GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

CENZURĂ ÎN LIGA 1 Alexandru Meszar a interzis mai mulți jurnaliști locali acuzându-i că nu scriu de bine de UTA: „Sunt un incomod. Și mă simt bine”

UTA a pierdut meciul de vineri seara, 1-3 cu CFR Cluj +5   FOTO
UTA a pierdut meciul de vineri seara, 1-3 cu CFR Cluj

Articol de , - Publicat sambata, 22 iulie 2023 13:10 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 13:41

Clubul UTA Arad a decis să interzisă accesul pe stadion, la masa presei, în noul sezon competițional de Superliga, pentru mai mulți jurnaliști locali, care au avut opinii împotriva conducerii echipei arădene, patronată de Alexandru Meszar.

Vorbim despre Lucian Dănilă, Giuliano Junc, Lucian Valeriu și Andrei Fuliaș. Aceștia lucrează în presa locală, la cele mai importante publicații din oraș, și relatează constant despre activitatea clubului. 

A venit furtuna peste Rednic! CFR o năucește pe UTA la Arad
UTA - CFR Cluj 1-3
A venit furtuna peste Rednic! CFR o năucește pe UTA la Arad

Redacția Arad Obiectiv a emis și un comunicat oficial pe marginea decizie ca jurnaliștii arădeni să fie interziși pe stadion. „Răzbunarea-i arma prostului. Vocile critice n-au loc la masa lui Meszar”, a fost titlul materialului publicat în urmă cu două zile.

Refuzul acreditărilor denotă clar că Alexandru Meszar și-a luat clubul la purtător și nu mai ține cont, în felul cum îl conduce, decât de propriul interes (iar pe el l-a dus gândirea și logica până în punctul în care să creadă că o asemenea decizie îi servește cu ceva propriului interes). Doar că acest lucru noi îl știam și am scris despre asta de nenumărate ori în ultimele luni
comunicatul redacției Arad Obiectiv

Jurnalistul Andrei Fuliaș: „Nu mă simt victimă!”

Andrei Fuliaș, jurnalist Arad Obiectiv, a avut o postare lungă pe Facebook prin care trage un semnal de alarmă în urma deciziei clubului de a bloca accesul presei la meciurile echipei arădene.

„Nu mă simt victimă! Ce a făcut Meszar, prin decizia de a ne interzice la masa presei și la conferințele de presă ale clubului, nu este un rău făcut mie sau colegilor mei. Interzicerea unor ziariști, oricare ar fi ei și oricât de incomozi ar fi considerați, face rău doar clubului UTA. Nimeni și nimic nu ne poate împiedica să ne scriem părerile în continuare, să scriem lucrurile așa cum le vedem, corect sau greșit, nu cum vrea cineva să pară că sunt”, a scris Fuliaș.

Lucian Dănilă: „Sunt un incomod. Și mă simt bine”

Și Lucian Dănilă de la Special Arad a comentat decizia clubului, spunând, „Sunt un incomod. Și mă simt bine”. Dar și că „decizia nu a fost deloc una argumentată, dar asta este o altă discuție”.

Ăsta e prețul plătit în Arad pentru coloana vertebrală. Doar că prețul îl voi plăti nu eu ci clubul UTA, a cărui imagine este terfelită de niște neica nimeni care si-au luat la purtător legenda Aradului. Dacă cel care a luat decizia asta crede că mi-a făcut un deserviciu, e într-o mare eroare. Dimpotrivă mi-a confirmat că am fost și sunt pe drumul corect. Și acolo voi rămâne!
Giuliano Junc, jurnalist Arad Obiectiv

PROTEST UNIC! Jurnaliștii arădeni au refuzat să vină la meci

Alexandru Meszar a interzis mai mulți jurnaliști locali acuzându-i că nu scriu de bine de UTA: „Sunt un incomod. Și mă simt bine”
Masa presei a rămas goală la meciul UTA Arad - CFR Cluj 1-3

În semn de solidaritate cu colegii arădeni care n-au primit acreditări pentru noul sezon competițional din partea conducerii, restul colegilor de breaslă din oraș au refuzat să vină la stadion, pentru meciul UTA Arad - CFR Cluj.

„Nici nu mă așteptam la altceva. Indiferent din ce motive ați ales să ne fiți solidari, vă mulțumim! Protestul a fost despre noi, despre toți. A fost despre principii”, a notat Andrei Fuliaș.

Completat de colegul său, Giuliano Junc: „Presa sportivă arădeană e vie și verticală! Respect colegilor pentru solidaritate”.

Alexandru Meszar ne poate bloca accesul la masa presei. Alexandru Meszar ne poate bloca accesul la conferinţa de presă. Dar Alexandru Meszar nu ne poate bloca accesul nici fizic pe stadion şi nici afectiv faţă de club şi echipă. Arad Obiectiv rămâne fidel datoriei faţă de cititori şi faţă de interesul public iar membrii redacţiei, individual ca persoane, rămân fideli respectului pentru cel mai important patrimoniul al Aradului de astăzi: UTA 
Giuliano Junc, jurnalist Arad Obiectiv

Alexandru Meszar a interzis mai mulți jurnaliști locali acuzându-i că nu scriu de bine de UTA: „Sunt un incomod. Și mă simt bine”
FOTOMONTAJ GSP

Citește și:

Promisiunea lui Mandorlini, după a doua victorie la rând la CFR Cluj: „Pas cu pas, vom reuși să facem acest lucru”
UTA - CFR CLUJ 1-3
Promisiunea lui Mandorlini, după a doua victorie la rând la CFR Cluj: „Pas cu pas, vom reuși să facem acest lucru”
Rednic dezvăluie cu ce se confruntă nou-venitul la UTA: „Umblă noaptea prin oraș! E greu”
UTA
Rednic dezvăluie cu ce se confruntă nou-venitul la UTA: „Umblă noaptea prin oraș! E greu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
cornelbacuieti
cornelbacuieti  •  24 Iulie 2023, 00:33

Si-a trimis Meszar pupincuristii si aici ca sa justifice decizia dictatoriala de a ingradi accesul la masa presei pentru o parte din ziaristii aradeni.Cat de josnic a-i devenit, domnule Meszar!!! Iar voi, trepadusii care justificati astfel de apucaturi ar trebui sa va treziti la realitate.Nu mai suntem sub dictatura,vrem sa construim o societate in care presa sa se poata exprima liber, nu in functie de cat lauda actuala conducere incompetenta de la clubul fanion al Aradului.

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  22 Iulie 2023, 20:59

UTA e jos de tot ! S-a vazut si la meciul cu CFR.....

LucianValeriu
LucianValeriu  •  22 Iulie 2023, 20:33

Niciun ziarist din Arad (în afară de unul, dar ăla e excepția care întărește regula) nu stă la mila clubului pentru a intra moca - asta e o chestie de mitici fomiști... la noi nu e cazul. De asemenea, am scris frumos, laudativ sau neutru ori de câte ori s-a impus - critic, violent sau trist când astfel a fost subiectul... Nu stăm în acreditările clubului nostru de suflet cum nu stă UTA în Meszar, Falcă și restul derbedeilor care, da, AU NEVOIE DE UTA PENTRU A O FURA!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează