FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Entuziasm uriaș la Rapid: „Are șanse să se bată la titlu” » Patronul anunță transferuri noi și oferă noutăți despre stadion

Rapid - FCSB 1-0 +37   FOTO
Rapid - FCSB 1-0

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 17:56 / Actualizat luni, 16 august 2021 18:12

Adrian Iencsi (46 de ani), fost antrenor la Rapid, crede că nou-promovata are forța de a lupta pentru campionat în acest sezon. Patronul Victor Angelescu îndeamnă la calm și admite că „la un moment dat, vom și pierde”.

Rapid are un început de sezon fantastic. În cele 5 etape scurse, nou-promovata a obținut 4 victorii și un egal, fără a primi gol, inclusiv în meciul contra vicecampioanei FCSB.

Prestațiile entuziasmante ale alb-vișiniilor l-au provocat pe Adrian Iencsi, fostul antrenor al Rapidului, să spună că giuleștenii pot lupta pentru titlul în cazul în care ajung în play-off.

Rapid, în lupta pentru titlu?! Iencsi: „Are șanse”

„E un început aproape perfect pentru Rapid, cu acest rezultat de aseară, băieții sunt pe val. Acum contează să aibă continuitate, toate echipele vor trata Rapidul cu altă atitudine, mai serios. Rapid chiar are șanse, dacă va ajunge în play-off, să se bată la titlu. Bineînțeles că mai e mult până atunci, nu va fi ușor. 

Rămâne de văzut în continuare ce evoluții va avea, acum cred că toți ochii sunt ațintiți spre acest club”, a declarat Iencsi la emisiunea „Liga DigiSport”.

Mihai Iosif are Rapidul în sânge, am zis de când era în Liga 2 că e omul potrivit la momentul potrivit. A reușit să le transmită un entuziasm fantastic jucătorilor
- Adrian Iencsi

Victor Angelescu: „Mai așteptăm 1-2 jucători”

Totuși, patronul Victor Angelescu este mai cumpătat.

„Nu mă așteptam să avem 13 puncte după 5 etape, fără gol primit. Ăsta-i farmecul Rapidului. E un început foarte bun, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, e abia începutul campionatului și trebuie să fim concentrați să ne îndeplinim obiectivele.

Mihai Iosif este un antrenor foarte bun, știam ce poate, a demonstrat în Liga 2 și era normal să primească girul conducerii. Îl va primi mult timp de acum încolo.

Urmează meciul cu Botoșani, trebuie să fim foarte concentrați pentru că e o echipă bună a campionatului. E foarte bine că avem această defensivă, dar vom lua gol la un moment dat, vom și pierde. Toată lumea trebuie să înțeleagă, vor veni și meciuri mai slabe, dar pe termen lung spun că dacă vom fi echilibrați, vom fi bine”, a spus el, în cadrul aceleiași emisiuni.

Totodată, Angelescu anunță că va continua campania agresivă de transferuri la Rapid: „Mai așteptăm 1-2 jucători până la închiderea perioadei de transferuri, sperăm să arătăm un pic mai bine apoi”.

Meciul cu Universitatea Craiova, tot pe Arena Națională

Patronul echipei a discutat și despre stadionul pe care Rapid își va disputa meciurile în continuare. Până acum, de la promovare, alb-vișiniii au jucat pe Arena Națională.

„Meciul cu Gaz Metan (n.r. - următorul „acasă” după cel cu Universitatea Craiova) sunt șanse să nu-l jucăm pe Arena Națională. Variantele sunt Giurgiu, Mioveni și Arcul de Triumf în cazul în care se va putea juca fotbal acolo.

Eu nu iau în calcul să jucăm în acest an calendaristic pe Giulești. Giulești va însemna foarte mult pentru noi, dar meciurile cu FCSB, Dinamo, Craiova, le vom juca pe Arena Națională. Derby-urile le vom juca acolo”, a spus el.

VIDEO. Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: „Todoran trebuie respectat, nu blamat!”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Săpunaru, savuros după victoria din derby » Mesaj pentru fanii roș-albaștri după victoria cu FCSB: „Ne smardoim cu copiii, ce dracu'?”

Junior Morais, declarația serii după victoria cu FCSB: „ Avem autocarul acolo, în spate, e greu să treci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  17 August 2021, 13:13
Postat de marcelclujnapoca pe 16 August 2021, 19:50

Platiti in avans si amenajati Giulestiul cum vreti....ca astia va tin inca 1 -2 ani ca la Targu Jiu , Sibiu swau Targoviste sa mai capuseze bani ! Puneti odata mana pe stadion ! Mergeti la Mistrii sportului sau prim _Ministru altfel va prinde iarna sau anul si veti baga bani in hoteluri in alte orase !!! Organizati-va si aveti initiativa !

Bravo , exact ASTA ar trebui să facă conducerea echipei de fotbal și clubul Rapid!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  17 August 2021, 13:11
Postat de senin pe 17 August 2021, 03:15

Și eu sunt rapidist, dar dacă Angelescu se încăpățânează sa-l tina antrenor la Rapid pe Mița, nu vom întra în Play-off! Cat despre faptul ca "la un moment dat vom și pierde" problema este ca sa nu pierdem în valuri, fără sa mai câștigăm, Rapid încă mai poate retrogada, de ce sunteți fraieri?!

Ai haz. Ești gigist deghizat. Ți-am urmărit toate postările din ultimele 6-7 zile. Cântă la altă masă.

senin
senin  •  17 August 2021, 03:15

Și eu sunt rapidist, dar dacă Angelescu se încăpățânează sa-l tina antrenor la Rapid pe Mița, nu vom întra în Play-off! Cat despre faptul ca "la un moment dat vom și pierde" problema este ca sa nu pierdem în valuri, fără sa mai câștigăm, Rapid încă mai poate retrogada, de ce sunteți fraieri?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează