FOTBAL  »  Superliga  »  

"Rapid nu mai are şansă la locul doi"

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Eugen Neagoe consideră că giuleştenii au ieşit din cursa penrtu primele două locuri ale Ligii I. "Rapidul nu mai are nici o şansă pentru primele două locuri. Este echipă bună cu jucători valoroşi, unii dintre ei joacă la naţională. Nu sînt o echipă rănită, deşi au pierdut contactul cu primele două locuri. Rapid este o formaţie puternică care îmi place cum joacăşi clar nu ne va fi uşor pe Giuleşti, dar nici lor nu le va fi uşor cu noi", a comentat Neagoe.

"Prima şansă o are Rapidul, dar sper ca prin joc bun să obţinem rezultat pe măsură. Vom încerca să nu pierdem în Bucureşti, ar fi perfect", a continuat Neagoe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  17 Aprilie 2008, 18:07

Vezi, fa ceva ca sa nu mai aiba sanse nici la locul 3. Asta asa pentru palmares !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează