FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

Acționarul Rapidului pune oltenii în gardă: „Jandarmeria va interveni la prima abatere!”

Victor Angelescu, în stânga, alături de Dan Șucu, celălalt acționar de la Rapid
Victor Angelescu, în stânga, alături de Dan Șucu, celălalt acționar de la Rapid

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 20:29 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 21:18

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, a precizat că va cere Jandarmeriei să evacueze grupul de fani ai lui FCU Craiova în cazul în care vor exista scandări / mesaje xenofobe sau rasiste la meci.

Vineri seara (ora 20:00), Rapid va primi vizita celor de la FCU Craiova, pentru al doilea meci din etapa 25 a Superligii.

Va fi prima partidă la care vor asista fanii echipei din Bănie după cel de la Sf. Gheorghe, suspendat de arbitru în minutul 26 după scandări xenofobe repetate ale ultrașilor olteni.

Ahmet Eyüp Türkaslan, fostul elev al lui Șumudică, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
TRAGEDIE
Ahmet Eyüp Türkaslan, fostul elev al lui Șumudică, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”

Victor Angelescu, acționar Rapid, anunță: „Dacă vor fi scandări rasiste sau xenofobe, suporterii vor fi evacuați”

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, anunță că Jandarmeria va fi instruită să evacueze fanii olteni la orice eventuală abatere.

„Ar fi fost mult mai greșit să închidem peluza oaspeților, ar fi creat un incident mult mai mare, pentru că suporterii și-ar fi putut lua bilete în altă parte a stadionului. Ar fi fost mult mai grav să ia bilete la Tribuna a doua sau Peluza Sud.

Am avut o discuție internă. Nu am avut până acum incidente, dar la fiecare meci există o discuție cu Jandarmeria. Va fi atenționată că dacă vor exista asemenea comportamente, trebuie să evacueze publicul! Prima oară când se întâmplă așa ceva, trebuie evacuați!

Dacă vor fi scandări rasiste, xenofobe și va fi oprit meciul prima dată, vor fi evacuați. Vom cere Jandarmeriei să intre și să evacueze acel sector.

La fel și dacă vor exista bannere sau orice lucru care contravine regulamentului, xenofob sau rasist, și s-ar putea opri meciul. Vom cere Jandarmeriei să evacueze acei suporteri”, a precizat Angelescu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Tensiune înainte de Rapid - FCU Craiova

Fanii celor de la FCU Craiova au anunțat că vor veni la meciul din Giulești, deși patronul clubului, Adrian Mititelu, a anunțat că FCU nu-și asumă prezența acestora.

Suporterii olteni au anunțat că vor fi în număr de 700 la meci, poate chiar la Tribuna a doua dacă nu vor fi primiți în peluză.

Rapid este de acord ca aceștia să asiste la meci din sectorul destinat oaspeților, urmând să-i anunțe pe olteni că vor fi evacuați la primul gest xenofob sau rasist.

VIDEO: meciul Sepsi OSK - FCU Craiova a fost oprit definitiv din cauza scandărilor xenofobe

Mai multe știri din Superligă: 

Botoșaniul lui Stoican a spulberat recordul sezonului! Performanța remarcabilă bifată în victoria cu Petrolul

Adrian Mititelu, amenzi-record din cauza galeriei lui FCU Craiova: „Atât avem de plătit către FRF!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
stealesbul
stealesbul  •  08 Februarie 2023, 06:06

Afara cu oltenii din tara ! Glumesc ! Sunt baieti buni, iuti la manie, mai un praz, mai un strigoi care se da la ei... Pe stadioane insa, cu ei, fara ei, tot un drac ! Dar parca mai bine fara...

DonTomasini1
DonTomasini1  •  07 Februarie 2023, 22:50

De acord! Foarte bine, dar sa le cereți sa nu folosească gaze lacrimogene decât in situații extreme pentru ca in stadion sunt și copii. Oricum este deranjant pentru toți suporterii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează