FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

VIDEO Continuă războiul! Sefer, despre meleul de la final: „I-am bătut!” + „Steliștii au rămas în Ghencea, nu i-am văzut”

Rapid - FCSB 1-0 | Antonio Sefer, jucătorul giuleștenilor eliminat spre finalul întâlnirii după un meleu iscat cu jucătorii roș-albaștrilor, se laudă cu prestația din conflictul cu adversarii săi. +37   FOTO
Rapid - FCSB 1-0 | Antonio Sefer, jucătorul giuleștenilor eliminat spre finalul întâlnirii după un meleu iscat cu jucătorii roș-albaștrilor, se laudă cu prestația din conflictul cu adversarii săi.

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 00:45 / Actualizat luni, 16 august 2021 00:56

Rapid - FCSB 1-0 | Antonio Sefer, jucătorul giuleștenilor eliminat spre finalul întâlnirii după un meleu iscat cu jucătorii roș-albaștrilor, se laudă cu prestația din conflictul cu adversarii săi.

Toate detaliile despre Rapid - FCSB, AICI!

Vocile Gazetei: Rapid - FCSB, comentat live de Țepelin, Geambașu și Gafiuc

Rapid - FCSB 1-0. Sefer: „I-am bătut și pe teren și în afară”

„M-a luat valul la final, am avut o ieșire necontrolată. M-am dus să-l apăr pe Belu, cum să-l las singur?, e fratele meu. Am fost doi și important e că i-am bătut și în teren și în afara terenului. Nu ca la rugby. Suntem o familie, sărim unul pe altul. Este o greșeală totuși, sper să n-o mai repet”, a declarat Sefer.

+17 FOTO

„Suporterii noștri sunt minunați. Nu se aștepta nimeni să avem aceste rezultate. Sperăm să nu luăm niciun gol. Mergem la antrenamente de marți și așteptăm următorul joc”, a mai spus acesta.

„Câștigați și pentru că la voi nu sună nimeni din lojă?”, l-a întrebat un reporter pe Sefer. „Noi avem antrenor, nu vreau să mă bag peste alte echipe”, a răspuns Sefer, care a continuat cu o ironie adresată suporterilor rivalei: Fanii Stelei nu știu unde au fost, au rămas prin Ghencea, pe-acolo”.

Horațiu Moldovan: „Le-am arătat fecesebiștilor cine e mai bun. Nu banii primează la fotbal”

Rapid - FCSB 1-0. Autogolul lui Vinicius, decisiv

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

Puține ocazii importante în prima repriză. Pănoiu, de la 20 de metri, a vrut să-l testeze pe Vlad, dar mingea s-a dus pe lângă (21). În replică, Florinel Coman și-a încercat norocul de la marginea lui „16”. La fel de neinspirat (26). 

Prima șansă mai periculoasă le-a aparținut gazdelor. Săpunaru, pe respingere, n-a cadrat un „drop” din interiorul careului (29). Câteva secunde mai târziu, Vinicius le-a dat emoții giuleștenilor. Lovitura de cap a brazilianului a trecut la mică distanță de stâlpul din dreapta lui Moldovan.

Rapidul a intrat în avantaj grație unui autogol. Centrarea lui Belu din dreapta l-a încurcat pe Alex Crețu, care a ratat degajarea. Mingea s-a lovit ulterior de genunchiul lui Vinicius și a intrat în plasă (39). 

FCSB a alergat după egalare în partea secundă, dar a pus rareori poarta adversă în pericol. Coman, Tănase și Moruțan au încercat să desfacă apărarea Rapidului cu acțiuni individuale, în zadar însă. Nici puternicul Mamut nu a fost mai eficient, fiind anihilat perfect de veteranii Săpunaru și Dragoș Grigore.

Finalul a fost unul tensionat, Sefer și Șerban fiind eliminați după un meleu.

Grație acestui succes, Rapid, fără gol primit în acest sezon, urcă pe locul 2, fiind la două lungimi în spatele liderului CFR. FCSB, cu 8p, se clasează pe 4.

Runda următoare, FCSB primește vizita lui Sepsi, în timp ce Rapid se va deplasa în Moldova, pentru confruntarea cu FC Botoșani.

Giuleștenii, atmosferă fantastică înaintea reprizei secunde

Citește mai multe știri despre Rapid - FCSB:

Daniel Pancu reacționează după declarația provocatoare dată de Tănase înainte de Rapid - FCSB: „Să nu vorbească nimeni așa”

Se anunță show pe Arena Națională! Câte bilete mai sunt disponibile pentru Rapid - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
rocky5
rocky5  •  18 August 2021, 16:31
Postat de planetfun pe 16 August 2021, 01:02

Sansa lui sefer ca are ceva talent la.fotbal, ca are si deprinderi de infractor

Schimbă subiectul ca te faci de râs! Infracorii toti sunt in curtea fcsb, nu la alții! Cât despre Sefer, felicitări pentru declarație si prestație in general, dar atacul huliganic asupra adversarului este intolerabil si ar trebui pedepsit cu cateva etape de suspendare! Sa aibă timp să învețe ce este conduita sportivă, că aici a ramas repetent!

761094350703709
Dinu Gabriel  •  18 August 2021, 16:30

Nu înțeleg care e motivul bucuriei rapidiștilor. Au primit CADOU UN GOL, PRINTR-UN RICOȘEU NEFERICIT AL FUNDAȘULUI DE LA FCSB, ȘI CAM ATÂT...ÎN SCHIM AU FAULTAT CÂT SE POATE, AU FĂCUT TEATRU LA ORICE CONTACT , DE SE TĂVĂLEU CĂ AI FI CREZUT CĂ NUMAI CU TARGA ȘI AMBULANȚA SE VE VOR MAI RIDICA ÎN PICIOARE. AU PROVOCAT ȘI SCANDALUL DIN FINAL CU INTERVENȚI GEN RUGBY....ȘI ACUM SE DAU DE MARI FOTBALIȘTI , ARUNCÂND CU PIATRE , DAR UITĂ VORBELE LUI HRISTOS : „CINE RIDICĂ PIATRA ....!!!” Înțeleg rivalitatea sportivă, înțeleg dorința de revanșă, dar de la asta la mizeria scoasă pe teren alături de veșnicul scandalagiu „SĂPUNARU”!..( păcat de calitățile, încă, avute ca jucător...) . Și ca să evit replicile fanilor rapidiști, sau mai bine zis ale dușmanilor fcsb-iști, vă afirm că nu sunt fan al lui Becali&Co. . Țin cu o echipă din provincie , chiar dacă sunt bucureștean și mă bucur de micile ei victorii , dar mai ales de fotbalul, cât de cât, curat pe care îl joacă. Aș propune federației și ligi, dar și comisiei de arbitri ca la fenomenul de teatru în cazul așa zișilor faultați, dacă îl văd că zburdă cu voioșie după teatrul loviturii primite , să se acorde cartonaș galben și chiar roșu dacă a generat o fază incorect validată de arbitru. Și în al doilea rând...introducere urgentă a „VAR” cu folosirea chiar exagerată în primele etape, până se vor liniști cei ce fac abuz de arbitraje, teatru ..etc...Aș vrea să spun în final și un mesaj pentru lăudărosul de Șumudică : Ce marcă are

mordi
mordi  •  18 August 2021, 14:42

Sefer are dreptate: stelistii au ramas in Ghencea. Cam atat!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close