FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 4-3

Probleme pentru Rapid: un titular a acuzat probleme medicale » Ce spune Bergodi

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 08:48 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 09:11

Adus de la CFR Cluj în această iarnă, kosovarul Ermal Krasniqi a debutat cu gol la Rapid, în 4-3 cu FCU Craiova. Dar a ieșit după 45 de minute, accidentat.

Titular la debutul la Rapid, Krasniqi a avut o primă repriză bună, reușind să marcheze în minutul 43. Totuși, extrema de 25 de ani nu a mai revenit pe teren după pauză, iar Cristiano Bergodi a explicat ce probleme a avut acesta.

Adrian Mititelu s-a răzgândit! Mesaj la 4 dimineața despre Giovanni Costantino: „A comis-o grav, dar mi-am asumat lipsa de experiență. Nu va fi demis”
RAPID - FCU CRAIOVA 4-3
Adrian Mititelu s-a răzgândit! Mesaj la 4 dimineața despre Giovanni Costantino: „A comis-o grav, dar mi-am asumat lipsa de experiență. Nu va fi demis”

Ermal Krasniqi, accidentat în Rapid – FCU Craiova

Krasniqi a avut o problemă. Dacă nu, nu-l schimbat. Avea o problemă la coapsă. A simțit ceva, era accidentat și când a dat golul. După aceea, din păcate, a cerut schimbare la vestiare. Riscam să se rupă mai mult. Poate a avut o contractură. A simțit ceva”, a declarat Cristiano Bergodi la OrangeSport.

Bergodi, mulțumit de transferurile Rapidului

Antrenorul italian a analizat și prestația noilor veniți, toți jucând în partida cu FCU Craiova.

„Hassani a jucat binișor. Mi-a zis și el că în prima repriză nu și-a găsit poziția. Încă nu se cunoaște bine cu ceilalți jucători. Nu e ușor. Avem doar 7 în cantonament, care oricum e scurt. E puțin timp. Avem nevoie de 2-3 luni ca să dăm o identitate echipei

Djokovic a jucat tot meciul, e de mai mult timp cu noi. E un jucător puternic, are un stâng bun. Și el trebuie să-și cunoască noii colegi. Burmaz a intrat cu o răutate incredibilă. Are o foame de a ajunge departe, departe. Se vede că are dorință și ambiție”, a adăugat italianul.

Cred că, după cum am mai spus-o, de asta e frumos fotbalul, e imprevizibil. Acum 4 ani nu aveam echipă la Liga 2 și acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico Madrid. E ceva SF! Le mulțumesc familiei, antrenorilor, Rapidului, suporterilor, le sunt recunoscător tot timpul.

 – Horațiu Moldovan, portar Rapid

VIDEO Dan Șucu, în al nouălea cer după victoria muncită cu FCU: ”Mi-a fost dor de Giulești” + Detalii despre Moldovan

Citește și:

Dan Șucu, în al nouălea cer după Rapid - FCU Craiova 4-3 » Anunț despre transferul lui Moldovan la Atletico: „Îi închiriem avion privat!”

Mircea Lucescu, despre transferul lui Moldovan la Atletico: „Îl cunosc pe Simeone. Antrenamentul acolo e mai tare ca un meci de Liga 1”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează