat, Sefer și Șerban fiind eliminați după un meleu.

Grație acestui succes, Rapid, fără gol primit în acest sezon, urcă pe locul 2, fiind la două lungimi în spatele liderului CFR. FCSB, cu 8p, se clasează pe 4.

Runda următoare, FCSB primește vizita lui Sepsi, în timp ce Rapid se va deplasa în Moldova, pentru confruntarea cu FC Botoșani.

Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, după victoria cu FCSB: „Ne bucurăm din plin că i-am învins!”

Citește mai multe știri despre Rapid - FCSB:

Daniel Pancu reacționează după declarația provocatoare dată de Tănase înainte de Rapid - FCSB: „Să nu vorbească nimeni așa”

Se anunță show pe Arena Națională! Câte bilete mai sunt disponibile pentru Rapid - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  16 August 2021, 10:57

noul stadion din Giulesti e aproape GATA, au mai ramas citeva retusuri , finitiile, o sa vedeti ce spectacol memorabil vor face la inaugurare, rapidistii acasa vor crea atmosfera de milioane.

ucluj2011
ucluj2011  •  16 August 2021, 10:35

Dumitrescule , galeria Rapidului este senzațională de când sa inventat Rapidul. Este CEA MAI senzațională!!! "Galeria oaspeților" nu ia acoperit niciodată. Galeria oaspeților SA AUZIT ȘI EA în puținele momente de respiro ale rapidiștilor.

dora
dora  •  16 August 2021, 09:48

Ai dreptate, ba, fumigene si zeci de obiecte aruncate din tribuna pe teren, ca pe Anfield ... ăștia merită să fie, din nou, sancționați și să joace vreo 2-3 meciuri ca să se învețe minte !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează