FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 0-0

FOTO Penalty neacordat în Rapid - FCU Craiova: „Arbitrul n-avea cum să vadă”

Rapid și FCU Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al rundei #14 din Liga 1. Ion Crăciunescu e de părere că oltenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 80. +4   FOTO
Rapid și FCU Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al rundei #14 din Liga 1. Ion Crăciunescu e de părere că oltenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 80.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 23:07 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 23:07

Rapid și FCU Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al rundei #14 din Liga 1. Ion Crăciunescu e de părere că oltenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 80.

Vezi AICI programul etapei #14!

Este vorba despre duelul dintre Claudiu Belu și Alexandru Raicea. Fundașul Rapidului își ține de tricou adversarul, însă „centralul” Iulian Călin n-a indicat punctul cu var.

Prima dată, jucătorul rapidist îl prinde de tricou pe adversar, apoi îl trage. Arbitrul n-avea cum să vadă, e o fază de VAR. Când îl apuci de tricou și după tragi, e ținere. Îi dă drumul după ce îl ține, mișcarea a fost foarte scurtă”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Rapid - FCU Craiova: ocazii uriașe la Mioveni

Rapid a controlat aproape în totalitate prima repriză de la Mioveni. Adrian Bălan i-a dat emoții lui Mogoșanu cu un șut din careu (14), portarul oltenilor care nu mai avea ce face la trasorul superb expediat de Sefer de la mare distanță. Bara l-a salvat atunci (19). 

Și Alexandru Albu a fost aproape de gol, finalizarea mijlocașului fiind anulată de același Mogoșanu (20), omul meciului.

+16 FOTO

Startul părții secunde a avut un scenariu identic, tot cu alb-vișiniii în control. Singur cu portarul, Bălan n-a găsit soluția ideală (49). „Nouarul” Rapidului a încercat apoi o rezolvare pretențioasă: „foarfecă”, doar că n-a cadrat (51). 

Au urmat două lovituri libere bine bătute. Ondaan a trimis puțin peste (64), în timp ce Mogoșanu a reușit o altă intervenție excelentă la execuția lui Antonio Sefer (68). 

FCU Craiova putea da lovitura în minutul 71, numai că Horațiu Moldovan a semnat o paradă senzațională în fața lui Compagno!

Faza-vedetă a finalului de meci nu a avut legătură cu fotbalul. O sticlă aruncată în teren din zona oficialilor olteni l-a enervat teribil pe Săpunaru, calmat cu greu de colegi.

Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!
RAPID - FCU Craiova 0-0
Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!

Remiză la final între nou-promovate. Rapid o egalează la puncte (23) pe UTA și urcă pe 6, iar FCU Craiova rămâne pe locul 12.

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Pierdere grea pentru Rapid » Un jucător important s-a accidentat: „Te așteptăm cât mai repede pe teren”

Mihai Iosif a făcut din nou spectacol la conferință: „Cum spunea Nichita Stănescu, inspirația nu e un proces continuu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
811370355651745
Dragos Samfira  •  02 Noiembrie 2021, 13:16

A fost penalty!?

cazonline999
cazonline999  •  02 Noiembrie 2021, 09:52
Postat de ucluj2011 pe 02 Noiembrie 2021, 00:20

Ba nu a fost arsă deloc! Arbitrajul a fost foarte , foarte bun. Acolo se putea da penalty întradevăr , dar arbitrul chiar nu avea cum să vadă acea ținere , deci nu a fost furt. Nici un arbitru nu dă penalty dacă este într-o poziție în care nu poate vedea clar ce sa întâmplat!!! Se fac greșeli cu MUUULT MAI MARI până și în Liga Campionilor (iar asta nici măcar nu a fost greșeală) , așa că hai să nu mai facem valuri pe uscat.

Cum afirmi ca nu a fost furt, daca spui ca este penalty? Pai rolul acelui arbitru este sa fie pozitionat corect in timpul meciului si sa acorde penalty daca este fault in careu!

tzintaru
tzintaru  •  02 Noiembrie 2021, 08:19
Postat de Catalin Radu pe 01 Noiembrie 2021, 23:38

Dar faza în care portarul Craiovei iese pe centrare aiurea și întra în Albu care joaca mingea nu a văzut? Ce dracului îl tot invita ăștia pe *** asta care numai din pomană trăiește și-și da cu părerea în funcție de afinități sau cine-i mai da și lui o ciorba. A îmbătrânit urat rău de tot.

Dar lovitura in gat pe care a primit-o Dragoș Albu ai văzut-o?Problema este alta... Universitatea Craiova nu a primit niciun penalty sezonul asta.In schimb....contra lor s-au dictat pentru mai puțin de atât.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează