FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid nu are ca obiectiv cîştigarea titlului în sezonul viitor :O

George Copos și Răzvan Lucescu
George Copos și Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 17:46

George Copos a declarat că obiectivul lui Răzvan Lucescu la conducerea tehnică a echipei giuleştene nu este cîştigarea titlului, ci clasarea pe unul din primele două locuri în Liga 1

"Răzvan nu are ca obiectiv cîştigarea titlului. Dar eu sunt sigur că el îşi doreşte să cîştige campionatul, pentru că a avut cel mai bun parcurs internaţional din istoria Rapidului, mai bun decît cel al lui Mircea Lucescu, şi acum sunt convins că urmăreşte să facă performanţă şi în plan intern. Obiectivul lui Răzvan este clasarea pe unul din primele două locuri ale clasamentului Ligii I, să jucăm cel puţin în Liga Europa în fiecare an din cei patru de contract şi, de ce nu, în Liga Campionilor", a spus acţionarul giuleştean.

Salariul anual al lui Răzvan Lucescu la Rapid va fi unul de "bun simţ", susţine acţionarul giuleştean. "Salariul anual este unul de bun simţ. Dar, bineînţeles, vor fi bonusuri pentru îndeplinirea obiectivului. Pentru că am decis ca la Rapid să plătim în mod special performanţa", a afirmat oficialul rapidist.

După transferurile jucătorilor Ciprian Deac, Cristian Oros, Iulian Apostol, Romeo Surdu şi Dan Alexa, gruparea giuleşteană intenţionează să mai achiziţioneze un fotbalist.

"Am adus cinci jucători foarte, foarte valoroşi şi cred că o să mai transferăm unul. Maxim unul, pentru că lotul este destul de numeros. Nu ştiu pe ce post joacă acest jucător, Răzvan este cel care decide. El va stabili inclusiv cine pleacă, pentru că are această responsabilitate", a spus Copos.

Întrebat dacă ultimul jucător care va fi transferat este Ianis Zicu de la Timişoara, George Copos a răspuns: "Orice club este interesat de un transfer al lui Ianis Zicu. Şi eu ţin foarte mult la el, dar acum este sub contract cu Timişoara şi nu este nici moral, nici legal să-l contactăm. Nu am luat legătura cu domnul Iancu, de la litigiul acela pe care Rapid l-a avut cu dînsul nu am mai vorbit".

Antrenorul Răzvan Lucescu a renunţat la conducerea tehnică a echipei naţionale a României după partida cu Bosnia-Herţegovina cîştigată cu scorul de 3-0 în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
babausk
babausk  •  09 Iunie 2011, 12:15

astai vrajeala cu acomodarea 2-3 ani , sunteti nebuni ?? ce , trebuie sa-i invete sa dea cu stangu in minge ? cine-i fotbalist si untelege sistemul de joc propus de antrenor trebuie sa execute sarcinile de joc , iar rezultatele vin , intr-adevar in 2-3 ani se creeaza niste automatisme,

babausk
babausk  •  09 Iunie 2011, 12:04

va dati seama ce zdreanta , la inceputul returului la 10 puncte in spatele otelului , cu jucatorii neplatiti nesimtitul sef vroia campionatul . saracul sumudica ce sa faca ? acum aduce 5-6-7 jucatori si nu mai vrea campionatul ??????? ceva nu se leaga ?? adica da salarii un an de zile si nu vrea nimic ?? nu prea cred , sau e clar nu da el banii.

supereduardo10
supereduardo10  •  07 Iunie 2011, 00:05

e greu sa castigi din primul an titlu daca aduci atzi jucatori noi .. sper sa ne batem la titlu macar ca avem antrenor bun si mai sper ca experientza de la nationala sa-i fi prins bine si sa nu mai fie asa "patos" cu unii jucatori.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează