FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică îi pune „frână” Rapidului: „Nu pleacă fără un milion de euro! Olympiakos a făcut deja ofertă”

Ioannis Pittas // foto: Imago Images
Ioannis Pittas // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 13:44 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 13:57

Marius Șumudică (52 de ani) consideră că Ioannis Pittas (27), fotbalistul de la Apollon Limassol dorit de Rapid, nu se pliază pe profilul de jucător de atac pe care-l caută giuleștenii. Totodată, i-a avertizat pe acționari că trebuie să scoată din conturi cel puțin un milion de euro pentru a înfăptui transferul.

Cu un singur atacant în lot, Marko Dugandzic, Rapid caută să aducă cel puțin încă un vârf în acest mercato. Giuleștenii s-au orientat către cipriotul Ioannis Pittas, fotbalist de națională polivalent, capabil să joace atât ca număr 9, cât și în spatele atacantului sau în benzi.

Rapid a oferit 500.000 de euro pentru Pittas, ofertă despre care Marius Șumudică spune că nu este suficient de mare. Șumi îi avertizează pe rapidiști și cu privire la postul pe care evoluează Pittas, opinând că acesta este mai degrabă potrivit pentru poziția de al doilea atacant decât cea de vârf de careu clasic.

Ioan Ovidiu Sabău vede o mare favorită la câștigarea titlului: „Are prima șansă”
LUPTĂ
Ioan Ovidiu Sabău vede o mare favorită la câștigarea titlului: „Are prima șansă”

Marius Șumudică îi pune „frână” Rapidului în cursa pentru Ioannis Pittas

„Îl cunosc, am vorbit cu Bogdan (n.r. - Andone, antrenorul lui Pittas la Apollon) chiar aseară. Îl cunosc chiar foarte bine pe Pittas. Este un al doilea vârf, nu este vârf împins, nu poate să joace niciodată acolo. Este un jucător care vine din linia a doua și simte spațiile foarte bine.

Știu sigur că are ofertă de 700 de mii de euro de la Olympiakos Pireu și clubul a refuzat-o. Nu va pleca de acolo fără un milion, cu siguranță”, a afirmat Șumudică, conform digisport.ro.

Pittas are o cotă de piață pe Transfermarkt în valoare de 1,2 milioane de euro. Sezonul trecut a înscris 20 de goluri în toate competițiile, într-un total de 47 de meciuri.

Citește și:

Televiziunile au cumpărat 4 meciuri ale echipelor românești din Europa! Unde se văd CFR Cluj, Farul și Sepsi

Alexandru Meszar a interzis mai mulți jurnaliști locali acuzându-i că nu scriu de bine de UTA: „Sunt un incomod. Și mă simt bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
malinas
malinas  •  24 Iulie 2023, 20:14

Parca golanul de Sumudica se jura pe la TV ca nu mai vorbeste despre Rapid.

lunetistu
lunetistu  •  23 Iulie 2023, 12:50

Mai sumudica , ai pierdut in ultima luna , tot capitalul de simpatie adunai intr-o viata de fotbalist in fata adevaratilor suporteri rapidisti . Ti-a luat mintile aerul strainatatii , *** din caracterul tau , sau prostia care te copleseste ? Tu ti-ai jucat ultima sansa , nu la barbut , ci la ruleta ruseasca si ai pierdut . Pentru Rapid , esti deja `*** ` . Moderatorule , nu ma cenzura ca asta-i adevarul spus de un rapidist vechi de 65 de ani care a trait toate avatarurile Rapidului alaturi de el !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lunetistu
lunetistu  •  23 Iulie 2023, 12:48

Sumudica are un psihic labil dublat de un caracter indoelnic .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează