FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

Bergodi, după ce Dan Șucu i-a trasat un obiectiv clar: „Am auzit ce a spus. Gândește ca un om de afaceri”

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid
Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Articol de , - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 17:32 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 20:53

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a prefațat duelul de vineri seara cu FCU Craiova, ora 20:00, și a comentat declarațiile acționarului majoritar Dan Șucu, care a spus seara trecută că „nu există alt obiectiv decât câștigarea campionatului”.

Vineri seara, în Giulești, Rapid revine în acțiune. Formația antrenată de Cristiano Bergodi nu traversează momente bune, așteptând victoria de două luni și jumătate. Ultimul succes a fost înregistrat cu FCSB, pe 5 noiembrie 2023, scor 2-1.

Adversara alb-vișiniilor va fi FCU Craiova, echipă în formă, cu 4 victorii în ultimele 5 etape.

Schimbare importantă în Superligă! „Regula Dan Petrescu” intră în vigoare de la primul meci de vineri
HOTĂRÂRE
Schimbare importantă în Superligă! „Regula Dan Petrescu” intră în vigoare de la primul meci de vineri

„Începem anul nou cu un meci foarte dificil. Întâlnim o echipă bună, care de când a schimbat antrenorul a făcut lucruri bune, joacă bine și nu ia multe goluri. Ne va fi greu, vom vedea cum ne vom prezenta.

Sunt foarte curios, pentru că întotdeauna există ceva schimbări după un cantonament. Normal, vrem să debutăm cu dreptul, să câștigăm primele puncte din acest an”, a afirmat Cristiano Bergodi la conferința de presă premergătoare partidei.

Cristiano Bergodi: „Sunt mulțumit, au venit jucători de calitate”

Italianul se declară mulțumit de jucătorii livrați de conducere în această iarnă. La Rapid au ajuns Florent Hasani (extremă dreapta), Borisav Burmaz (atacant central), Ermal Krasniqi (extremă stânga) și Damjan Djokovic (mijlocaș central).

„Sunt mulțumit de transferuri, nu am ce să le reproșez conducătorilor. Ce trebuia să luăm am luat. Am vrut mai mult în atac, ați văzut că din păcate am avut probleme, accidentări, nu a existat continuitate, mai ales în ultimele 5-6 meciuri. Am câștigat două meciuri foarte grele în care am jucat cu 9 fals, cu CSU Craiova și FCSB, apoi nu am arătat bine.

Nu vreau să-mi apăr munca, spun ce am văzut. La începutul campionatului am avut mici probleme, apoi am avut 3 luni în care echipa a mers ceas. Apoi a venit această perioadă, nu am mai avut atacanți, jucători care să finalizeze, și ne-a fost greu.

Acum sunt mulțumit, sper ca noii jucători să se integreze cât mai repede. Sunt jucători de calitate, 2 dintre ei (n.r. - Djokovic și Krasniqi) au jucat în campionatul nostru. Din ce am văzut, sunt jucători buni, care ne pot fi de folos, împreună cu ceilalți din lot”, a transmis Bergodi.

Bergodi, după ce Dan Șucu i-a trasat un obiectiv clar: „Am auzit ce a spus. Gândește ca un om de afaceri”
Rapid a făcut 4 transferuri în această lună

Cristiano Bergodi: „Ne așteaptă cel mai frumos play-off din toate timpurile”

Cu 9 runde rămase din sezonul regulat, pe liderul FCSB și Rapid, locul 4, le despart 11 puncte. Cristiano Bergodi nu crede că roș-albaștrii pot pierde prima poziție până în play-off, dar se așteaptă la o luptă crâncenă în grupa pentru titlu.

„Cred că sunt mici șanse ca ei să piardă primul loc până la finalul sezonului regulat, în cele 9 etape. Dar să se micșoreze distanța dintre noi se poate. Sunt 9 meciuri, și partide directe, apoi cred că vom avea cel mai frumos play-off din toate timpurile. O spun pentru că nu este diferență mare între echipe”, a spus antrenorul italian.

Cristiano Bergodi: „Am auzit ce a spus domnul Șucu. E normal să fie presiune”

În finel, Bergodi a comentat afirmațiile patronului Dan Șucu, cel care a transmis miercuri seara, la DigiSport, că „nu există alt obiectiv decât câștigarea campionatului”.

„E normal, gândește ca un om de afaceri, luptă întotdeauna pentru a deveni mai mare. Noi încercăm să luăm 3 puncte la fiecare meci și să luptăm pentru primele locuri, apoi vom vedea. Nu avem un glob de sticlă, să știm cine va câștiga. Va fi greu campionatul pentru toată lumea.

Am auzit ce a spus domnul Șucu, dar știu. El întotdeauna în perioadele grele a venit, a întrebat «Cu ce te pot ajuta?», apoi a luat jucători buni. Știu că vrea sus, ca Rapid să crească mereu, așa că e normal.

E normal că avem presiune, toată lumea este sub presiune, dar este frumos. Jucăm cu stadionul plin, e important să ne gândim mereu la victorie”, a încheiat Bergodi.

Mai multe știri despre Rapid:

Nemaiîntâlnit: casă de pariuri în interiorul stadionului » Va fi inaugurată vineri, înaintea meciului din Superliga
INAUGURARE
Nemaiîntâlnit: casă de pariuri în interiorul stadionului » Va fi inaugurată vineri, înaintea meciului din Superliga
Rapid a oferit 1,3 milioane de euro pentru un internațional: „Înainte de a fi patron de club, sunt român!”
RAPID
Rapid a oferit 1,3 milioane de euro pentru un internațional: „Înainte de a fi patron de club, sunt român!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  18 Ianuarie 2024, 23:45

Foarte elegant si de bun simt discursul lui Bergodi. Si oricum Sucu nu a spus ca-i impune lui Bergodi castigarea campionatului sau a unui anumit meci, ci doar ca el a preluat Rapidul cu intentia de face din el cel mai bun club din Romania.

Catisr
Catisr  •  18 Ianuarie 2024, 23:26

Stați să vedeți ”circ pe linii” în curând !

Catisr
Catisr  •  18 Ianuarie 2024, 23:24

Habar n-a avut Bergodi de cei transferați ! Spre deosebire de zecesb la acest club este ... la fel ! Mușcă *** din ei ! P.S Pentru cei interesați întrebați ”pălmașii” firmei patronului !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează