FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cum a uimit Ongenda conducerea Rapidului: „Contrar așteptărilor”

Hervin Ongenda/ foto: Facebook @Rapid 1923
Hervin Ongenda/ foto: Facebook @Rapid 1923

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 14:55 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 15:41

Daniel Niculae (40 de ani), președintele Rapidului, a vorbit despre ultima achiziție a echipei din Giulești, Hervin Ongenda (27 de ani). 

Niculae a rămas surprins de forma fizică în care se află Ongenda. Mijlocașul ofensiv a venit la Rapid cu mai puțin de 5 kilograme în plus, conform președintelui giuleștenilor.

Poveste senzațională cu N'Doye, la GSP Live: „Îmi dădea primă la fiecare pasă de gol. După un meci, mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo»”
GSP LIVE
Poveste senzațională cu N'Doye, la GSP Live: „Îmi dădea primă la fiecare pasă de gol. După un meci, mi-a zis: «Vezi borseta aia? Du-te și ia banii de acolo»”

Ongenda l-a suprins pe Daniel Niculae: „Contrar așteptărilor, chiar nu are foarte multe kg în plus”

„Contrar așteptărilor, chiar nu are foarte multe kg în plus. Un jucător care revine după o perioadă de vacanță, vine cu câteva sute de grame, chiar un kilogram sau un kilogram și jumătate. Sau unii chiar sub. Depinde de la individ la individ”, a spus Daniel Niculae, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Întrebat dacă Ongenda a venit cu 5 kg în plus, Niculae a răspuns clar: „Nu, nu se pune problema”.

„El este un jucător de profil ofensiv, un jucător pe care l-am luat să ne ajute. Avem nevoie de imaginație, de jucători tehnici, de creație. E un jucător care sunt ferm convins că ne va ajuta foarte, foarte mult, va fi pe placul suporterilor din Giulești. 

Abia aștept meciul în care să-i văd pe Ioniță, Ongenda și Papeau în același timp pe teren, pentru că va fi o încântare”, a mai spus Daniel Niculae, potrivit sursei menționate.

VIDEO. Toate informațiile înainte de Mioveni - Rapid

Citește și alte știri din Liga 1: 

Atac împotriva lui Dioszegi, după ce Sepsi a câștigat la „masa verde” meciul cu FCU Craiova: „Țipa din tribună cât îl ținea gura și cerea ca să intervină Jandarmeria și să evacueze galeria Petrolului”

Nicolae Dică, atac dur la rivalii din Liga 1: „Pentru mine e un semn de întrebare. Nu înțeleg cum aduc jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionutplural
ionutplural  •  16 Februarie 2023, 17:22

Nu este pus la punct cu pregatirea fizica :))

Normal
Normal  •  16 Februarie 2023, 15:52

Poate sa se integreze sau nu dar valoare are !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează