FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Victor Angelescu, după ce Marian Iancu a spus că Rapid este noua echipă a sistemului: „Nu mai sunt singuri împotriva tuturor”

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului
Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 14:43 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 15:03

Invitat în această dimineață la GSP LIVE, Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a venit cu un răspuns pentru Marian Iancu.

Fostul finanțator de la Poli Timișoara a acuzat-o pe Rapid că are parte de sprijinul LPF și FRF, fiind ajutată și de arbitraje favorabile. 

Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni
SPANIA
Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni" + „Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo”

Marian Iancu a acuzat-o pe Rapid la GSP Live: „Nu mai sunt singuri împotriva tuturor. Acum «Suntem prietenii tuturor, frații tuturor, prietenii voștri»”

Marian Iancu: „Poli Timișoara tocmai de asta nu a câștigat. Că eu nu eram parte din sistem. Poate asta a fost greșeala mea. Astăzi, Rapid se desparte ușor ușor de vestita «Singuri împotriva tuturor». Nu mai e așa. «Suntem prietenii tuturor, frații tuturor. prietenii voștri. Vă susținem pe toți!»”.
Costin Ștucan: „Mai degrabă cu arbitrii?”
Marian Iancu: „Cu toți. Sunt rapidist și e mai bine așa. Dacă vrei să-ți atingi obiective, trebuie să fii prieten. Cu LPF, au fost făcuți sclavi de Gigi Becali și n-au avut nicio reacție. Trebuiau să iasă virulent. Daniel Niculae e în Comitetul Executiv. Arbitrajele sunt 1 la 10. 10 pentru, unu împotrivă. E foarte bine, dar ne despărțim ușor-ușor de ce a însemnat hrană pentru spiritul rapidist, pe timpul comunismului.”

VIDEO Victor Angelescu, replică pentru Marian Iancu

Azi, la GSP LIVE, Angelescu a venit cu replica pentru omul de afaceri.

„Da? Bine... Dacă noi ascultăm declarațiile lui Marian Iancu, atunci e clar! Există foarte mulți oameni care au avut o experiență în fotbal și acum nu mai sunt băgați în seamă.

Nu văd cum ar putea să știe Marian Iancu dacă e cineva cu cineva. Și Steaua e în Comitetul Executiv și nu câștigă campionatul. Valeriu Argăseală e etern acolo. 

Nu știu dacă a fost ceva în trecut, dacă domnul Iancu a intrat undeva sau a cotizat. Domnul Iancu a făcut multe lucruri, de aceea a ajuns unde a ajuns. Dacă putea să cotizeze pentru a intra în sistem, nu știu de ce nu-l cred că nu ar fi făcut-o. Eu cred că ar fi făcut-o. La cum îl văd...”, a spus acționarul Rapidului.

  • Marian Iancu (57 de ani) a fost eliberat din închisoare pe 27 iunie 2022, cu șase ani mai devreme decât momentul în care trebuia să iasă din spatele gratiilor. El fusese condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare. 
  • Iancu a fost acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul RAFO, el a fost obligat să înapoieze statului 150 de milioane de dolari şi 18 milioane de euro, împreună cu doi complici.
  • Pentru a recupera prejudiciul, magistraţii Curţii de Apel au decis confiscarea, de la Marian Iancu şi de la ceilalţi doi inculpaţi condamnaţi, a 7 case şi apartamente, 7 terenuri şi 3 maşini. 

Citește și: 

Rapid îl transferă astăzi pe înlocuitorul lui Marko Dugandzic » La 16 ani juca în fața lui PSG, apoi a ajuns în La Liga

Unde a ajuns să antreneze Eugen Trică! „Nu a fost ușor să-l conving, dar este prietenul meu”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
gepeto
gepeto  •  14 Septembrie 2023, 13:27
Postat de badeadorian pe 12 Septembrie 2023, 16:46

:))) ce umor ai , taticule de papusi din lemn .... ia-te de mana cu Iancu , dar sa nu ajungi pe unde a fost el .... ;)

Carti! Mai citeste. Lasati basmele astea: echipa contra sistemului. Era cea mai muncitoreasca echipa din divizia a . Restul erau mai egali, ca asa e in comunism. Cauta meci cu tovarasu rica cum scapa un autogol ca sa iasa golul si vezi de ce era parte din sistem rapidul

Demradulescu
Demradulescu  •  12 Septembrie 2023, 22:20

Nea Mareane,ce ai pățit bre la facultate,aia in loc să-ti umble la Jose Perreira,ți-a umblat la câlții din cap,păcat și păreai om serios

emil1986
emil1986  •  12 Septembrie 2023, 18:52

Tot timpul a fost echipa sistemului, tot timpul, mai puțin vreo 18-19 ani, respectiv din '71-'72 pana in '90. Da, în acea perioada Ceaușescu a sugerat ca echipa înființată de spionii sovietici Geze Ginzer și Aurel Kahane să fie lăsată în plata domnului. Da, într-adevăr, în acea perioadă a fost ajutată doar de poetul de casă a lui Ceaușescu, faimosul Adrian Păunescu, cel care a tras sforile la FRF pentru ca echipa clasei muncitoare să poată transfera (mai bine de jumătate de echipă) în plin campionat, lucru interzis la acea vreme. Pentru coneseuri, primul secretar general al PCR, Gheorghiu Dej, a fost președinte de onoare la echipa decedată, apoi Ilici Iliescu și Nicolae Vot caroiu, și aceștia susținători ai echipei decedate, l-au adus pe UTCopos, cel care prezenta onorul când a fost adus de la Viena scriul cu corpul neînsuflețit a lui Nicușor Ceauseascu. Cam așa au fost singuri împotriva tuturor. Aștept sa intre prostimea rapidista să confirme. :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează