FOTBAL  »  Superliga  »  INAUGURARE

Nemaiîntâlnit: casă de pariuri în interiorul stadionului » Va fi inaugurată vineri, înaintea meciului din Superliga

Stadionul Giulești
Stadionul Giulești

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 12:42 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 18:16

Rapid devine primul club din România care inaugurează o casă de pariuri în incinta propriei arene. Lansarea va avea loc vineri și va fi prezent și fostul jucător al giuleștenilor, Robert Niță.

Parteneriatul Rapidului cu casa de pariuri Superbet trece la următorul nivel. După ce, în octombrie 2022, a câștigat licitația pentru numele stadionului din Giulești, Superbet va avea de acum și o casă de pariuri în incinta arenei!

La lansare va fi prezent și fostul atacant al Rapidului, Robert Niță

Lansarea va avea loc vineri, 19 ianuarie, între orele 15:00 - 19:00, înaintea meciului din Superliga cu FCU Craiova. Iar la eveniment va fi prezent și Robert Niță, fost atacant al alb-vișiniilor în anii 2000.

Puștiul din Cociuba Mare a ajuns „boss” la FCSB » Adrian Șut și-a spus povestea pentru cititorii GSP: carieră născută din lacrimi, pasiunile lui, melodia care-l motivează înaintea meciurilor
FCSB
Puștiul din Cociuba Mare a ajuns „boss” la FCSB » Adrian Șut și-a spus povestea pentru cititorii GSP: carieră născută din lacrimi, pasiunile lui, melodia care-l motivează înaintea meciurilor

Astfel, suporterii Rapidului, vor putea paria chiar pe meciul favoriților cu juveții lui Adrian Mititlelu. În tur, la Craiova, echipa lui Cristiano Bergodi a câștigat cu 5-3.

Comunicatul Superbet

Deschidem o agenție unică în România! Chiar în incinta Superbet Arena Giulești! Un stadion legendar gata să fie terenul de joc pentru bilete legendare! Vino vineri, 19 ianuarie, între orele 15:00 și 19:00, să sărbătorești momentul alături de Robert Niță și să intri în cursa pentru premiile surpriză pe care ți le-am pregătit!

- Superbet România

Superbet plătește 600.000 de euro pe an pentru stadion

Amintita casă de pariuri este și sponsor al echipelor de fotbal, de handbal, de volei feminin și de baschet masculin ale clubului. Pentru stadion, aceasta plătește 600.000 de euro pe an, până-n 2027. În total, 5 milioane de euro.

Astfel, gruparea de lângă Podul Grant și-a asigurat o parte importantă a cheltuielilor cu întreținerea arenei, care s-ar ridica, după unele estimări, la aproximativ 800.000 de euro pe an.

Stadionul și-a schimbat nu doar denumirea, din Rapid - Giulești în Superbet Arena. Noul sponsor a rebranduit locația atât la interior, cât și la exterior.

Mai puteți citi:

Final de coșmar pentru Arnold Schwarzenegger la Munchen » Reținut și șicanat 3 ore, și-a lăsat partenera drept garanție că se întoarce! „Nemții nu mai văd pădurea de copaci”

Atanas Trică, trimis de Universitatea Craiova în Liga 2 » Face echipă cu fostul căpitan al lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  19 Ianuarie 2024, 09:22

VREM NEAPARAT SI UN AMANET

oscarduarte
oscarduarte  •  18 Ianuarie 2024, 15:20

Mai trebuie o farmacie Langa *** , poate un punct de prăjire-ambalare semințe, limita e cerul. Trăiască domnul Sucu și partidul l.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  18 Ianuarie 2024, 14:17

Asa a rămas trebui sa facă și Steaua , ca să nu mai intervină, în favoarea lui Gigi Valiza, premierul Ciolacu prinyr-un abuz în serviciu. Iată cum un stadion obține bani pt întreținere. La stadionul din Grant , pe lângă cele 600.000 se mai adaugă și chiria plătită de echipa de fotbal ...cca. 40-45.000 euro / meci , ceea ce inseamna la 15 meciuri , încă, cel puțin 600.000 . Mai vin încă 5 meciuri din play off , iată încă 200.000. Pe un calcul " a la Malaiele" se strâng 1, 5 mil euro / an pt Clubul Sportiv Rapid ( nu pt echipa de fotbal)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează