FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Omagiu pentru Radu Cosașu în Giulești, înainte de Rapid - FCSB: „E limpede că Rapidul a avut un loc special în sufletul său”

Articol de , - Publicat luni, 24 aprilie 2023 06:52 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 09:28

Înaintea meciului dintre Rapid și FCSB, cu ora de start 20:30, clubul din Giulești a adus un omagiu pentru Radu Cosașu, reputatul scriitor și jurnalist sportiv care s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 92 de ani.

Cu aproximativ 30 de minute înainte de startul derby-ului Rapid - FCSB, la stația stadionului din Giulești, crainicul a spus câteva cuvinte despre cel care a fost Radu Cosașu.

Lecția de neuitat pe care am primit-o de la Radu Cosașu
editorial
Lecția de neuitat pe care am primit-o de la Radu Cosașu

Omagiu pentru Radu Cosașu înainte de Rapid - FCSB

Radu Cosașu a fost un suporter declarat al Progresului. Cu toate astea, a nutrit un sentiment deosebit și pentru Rapid. E limpede că Rapidul a avut un loc special în sufletul său. În anii 80, Călin Cristea publica frecvent în programele de meci editate de Radu. Scria frumos și cald despre Rapid. Așa a făcut toată viața”, a transmis crainicul stadionului. 

Anterior, la ora prânzului, Rapid a publicat pe contul oficial de Facebook al clubului o postare dedicată lui Radu Cosașu:

Unul dintre marii ziariști sportivi ai țării ne-a părăsit astăzi la vârsta de 92 de ani. 

Radu Cosașu, cel care a scris editoriale inclusiv în revista Rapidului, respectând mereu clubul nostru, a fost și scriitor, primind Premiul de Excelență la Gala Premiilor "Ioan Chirilă"! 

Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați!

Dacă e marți, nu va mai fi Radu Cosașu
editorial
Dacă e marți, nu va mai fi Radu Cosașu
Ultimul cronicar
editorial
Ultimul cronicar

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează