FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO Critici în direct la adresa conducerii Rapidului: „Ar trebui să primesc abonament pe viață pe Giulești! Așa fac echipele mari”

Noul stadion din Giulești a fost inaugurat luna trecută / Sursă foto: GSP +46   FOTO
Noul stadion din Giulești a fost inaugurat luna trecută / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 17:07 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 17:56

Impresarul Florin Manea, fiul regretatului Nae Manea, e dezamăgit de atitudinea pe care actuala conducere a Rapidului o are față de el. Invitat la GSP Live, Manea jr. spune că ar fi îndreptățit să primească abonament pe viață pe noul stadion din Giulești.

Nicolae Manea a jucat la Rapid între 1973 și 1987, cu o pauză de un sezon, și a câștigat Cupa României în 1975. În ciuda numeroaselor oferte, a preferat să rămână în Giulești timp de 6 ani, deși echipa era în Divizia B. Florin Manea consideră că ar trebui să primească mai multă prețuire având în vedere atașamentul tatălui său față de giuleșteni. 

„N-am primit încă abonamentul nou (n.r. - o spune ironic). Normal ar trebui să primesc abonament pe viață pentru ce a făcut tata pentru clubul Rapid. Așa fac echipele mari de afară”, a spus Florin Manea zilele trecute, la GSP Live. 

Nu sunt de acord, nu cred că se descarcă moștenirea și către fii”, a replicat moderatorul Costin Ștucan.

Lecție de viață dată de un câștigător de Cupa României, abuzat în copilărie: „Tata devenise alcoolic, ne bătea. Durerea din copilărie a fost acoperită de dragostea lui Dumnezeu”
GSP LIVE
Lecție de viață dată de un câștigător de Cupa României, abuzat în copilărie: „Tata devenise alcoolic, ne bătea. Durerea din copilărie a fost acoperită de dragostea lui Dumnezeu”

Florin Manea: „Dacă tata m-ar vedea că plătesc abonament pe Giulești, m-ar omorî cu bătaia”

„Ba da, se descarcă! Nu e problemă că plătesc. Dar dacă tata m-ar vedea că plătesc abonament pe Giulești, m-ar omorî cu bătaia, la câte sacrificii a făcut el pentru Rapid

Familia mea a suferit mult din cauza Rapidului. Aveam CAR-uri, eram plini de datorii, dar tata nu a vrut să plece de acolo. A venit Sportul Studențesc la tata cu o valiză de bani, pe care i-au aruncat-o pe jos. Mama tot îi dădea cu piciorul pe sub masă: «Ia banii, ia banii!» Tata făcea: «Du-te, fă, joacă tu extremă stângă! Luați-o, bă, pe grasa asta!».

Tata a stat 6 ani cu Rapidul în «B», dar tot avea oferte de peste tot din prima ligă”, a mai declarat Florin Manea, în dialogul purtat cu Costin Ștucan. 

+42 FOTO

Nae Manea, legendă alb-vișinie

Unul dintre simbolurile echipei din Giuleşti, Manea a debutat în tricoul alb-vişiniu în 1974, pe când avea numai 20 de ani. Antrenorul care i-a acordat primele minute în Liga 1 a fost Ion Urecheanu. La finalul acelui sezon însă, Rapidul avea să retrogradeze.

Manea a evoluat ca atacant pentru formaţia din Grant vreme de 13 sezoane, cu o pauză de un sezon, 80-81, când a fost transferat de Steaua. În vara lui 1987 a semnat cu Gloria Bistriţa, formaţie la care avea să se retragă peste patru ani. Chiar şi după ce a renunţat la cariera de jucător, acesta a rămas alături de Rapid, unde a şi antrenat şi a ocupat mai multe funcţii în conducere. Vezi AICI 5 dintre cele mai interesante momente cu Nicolae Manea

Citește și alte știri despre Rapid:

Rapid - Gaz Metan 8-0 nu este cea mai mare victorie a giuleștenilor din Liga 1 » CFR, echipa care a încasat cele mai multe goluri în fața alb-vișiniilor: „N-au mai ajuns cifrele la tabelă”

Adrian Mutu, după ce a salvat matematic Rapidul: „E important! Victoria nu e mincinioasă, e un test trecut cu brio”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
777677939019551
Nicolae Matasa  •  29 Aprilie 2022, 12:44

ba tu nu esti Manea ci fiul lui, un bisnitar de jucatori, daca vrei sa vezi meciurile Rapidului cumparati un bilet!

trink
trink  •  23 Aprilie 2022, 01:45

suporterul moaca sa stea la capra podului grant sigur face bani de meciurile rapiudului acasa si uite asa nu tre sa astepte moaca de pe urma lu tacsu ! la munca nu la intins mana! daca esti suporter platesti nu astepti la colt sa fi invitat! ca doar nu ai zece guri sa incurajezi echipa! astia pomanagii chiar nu va e rusine?!

ucluj2011
ucluj2011  •  22 Aprilie 2022, 09:23

Iar te bagi în seamă băi nesimțitule? Du-te și intră într-o gaură și stai acolo , nu mai arunca cu venin și băga strâmbe. Ești un nimeni.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează