FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 0-0

VIDEO Adrian Mititelu jr. critică din nou arbitrajul: „E ca în justiție! Sunt greșeli împotriva noastră meci de meci!”

Adrian Mititelu jr. +48   FOTO
Adrian Mititelu jr.

Articol de , - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 23:15 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 00:40

Adrian Mititelu jr., finanțatorul lui FCU Craiova 1948, a vorbit despre egalul obținut de echipa sa în duelul extrem de tensionat cu Rapid, încheiat 0-0.

Finanțatorul alb-albaștrilor i-a reproșat „centralului” Iulian Călin că n-a acordat gol la ocazia lui Compagno din finalul partidei. Vârful italian a reluat din câțiva metri, iar Horațiu Moldovan a respins de pe linia porții. Oficialii și jucătorii Craiovei au cerut validarea golului, însă reluările TV au arătat că mingea nu a depășit linia porții.

Adrian Mititelu jr. critică din nou arbitrajul: „E ca în justiție! Sunt greșeli împotriva noastră meci de meci!”

Mititelu jr.: „Așteptăm VAR cu nerăbdare! În arbitraj e ca-n justiție”

„Exact cum ne-am propus, am plecat cu un punct de aici, deși poate ar fi trebuit să câștigăm. Au fost ocazii numeroase ale Rapidului, dar am echilibrat meciul în repriza a doua. Eu am văzut gol la Compagno, dar când e ceva la limită, se judecă împotriva noastră. 

Așteptăm VAR cu nerăbdare. Meci de meci, sunt greșeli împotriva noastră. Ce să facem cu arbitrii? Nu se întâmplă nimic. E la fel ca în justiția din România”, a declarat Adrian Mititelu jr., la finalul confruntării de la Mioveni. 

„Suntem la ananghie, trebuie să părăsim zona periculoasă a clasamentului. Suntem pe baricade și trebuie să o învingem pe Sepsi. După minutul 60, am arătat altă față. Nu-mi explic ce s-a întâmplat înainte de pauză. Pe final, Rapid a căzut fizic, puteam să profităm”, a adăugat Mititelu jr. 

S-a aruncat, într-adevăr, o sticlă de apă. Dar s-a aruncat din frustare, nu către cei de la Rapid. Nu s-a pus problema să creăm un conflict.

- Adrian Mititelu jr.

Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!

Finalul partidei Rapid - FCU Craiova 1948 a adus un moment extrem de tensionat. Cristi Săpunaru, atacat cu o sticlă în minutul 72, a fost greu de calmat, meciul fiind întrerupt timp de aproximativ un minut. Disputa de la Mioveni s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

+44 FOTO

Ce s-a întâmplat, mai exact? Deși partida de la Mioveni se joacă fără spectatori, o sticlă de apă a zburat dinspre zona oficialilor de la Tribuna I a „Orășenescului” din Mioveni, către jucătorii Rapidului. Aproape să fie lovit, Săpunaru a avut o criză de nervi și s-a luat la harță cu puținii oameni aflați în zona respectivă a stadionului.

Partida a fost întreruptă mai bine de un minut, timp în care jucătorii Rapidului și ceilalți oameni din staff s-au contrat verbal cu cei aflați în tribună, care se pare că ar fi oficiali sau susținători ai Craiovei.

Sorin Mogoșanu, declarații după partida cu Rapid de la Mioveni

FOTO Penalty neacordat în Rapid - FCU Craiova: „Arbitrul n-avea cum să vadă”

VIDEO+FOTO Au ratat din toate pozițiile! Ritm excelent în Rapid - FCU Craiova » Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ucv1948
ucv1948  •  02 Noiembrie 2021, 12:55

Ai apucaturile lu' tac-tu ... e treaba aia cu aschia

george.br
george.br  •  02 Noiembrie 2021, 09:34
Postat de Mitelia Constantin pe 02 Noiembrie 2021, 07:15

asa dominare nu am vazut de mult,mare noroc au avut juveti cu portarul ca altfel era rusinos scorul,olteanul asta prost care cica e junior mititelul e mai prost decat pare la fiecare meci il fura arbitri pe el

Mergi la munca, prietene... nu e scrisul de tine!

2087606034590002
Mitelia Constantin  •  02 Noiembrie 2021, 07:15

asa dominare nu am vazut de mult,mare noroc au avut juveti cu portarul ca altfel era rusinos scorul,olteanul asta prost care cica e junior mititelul e mai prost decat pare la fiecare meci il fura arbitri pe el

Vezi toate comentariile (5)
Comentează