FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Aprind Arena Națională! Câți fani se preconizează că vor fi prezenți la Rapid - FCSB

Articol de , , - Publicat luni, 09 august 2021 14:42 / Actualizat luni, 09 august 2021 16:18

Rapid estimează că vor fi măcar 30.000 de fani giuleșteni la meciul cu FCSB, duminică. Vișiniii au luat deja două mii de bilete online, de vineri până acum. Luni sau marți vor fi puse în vânzare și tichetele de la case

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV Telekom Sport.

Rapid a pornit bine în sezonul acesta și a alimentat pasiunea suporterilor care au rezistat ani de zile fără să-și vadă echipa în prima ligă. Giuleștenii au lipsit de tot un an, după falimentul vechiului club, pe urmă au petrecut un sezon în „D", altul în „C" plus doi ani în „B". 

Galeria a rămas numeroasă și pasionată, un fapt demonstrat și în deplasarea de la Pitești, unde vișiniii au jucat ca acasă, cu peluza oaspeților plină.

Și steliștii vor să fie mulți

Suporterii au devenit foarte interesați de meciul cu FCSB, programat duminică, și au cumpărat deja două mii de bilete online. Clubul anunțase că avea să comercializeze bilete și la case începând de miercuri, dar cererea mare schimbă planul, tichetele vor fi puse în vânzare astăzi sau mâine.

Rapid estimează că vor fi minimum 30.000 de fani ai săi pe Arena Națională duminică seară. Stadionul va fi deschis la 75 la sută din capacitate, ceea ce înseamnă că o să fie redus la 41.000 de locuri.

Fanii FCSB ar avea, așadar, vreo 2.000 de tichete, cât înseamnă 5 la sută, procentul rezervat oaspeților. Suporterii echipei pe care o conduce Becali speră să aibă 5.000 de locuri în peluză, mai mult decât dublu, o situație care poate să fie posibilă în urma unui acord de reciprocitate între cluburi. 

Rapid ar avea, de asemenea, mai mulți fani în retur față de numărul obligatoriu. Partida Rapid-FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:30. 

VIDEO Helmuth Duckadam: „FCSB o bate lejer pe Rapid” vs. Daniel Pancu: „Să bată lejer? Niciodată nu a bătut lejer”

Citește și: 

FCSB, răspuns tare după declarațiile rapidiștilor: „Ironii ieftine găsești la orice colț!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 August 2021, 20:15
Postat de 7manuel pe 10 August 2021, 12:34

@ucluj2011, ma deccedattule ma, cand va avea clona ta macar 15 la suta din suporterii celei mai galonate si iubite echipe romanesti - Steaua/FCSB - sa mai intri pe aici sa trimiti mesaje. Pana atunci scoate unghia din gat ca faci buba, specimen frustrat!

Oh , dar nu are 15% , are pur și simplu MAI MULȚI SUPORTERI DECÂT VOI. A avut dintotdeauna și numai dacă ești rău voitor , postac de-al lui Gigi Becali sau te-ai născut ieri nu știi asta (sau te prefaci că nu știi)!!! Iar clona sunteți voi. Rapidul are actele în regulă , culori , siglă , nume , palmares. Voi nu aveți NIMIC din toate astea. Ai tupeu și ești disperat. Sau ești ***. Termină cu aberațiile că ești ridicol!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1607473579456296
Sergiu Isopescu  •  10 August 2021, 15:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7manuel
7manuel  •  10 August 2021, 12:34

@ucluj2011, ma deccedattule ma, cand va avea clona ta macar 15 la suta din suporterii celei mai galonate si iubite echipe romanesti - Steaua/FCSB - sa mai intri pe aici sa trimiti mesaje. Pana atunci scoate unghia din gat ca faci buba, specimen frustrat!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează