FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

FOTO+VIDEO Nou record! Câți fani au fost la Rapid - FCSB + scenografiile galeriilor

Din informațiile GSP, pentru derby-ul Rapid - FCSB s-au vândut în jur de 35.000 de bilete. +36   FOTO
Din informațiile GSP, pentru derby-ul Rapid - FCSB s-au vândut în jur de 35.000 de bilete.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 21:38 / Actualizat duminica, 15 august 2021 23:40

Din informațiile GSP, pentru derby-ul Rapid - FCSB s-au vândut în jur de 35.000 de bilete. 5.000 în sectorul dedicat oaspeților.

Atmosferă senzațională pe Arena Națională! Giuleștenii aveau nevoie de cel puțin 21.500 de spectatori, la derby-ul cu FCSB, pentru a bifa cea mai mare asistență acasă din ultimele decenii, nivelul maxim fiind atins la disputa cu PSV, de acum 10 ani, în grupele Europa League

Rapid, nou record de suporteri la meciul cu FCSB!

35.000 de spectatori cu FCSB - record în ultimele două decenii din postura de gazdă pentru trupa vișinie. Cei mai mulți fani pe care Rapid i-a avut pe teren propriu în acest interval au fost bifați în septembrie 2011. 

La foarte scurt timp după ce Arena Națională fusese inaugurată, Rapid a intrat pe noul stadion pentru a juca împotriva lui PSV în grupele Europa League. A pierdut cu 1-3, însă a avut în tribune 21.320 de fani.

Scenografia galeriei Rapidului:

+32 FOTO
Nou record! Câți fani au fost la Rapid - FCSB + scenografiile galeriilor
Nou record! Câți fani au fost la Rapid - FCSB + scenografiile galeriilor
Ironie a rapidiștilor către rivala FCSB

Scenografia galeriei lui FCSB:

Nou record! Câți fani au fost la Rapid - FCSB + scenografiile galeriilor

Rapid - FCSB. Prețuri bilete:

  • Peluză – 20 de lei
  • Tribuna I – 35 de lei
  • Tribuna II – 55 de lei

Conflict între suporteri! Jigniri și derapaje rasiste

Primii care au pornit atacul au fost rapidiștii, care i-au ironizat pe cei din peluza FCSB. „Pentru noi sunteți niște oi”, a fost mesajul care a pornit din galerie. Ultrașii echipei din Berceni au ripostat imediat, folosind însă scandări rasiste: „Ciorilor, ciorilor”. 

Apoi, suporterii rapidiști de la tribuna a 2-a au fost la un pas să se ia la bătaie, dar jandarmii au intervenit imediat și au despărțit cele două tabere.

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB a dat lovitura cu 20.000 de euro! Transferul verii e peste Tănase, Moruțan și Coman

„Nu avem ironii la adresa lor!” » Mihai Iosif explică ce așteptări are de la derby-ul Rapid - FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
remarque
remarque  •  16 August 2021, 10:38
Postat de charlier pe 16 August 2021, 00:36

Cat despre numarul din galeria Stelei e usor de facut un calcul aproximativ. Un rand are 20-30 de scaune. Sa zicem 20. Apoi sunt 40-50 de randuri. Sa zicem 40. Sunt 5 sectoare plus cei de sus. Minim 4000. Maxim 5000. Decent pentru ce face ciobanul in club si pentru un meci practic in deplasare. Daca o sa continue asa insa, o sa ramana ultimul meci cu atatia suporteri.

mai poti estima numarul fanilor FCSB si altfel. Numeri picioarele suporterilor de la FCSB si imparti la 4.

remarque
remarque  •  16 August 2021, 09:39

suporterii au ridicat nivelul meciului, pentru ca jocul a fost mai mult o lupta oarba. Cum ar fi aratat meciul fara spectatori? Care a fost diferenta intre Rapid-FCSB si Voluntari-Clinceni? Interesul. Rivalitatea. Emotia. Dupa ani de zile de meciuri intre echipe fara sens, am ajuns sa ne amintim ce inseamna spectacolul fotbalistic. Singurul in masura sa creeze emulatie si sa aduca progres. Stim de ce si cine ne-a adus aici.

ucluj2011
ucluj2011  •  16 August 2021, 09:37
Postat de charlier pe 16 August 2021, 00:31

Lasand toate deoparte, Rapidul bate in materie de galerie orice echipa din Romania. Nimeni nu le sta in fata cand sunt asa. Sunt absolut senzationali. I-am vazut din stadion si ma inclin. Felicitari. Grozavi ati fost.

Din punctul ăsta de vedere , așa a fost dintotdeauna. Nu este ceva nou.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează