FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid l-a dorit pe Costin Lazăr! Mijlocaşul a refuzat: "Nu mă întorc în Giuleşti. Viitorul meu e la PAOK"

Costin Lazar
Costin Lazar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2012 13:02

Costin Lazăr a fost pe lista giuleştenilor în ultimele zile, dar acesta a infirmat oferta în presa din Grecia: "Nu ştiu dacă voi mai juca vreodată la Rapid"


George Copos a mai făcut o încercare pentru a-l readuce pe Lazăr în Giuleşti, dar mijlocaşul de naţională a declinat oferta şi a explicat în presa din Grecia situaţia actuală de la PAOK: "Îmi este foarte bine aici în Grecia. Nu mă întorc la Rapid. Giuleştiul va rămîne mereu în inima mea, dar am un contract de respectat şi sînt mulţumit de atmosfera de aici".

Lazăr despre:
....situaţia financiară de la PAOK: "Nu este nimic adevărat din ce s-a scris în aceste zile, sîntem cu banii la zi, nu poate fi vorba de memoriu la FIFA sau orice altceva"

...cel mai frumos moment petrecut la greci: "De departe este victoria de pe White Hart Lane. I-am bătut pe Tottenham, o mare echipă"

...şansele la titlu: "Cred că sîntem favoriţi. Contează meciurile cu Olympiakos şi Panathinaikos foarte mult. Dacă vom învinge, vom avea şanse mari"
PAOK se află pe locul 3 în acest moment, la 8 puncte de Olympiakos şi 13 de Panathinaikos.

Lăudat în Grecia
PAOK a cîştigat la sfîrşitul săptămînii trecute derbyul cu AEK (2-0), chiar la Atena, pentru prima dată după 13 ani. Lazăr a fost utilizat 88 de minute şi a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cristiann
cristiann  •  01 Februarie 2012, 13:54

cum pana mea or fi favoriti la titlu din moment ce au de recuperat 8 si respectiv 13 pucte fata de cele 2 mari ale campioatului elen ???sa ma miuneze si pe mine cineva...:)))

apidist
apidist  •  01 Februarie 2012, 13:18

Acum lar vrea Copos dar cat a fost la Rapid nu la Apreciat nu a stiut sa ii plateasca salariul sa fi ramas la Rapid

Vezi toate comentariile (2)
Comentează