FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - RAPID 0-1

Curg laudele pentru Rapid după încă o victorie în Liga 1: „Are cel mai bun fotbal! Poate prinde play-off-ul”

FOTO: Facebook.com/FCRapid1923
FOTO: Facebook.com/FCRapid1923

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 08:24 / Actualizat duminica, 08 august 2021 08:27

Rapid, echipă nou promovată, are un start excelent de sezon: trei victorii în primele patru etape din Liga 1.

După 1-0 cu FC Argeș, giuleștenii au fost extrem de lăudați pentru joc, rezultate. În plus, strategia conducerii a atras laude din partea foștilor jucători ai echipei, Dan Alexa și Cristi Dulca.

Dan Alexa: „Rapid are cel mai bun fotbal. Poate ajunge în play-off”

Eu zic că Rapidul arată cel mai bun fotbal! Are consistenţă și arată foarte bine din punct de vedere fizic. Nu-mi aduc aminte ca FC Argeş să-şi fi creat vreo ocazie. Rapid putea să mai înscrie 3-4 goluri. Este meritul staff-ului tehnic. 

Rapid arată bine înaintea derby-ului pe care îl aşteaptă de atâţia ani.

La cum arată Rapid acum, o văd clar în play-off. Rapid a făcut nişte jocuri incredibil de bune. Au venit şi jucători de mare valoare, care ştiu să interpreteze un joc, momente-cheie. Sunt jucători care nu fac greșeli. 

Rapid are nevoie de un atacant şi nu numai. Are 12-13 jucători foarte buni, dar problemele vor apărea în momentul în care vor fi absenţe importante. Cred că asta îi lipseşte Rapidului în momentul ăsta, încă 2-3 jucători care să fie soluţii la fel ca titularii. 

Dacă va câştiga derby-ul cu FCSB, o văd ducând turul de campionat bine spre foarte bine. Îşi poate asigura play-off-ul, apoi se poate întâmpla orice”, a spus Dan Alexa, fost antrenor și jucător la Rapid, la LookSport.

Cristi Dulca: „Rapid are maturitate, dar îi mai trebuie un atacant”

„Povestea continuă la Rapid! Faptul că n-a primit gol și a câştigat cu o echipă foarte bună, înseamnă foarte mult. Echipa arată maturitate și se vede faptul că în apărare au jucători cu multe meciuri în Liga 1.

Apreciez ce au făcut rapidiştii până acum, ţinând cont că sunt nou promovaţi. Ne aşteptam să mai dea şi rateuri, dar chiar a au ătat un fotbal foarte bun, cu dezinvoltură. Dar cred că lotul trebuie îmbunătăţit cu cel puţin cu un atacant”, a spus și Cristi Dulca.

VIDEO O delegație rapidistă a fost prezentă la mormântul lui Nicolae Dobrin

Citește mai multe știri despre Rapid: 

A început derby-ul » Săpunaru și Dandea încing atmosfera: „FCSB e o echipă nou-înființată”

Mihai Iosif, despre mutarea care a decis FC Argeș - Rapid: „A fost inspirație! Întrebați-l, chiar i-am spus”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
george.br
george.br  •  08 August 2021, 21:49
Postat de amicu pe 08 August 2021, 15:53

Tu cred că ești departe de fenomen.. Nu știu ce meciuri ai văzut tu, dar sigur nu ale Rapidului

In schimb, eu cred ca esti departe de limba romana.

amicu
amicu  •  08 August 2021, 15:53
Postat de george.br pe 08 August 2021, 10:20

Rapidul asta, atat de preaslavit in ode care impanzesc primele pagini, se afla totusi departe de super-echipa inchipuita cu atata elan. Rezultatele, dpdv al clasamentului, sunt(e drept) excelente, insa jocul nu este chiar atat de seducator precum canta unii mai euforici. Cu Chindia a castigat cu destula sansa, Mioveniul atat poate, se vor lua destule puncte de acolo, cu Constanta a fost bun un punct, iar Argesul este in vrie. Poate doare, dar cam asta e adevarul!

Tu cred că ești departe de fenomen.. Nu știu ce meciuri ai văzut tu, dar sigur nu ale Rapidului

847153178690789
Ticu Troya  •  08 August 2021, 15:17
Postat de daniord pe 08 August 2021, 11:48

Un mare "FĂS" acest rapid giulesti , mult zgomot pentru nimic... In afara de o galerie super excitata...NIMIC !! O FACATURA DE PRESA!

Ce oftică ai pe tine, bolshe !!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează