FOTBAL  »  Superliga  »  VACCINARE

Mircea Lucescu s-a vaccinat împotriva Covid-19: „Ne dă posibilitatea să fim alături de ceilalți, să ne îmbrățișăm”

FOTO: Captură @AS.ro
FOTO: Captură @AS.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 16:29 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 16:43

Mircea Lucescu (75 de ani) și soția sa Nelly s-au vaccinat astăzi împotriva Covid-19. 

Campania de vaccinare din Ucraina este anevoiasă, așa că Mircea Lucescu a preferat să amâne până la revenirea în România. Astăzi s-a vaccinat la centrul deschis la „Ana Tower”, clădire care îi aparţine lui George Copos, fostul patron al Rapidului. 

Mircea Lucescu s-a vaccinat împotriva Covid-19

„Cred că toată lumea își dă seama că e un moment în care trebuie să face pasul ăsta. Nu se știe când vine următorul val sau altă formă de COVID. Ne dă posibilitatea să fim alături de ceilalți, să ne îmbrățișăm, să fim oameni normali. În pandemie n-am fost oameni normali. 

Cred că este obligatoriu, este o chestie de responsabilitate a fiecăruia dintre noi, mai ales dacă ne propunem să călătorim”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Digisport.

Mircea Lucescu, în topul celor mai titrați antrenori

Cele 3 triumfuri din acest sezon, reușite pe banca lui Dinamo Kiev, titlul, Cupa și Supercupa în Ucraina, i-au completat lui Mircea Lucescu un palmares uluitor ca antrenor: 35 de trofee câștigate. Doar Alex Ferguson e peste el, în vreme ce nume precum Guardiola, Mourinho, Van Gaal, Lippi, Capello sau Cruyff se află în spatele său

VIDEO Ioan Andone, dezvăluiri despre Mircea Lucescu: „Ne-a primit inclusiv în vestiar la analiza unui meci, acolo unde eu n-am primit pe nimeni în viața mea”

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu:

IL LUCE DE COLECȚIE Mircea Lucescu, #1 în Europa ca diversitate și longevitate » GSP face radiografia unei cariere de legendă: recordurile care l-au propulsat lângă Ferguson, Lobanovski, Guardiola și Mourinho

Mircea Lucescu, despre decizia luată de Gigi Becali: „De neacceptat! E o mare greșeală”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
viomarmi22
viomarmi22  •  20 Mai 2021, 09:44

Binențeles a venit omu” cu tricou negru ca toți ceilalți care au primit ”binefăcătorul” ser fiziologic în loc de vaccin ! Nea Mircea, pe cine vrei să duci cu preșu” și de data asta ???

reddogsv
reddogsv  •  19 Mai 2021, 17:43

O sa te îmbrățișezi singur în baie bre nea Mircea! Ferească D-zeu de omul p... t!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează